• Pema kisasszony

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyszerűen értem el. Kora délutáni időpontban egyeztünk meg.
  • Megközelítés:

    A cím pontos és egyértelmű volt. Ritkán járok a kerületben, gps odatalált. Csendes kertvárosi övezet, parkoló közvetlen a ház előtt. Érkezésemkor rácsörögtem, lejött elém és kedvesen üdvözölt.
  • Helyszín:

    Kétszintes családi ház felső szintje. Otthonosan van berendezve, igen kellemes környezet. A szobában szörpök és cukorkák, az ágy megfelelő méretű, és ami a legfontosabb, nincs full sötét a lakásban. Megfelelő fény áll a rendelkezésre, hogy ne csak a kéznek, hanem a szemnek is szóljon a találkozó. A fürdőben a meleg vizet be kell állítani, de ehhez sem kell vízszerelőnek lenni. Akinek mégsem menne, Pema kisasszony felajánlja a segítségét, ahogy a törölközésnél is. Én ez utóbbit kedvesen elutasítottam.
  • Lány külseje:

    Extravagáns Nő. Élőben sem okozott csalódást. Érdekes, izgalmas személyiség, akit alapból egy kellemes szexuális kisugárzás leng körül. Annak ellenére, hogy akkor találkoztunk az életben először, meglehetősen gyorsan fel lehet oldódni mellette, aminek egy részét kommunikációval, másik részét a kisugárzásával érte el. Alkatra igen formás Hölgy, ott gömbölyödik ahol kell, jó illata van és igen tetszetős szőrös puncija, amelyet "meg lehet tekinteni" a masszázst követően.
  • Action:

    Jó vendéglátóként felkísért a lakásba. Alsó szinten ledobtam a cipőket, majd egy lépcsőn vezetett fel a felső emeletre, amely az ő birodalma. Látszik is rajta, hangulatos kuckó. Kezdetnek megkínált cukorral és szörppel. Valamiért úgy gondolja, hogy szükségünk lesz a cukorra, ha a kezei alá kerülünk. A szörpöt elfogadtam, de végül nem ittam meg. Majd kaptam egy tiszta törölközőt és elvonultam fürdeni. Itt nagyon szeretett volna jönni, beállítani a víz hőmérsékletét, majd megtörölgetni engem, de mindkét dolgot megoldottam saját erőforrásból miután megköszöntem a kedvességét.

    A szobába visszaérkezésemkor kész koreográfiával fogadott az elkövetkezendő órára vonatkozóan, amelyet közösen elfogadtunk. Általában szeretek én irányítani, de úgy éreztem ebben az esetben az lesz a megfelelő, ha az ő szabályai szerint játszunk. A Program egy masszázzsal kezdődött, felkínált többféle lehetőséget vivőanyag tekintetében, mire egy harmadik lehetőséget a szárazon masszírozást választottam, mivel nem kedvelem sem az olajat, sem a krémet a testemen. Maga a masszázs kellemes volt, de nem élvezhettem csendben, mert közben próbált kommunikálni velem kérdések formájában, amelyekre kezdetben csak válaszolgattam, aztán kialakult egy beszélgetés, így a figyelmem megoszlott a masszázs és a beszéd között. Egyáltalán nem volt kellemetlen, hogy ilyen irányba sodródtunk el, felültem a Pema által keltett hullámok farvizére és hagytam magam sodródni az eseményekkel. Kellemesen masszírozott, átgyúrta a hátam, fenekem, lábam, pont fordított sorrendben. Ez a rész is mind-mind az ellazulást segítette. Nagyjából fél órát szántunk a masszázsra, jöhetett az erotikus rész.

