• Helena

  • Beküldte:
  • Helena reagálása

    Szia! Köszönöm a kedves szavakat, nagyon örülök, hogy jól érezted magad! Nekem is jólesett, másképp nem mondtam volna. :))

  • Egyeztetés:

    Felhívtam, elsőre csöngésre felvette. Kérdeztem, mikor szabad és egy óra múlva már mehettem is volna. Az nekem kicsit korai volt, kértem egy későbbi alkalmas időpontot és megígértem, hogy visszahívom. Idő közben kiderült, hogy sokkal hamarabb is ráérek, így a végleges időpontot készséggel nyugtáztuk.
    Megbeszéltük a programot és hogy ahhoz pontosan számoljak, különben úgy járok:)
    Egyből megkaptam a pontos címet is.
  • Megközelítés:

    Autóval érvényes jogosítvány esetén könnyen és egszerűen lehet parkolni a ház előtt. A környék újabban fizető övezet, egy gyönyörűszép rózsaszín totemoszlop a közeli utcasarkon várja a betevőt.
    Nemrég olvastam, hogy ráfizetéses volt a kiépíteni a rendszert. Rajtam ne múljon, megkapta a magáét.
    A BKV lehetőségeiről nemsokat tudok.
  • Helyszín:

    A ház valószínűleg a nemrég épülhetett, esetleg egy kicsit régebben. Az utcán hívás során kaptam egy kódot, amivel sikerült megtalálnom a szomszéd háztömb azonos számú lakóját. Közben végig kapcsolatban voltunk és Helena rutinosan irányított a megfelelő kaputelefonhoz. Szegény szomszéd, tuti nem én voltam az első.
    Pár újabb fizikai akadályt leküzdve végül a lakásban kötöttünk ki.
    Nagyon otthonos, rendezett kis kuckó. Az egyik szoba zárva, a másik viszont a tetthelyként kapott bemutatást. Pici helyiség, benne egy franciaágy, egy kis szekrény és egy szék. Jó meleg volt, de eszembe jutott, hogy esetleg jelen lehet valaki, aki nálam sokkal fázosabb és tökpucér:)
    A fürdő átlagos, olyan mint egyébként is egy lakásban. Szívből értékeltem, mert nemcsak illendőségből, de valóban le kellett csutakolnom a napi munka után. Egy darab tusfürdő várta a hamvas bőrömet. Egy semlegesebb illatú diszkrétebben be tudná tölteni a szerepét.
    Egy pontot azért levontam a fürdőtől. Bár tiszta, de a zománc le van pattogzva a kádról. Jelenleg nincs igazán jelentősége, de ki fog lyukadni, ha egy vendégnél, az biztosan még az alaphelyzetnél is kellemetlenebb lesz.
    Zuhanyfüggöny van, ízléses fekete.
  • Lány külseje:

    Helenának a képekkel ellentétben vadítóan szép vörös haja van. Bevallása szerint egyébként hullámos, de engem kivasalt hajjal várt. Gyönyörű volt, le voltam nyűgözve. A cicije természetesen hetyke, a pólót át akarta szúrni. A feneke nyam-nyam, felesleges nem simogatni. Tinilányos az egész jelenség, a mosolya, a hamvas bőre és mindene együtt.
    Érintésre érzékenyen reagál :P
    Mivel egészen a lifttel lejött értem, esély sem volt, hogy fellépő ruhában fogadjon. Egyszerűen fiatalosan öltözködött.
    Az évek száma nem teljesen stimmel, gondolom rég frissítette a profilt.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsnak nem szabad nevezni, de kellemesen megsimogatott két alkalommal is. Amikor azt mondta, hogy szóljak, ha fájna, illetlenül kinevettem, hogy az sem baj ha kicsit durvul és mondjuk lépked a hátamon. Azután egy picit be is keményített, de továbbra sem volt vészes.
    Összességében nem szakszerű, de nagyonis jóleső.

    Sok időt nem töltöttünk vele, inkább csak miért ne alapon.
    Szeretem az alapos svédmasszázst, de ehhez az alkalomhoz épp jó volt így. Barátnősen kedvesen.
  • Levezetés:

    Amikor visszatértem a fürdőből, a szoba ajtajában Éva kosztüm fogadott. Kicsit elszégyelltem magam, mert csak egy bamba tehetetlen vigyor ült ki az arcomra.

