• Tamara és Sabrina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lehet egy kérdéssel több? És egy masszőzzel? Tamara a legutóbbi találkozásunkkor hívta fel a figyelmemet a kolléganőire, akik közül Sabrina csatlakozását egyeztettük le VTR bejelentkezés keretében. Ez öt nappal a randi előtt történt. Ezen kívül az oldalon keresztül üzenetet is váltottunk a részletekről. Az általam megjelölt időpontot mindketten el tudták fogadni.
  • Megközelítés:

    A Nyugati térhez közeli cím könnyen elérhető M3 metróval és kéregvasúttal. Valamint a kötött pályáknál maradva, villamossal. Autóval hét- és napszak függő, mind az elérés, mind a parkolás, de ez ne rettentsen el senkit. A parkolás természetesen fizetős, ebből kifolyólag a közeli parkolóházakat a legcélszerűbb igénybe venni. A VTR pontos címet ad, a további instrukciókat a kapuban lehet megkapni - természetesen.
  • Helyszín:

    Egy tipikus körúti százéves ház rejti a a sokadik emeletén - de nyugi, van lift is. A lakás hatalmas, több helyiséggel, és fürdőszobával, tehát a logisztikára nem lehet panasz. A kabátomat az előszobában tudtam hagyni a fogason, a cipőm társaságában - bár ő beérte a fal tövével. Abban a szobában volt a szeánsz, ahol múltkor már találkoztam Tamival. A szobát egy nagy franciaágy uralja. A masszázs szobából nyílik a fürdő, amit nagyon praktikusnak tartok. A zuhanyfülkét vettem igénybe és több tusfürdő közül választhattam. A zuhany kezelése rendhagyó, de semmi baj nem érhet, ha hibázol benne. Minden rendezett és higiénikus volt számomra.
  • Lány külseje:

    Tamara és Sabrina egyaránt megfelelnek a fotóikon látható hölgyekkel. Tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen Tami sportosan vékony, míg Sabrina sportosan telt. Tamara ízléses bugyi-melltartó kombinációban, Sabrina body-ban fogadott. De a legszebb a kedves mosolyuk volt, ami biztosított, hogy jó helyen járok. Az arckitakarás a diszkréciót szolgálja, mindkét hölgy nagyon szép, szimmetrikus arcú.
  • Erotikus masszázs:

    Önfeledten dobtam hasra magam a hatalmas franciaágyon. A legfogasabb kérdés az volt számomra - amit a csajok tettek fel - hogy hosszába vagy keresztbe osszanak meg a masszázs közben. Én rájuk bíztam a dolgot, hiszen sejtettem, hogy így is és úgy is nagyon jól fogok szórakozni. Tami a lábaimat vette kezelésbe, míg Sabrina a hátamat kezdte gyúrni. Tami lágyabb, Sabrina erősebb kezekkel masszírozott. Mindketten krémet használtak. Egy idő után "térfelet" cseréltek, és Sabrina a lábaim erős gyúrásával vette át a stafétát Tamarától. Ezen a ponton már egyre nehezebbé kezdett válni a hason fekvés. De a lányok orvosolták ezt az édes problémámat. A lábaim és karjaim masszírozása előtt azonban Tamara az összes fehérneműjétől megszabadult, legnagyobb örömömre. Sabi pedig kiszabadította hatalmas és jó tapintású kebleit, amelyeket nagy udvarú, világos mellbimbók koronáznak.
    Az eddigi eseményeket is elég erotikusnak éreztem, de ez csak fokozódott...
  • Levezetés:

    ... amikor a meleg olajon igazságosan osztozva Tamara a kebleit kezdte bekenni - amiben én is önzetlen segítséget nyújtottam. Eközben Sabrina a már határozottan álló farkamat vette kezelésbe nem spórolva a mennyiséggel, és nem aggódva a lepedőért, egy nagyon jó lingamba kezdett.
    Tamara az olajos és kemény cicijével csúszkált a mellkasomon minden irányba, közben mosolyogva és a homlokomra történő puszi lehelés közben a mellbimbóit a szám közelébe irányítva. Egészen egyszerűen - az olajozottság ellenére - nem tudtam nem megcsókolni a bimbókat, amely csókokat kisvártatva szopogatássá fejleszthettem. Kezemmel pedig a feszes test felfedezésére indultam a lábikrákkal kezdve, a combokon át, a csupasz popsiig érkezve. Sabrina előzékenyen olajat csorgatott a kutató kezemre és sokkal sikamlósabban folytathattam a popsi letapogatását. Jó érzés volt átölelni a pompás, magamra vont testet.
    Ennek hatásait Sabrina is érzékelhette, mert a lingam franciába fordult! Bár az ágy mellet tükör hivatott fokozni a vizualitást, de annak szöge és Tamara teste miatt Sabrina tevékenységéből sokkal többet éreztem, mint láttam. És azt éreztem, hogy a meredező répámat bekapta, mégpedig tövig és egy - a masszázsához hasonlóan - határozott szopásban részesített. Arra gondoltam, hogy ezt látnom is kell - illetve, hogy Tami is csatlakozhatna hozzá, de a farkam mérete sajna nem tette lehetővé, hogy a két démon egyszerre játsszon rajta.
    Ezért én ismét Tamara olajos kemény keblei közé fúrtam a fejem és öleltem, miközben Sabrina nagy adag nyál farkamra csorgatásával biztosította a síkosságot a végkifejlet felé vezető egyre rövidebb úton.
    Volt annyi lélekjelenlétem, hogy Tamara kebleibe beszélve figyelmeztessem Sabrinát a nagyon közeli élvezésemre és ő a szuper szopását megszakítva kifejte belőlem amit csak lehetett.
  • Elszámolás:

    A kötelezettségeimről szintén a VTR-en keresztül kaptam tájékoztatást, amit nagyon korrektnek és mértéktartónak érzek egy ilyen együttlétért
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Tamarával és Sabrinával ezen a négykezes masszázson. Nem volt tervem, hogy mit is szeretnék pontosan, ezért teljesen a lányokra bíztam magam. Nem is csalódtam bennük. Nem tudom, hogy mennyire gyakori a négykezes a munkájuk során, de én gördülékenynek és összeszokottnak éreztem őket. Ajánlom minden érdeklődőnek, aki hasonló élményekre vágyik!
Happy Massage