    Ezt egy alapos szemrevételezéssel és vizsgálattal kezdte. Miután átmentem a vizsgán, megtekinthettem a punciját. Nagyon szép és finom puncija van, korosztályának megfelelő stílusban, szőrösen hagyva. Én ez kedvelem, így szívesen hintettem csókokat a belső combjától indulva. Megkóstoltam, érintve nyelvemmel az ajkait, a hüvelyét, a csiklóját. Nyaltam, miközben ő apró sóhajokat hallatott, de nem sikerült különösebben feltüzelnem.

    Helycserét kértem, hanyatt feküdtem, ő pedig a lábaim közé helyezkedett. Nem voltam harcra kész állapotban, ritkán állok merev dákóval nyalás után, de ez egyikünket sem zavarta. Feltekerte az óvszert a farkamra és finom szájjal elkezdte szopni. Ez jólesett, és szépen lassan vérbőség állt be. Finom meleg szája van, egyre jobban élveztem az együttlétet. Azt kértem, hogy a golyókat hagyja ki, illetve csak nyalja ne szipkázza be, mert azt nem kedvelem. Hagytam egy darabig dolgozni magamon, mivel a keménységem már nem lehetett tovább fokozni jelen helyzetben, megkértem feküdjön hanyatt.

    A lábai közé térdeltem és finoman, óvatosan bevezettem a merev farkamat a szőrös punciba. Finom volt, feszesen ölelt körül a hüvelye, még így gumiban is jól szorított. Emiatt figyelni kellett a tempóra is, nehogy idejekorán lőjem el a patront. Élvezettel használtam a testét, dugtam változatos ritmusokban kedvemre. Nem éreztem, hogy különösebben élvezné, szemkontakt sem volt, de már megtanultam ettől az érzéstől elvonatkoztatni, és kiélvezni a saját örömöm. Pózt váltottunk, feltérdeltettem az ágyra, majd hátulról vettem be a várat. Itt jön képbe, hogy milyen jó csípő-derék arányai vannak, elsőrangú látványt nyújtott ahogy eltűntem és előbukkantam az ajkai között.

    A végén visszakértem magam misszionáriusba, mert valahogy jobban szeretek úgy elélvezni. Megindítottam a végső támadást és egyáltalán nem esett nehezemre a gondolat, hogy most nem kell visszafognom magam. Durva reszelés helyett, jobban kedvelem a lassuló megfontolt tempót, amelynek a végén a punci legmélyén megállítva a mozdulatot, izmaim megfeszítésével indul útjára a gyönyör. Így lőttem bele Pema puncijába és igazán kielégültem.

    Tisztogatást és leszerelést követően az ágyon maradtunk és tovább beszélgettünk. Ő velem szemben, oldalt elnyúlva feküdt, tökéletes rálátást engedve a puncira. Nem is fogtam vissza a tekintetem, legeltettem rajta rendesen. Meglepetésemre megtörtént az, ami ritkán szokott megesni az ilyen találkozóimon. Megkívántam másodszorra is. De másodszorra nem a testét kívántam meg, hanem a Nőt. Talán eddigre hangolódtam rá a személyiségére, eddigre éreztem meg azt a mélyről belőle áradó szexualitást. Ez egy nagyon jó érzés volt, még hazafelé vezetve is a hatása alatt voltam és kissé értetlenül álltam az érzés előtt, mert ritka.
    Nem is mondtam el neki, mert az időnk lejárt és tudtam, hogy mennem kell, de mintha búcsúzásnál egy kicsit melegebben és hosszabban ölelt volna meg, mintha ő is érezte volna ezt a bekövetkezett változást kettőnk között.
  • Elszámolás:

    Előre, minden korrekt volt. Extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    A randi végi események jelentősen megváltoztatták az összbenyomást, felfelé kerekítve a képzeletbeli pontszámot. Az elején átlagos masszázs, átlagos szexnek induló találkozó, a végén kapott egy olyan érzelmi töltetet, amitől felfokozott, mámoros állapotban jöttem el a helyszínről és még sokáig a hatása alatt voltam. Ezért az élményért mindenképpen megérte meglátogatnom őt.
Happy Massage