    Kértem, hogy ossza meg a játékszabályokat. A válasz annyi volt, hogy mondani fogja, ha valamit nem, esetleg máshogy akar. Nagyon jól esett és feldobott a hozzáállása és a bizalma. Megintcsak barátnős.

    Megegyeztünk, hogy legelőször is lecsillapítjuk amit kell és adunk egy kicsit az élvezeteknek.
    Simi, puszi van, csók nincs. Részemről rendben volt, általában hasonlóan vagyok vele.
    A ciciket szívogattam, nyalakodtam ám azt kérte, hogy óvatosabban, mert nagyon érzékeny.
    Többször is sikerült véletlenül megcsiklandoznom. Érdekes, hogy később viszont egyáltalán nem volt csikis, a beszélgetős időben jól végig is jártuk a témát. Ujjazni nem szabadott.
    Egyszercsak félreérthetetlen jelét adta a cselekedetem sikerének. Nem volt kitörő vagy rángatózós, csupán emberi. Azért egy nagyon picit én mégis éltem a kétkedés gyanújával, meg is osztottam, hogy miattam nem kell megjátszania, nem igénylem. Élénken és aranyosan tiltakozott a feltételezés ellen.
    Aztán ő kezdett aktívan tevékenykedni. Egyáltalán nem esett rosszul. A vége a ciciken landolt, miközben ő a kérésemre a szemembe nézett. Még most is beleborzongok.

    Törlőkendős tisztálkodás azonnal, majd összebújós, cirógatós beszélgetés következett. Nincs kötelező fürdés, nagyon barátnős, mint az életben.
    Először csak az idétlen kötelező körök (honna jöttél, mi a munkád stb.), de aztán hamar találtunk közös témát. Az oldott hangulat megmaradt végig. Nem erőltetetten kínos, csak ártatlan csevegés. Nem lettünk öri barik, de mégis pluszt adtak ezek a percek is a randihoz. Például megtudtam, mi a kedvenc sütije:)

    Következett a masszázs, majd gyorsan visszabújt mellém. Felajánlottam, hogy meg nem masszírozom, de simogatom. Állítása szerint jól esett. A végén megvádoltam, hogy az egész randin füllent, de ő továbbra is tagadott:)
    Ha őszinte akarok lenni magammal, akkor az eszem szerint megalapozott volt a gyanúm, de jófejség tőle, hogy nem szembesített a durva tényekkel.
    Közben kellemes volt simogatni a fiatal, természetesen fehér bőrét. Visszarepített néhány évet.

    Kérdezte, hogy akarom-e még. Közöltem, hogy valószínűtlen, hogy ennyi idő alatt feltöltődjek. Nem jött be. A cicik testápolót kaptak másodjára is.
    Még egy kicsi bújás és elment zuhanyozni, majd én is.

    Puszi-puszi és 2 perccel a tervezett határidő után az ajtón kívül voltam. Pedig próbáltam sietni, de esküszöm még remegett a lábam. TP nem volt.
  • Elszámolás:

    A fürdés után megkért, hogy mivel első randi, rendezzük, amit rendezni kell. Részemről nem volt gond, bár tettem volna magamtól korábban, lehettem volna figyelmesebb. Viszont ekkor már csak minimális mennyiségű vér táplálta az fedélzeti számítástechnikát. Azért remegő kézzel megoldottam.
    Megérte-e? Nem is kifejezés. Pláne a magamfajta tapasztalatlanoknak.
  • Összkép:

    Ő egy nagyon odaadó, a vendég kedvét kereső, tenni akaró tini. Nem kerestem a barátnős randit, mégis azt kaptam, szinte már olyan volt, mintha például összejöttünk volna mondjuk előző este egy buliban. Ha így alakult, hát akkor nem tiltakoztam, inkább jól éreztem magam. Feltöltődve, kellemes érzésekkel és pozitív gondolatokkal távoztam a helyszínről.
    Örülök annak is, hogy a személyében megismerhettem egy kellemes társaságot.
Happy Massage