• Cintia

  • Beküldte:
  • Cintia reagálása

    Kedves Lallerom!
    Mit is mondhatnék, csak ismetlem önmagam, hiszen mint mindig most is nagyon jól éreztem magam veled és nagyon örültem neked:)
    Köszönöm ezt a csodálatos beszámolót neked!
    Mondtam már, hogy írói vénával vagy megáldva? ;))
    Megvan közöttünk az összhang, tenyleg jól ismerjük már a másikat. Már allig várom a következő randinkat!

    Csók! Cintia

  • Egyeztetés:

    Cintia hirdetésével itt az oldalon találkoztam . Mivel már többször is jártam Nála ,így csak személyes üzenetben rebegtem el Neki látogatási szándékomat . Mikor találtunk mindkettőtöknek megfelelő időpontot,ami az én kaotikus beosztásom miatt nem túl egyszerű, vtr-n erősítettük meg szándékunkat. Cintia az egyeztetés során végig nagyszerű partner volt,nem kívánt el a pokolba a lehetetlen dolgaim miatt :-) .
  • Megközelítés:

    Piros (fehér?)metró végállomása közelében,svéd felnőtt legó gyártó objektuma közelében találjuk kedvesünk búvóhelyét ,gps ház elé navigál,parkolás ház előtt ingyenes. Bkk piros színű gumikerekű villamosa szinte az ajtó előtt teszi ki a kalandort.
  • Helyszín:

    Tipikus panelépület x emeletén keljük fel kedvesünk szerelmi búvóhelyét, folyosót zárható ajtó védi az ilketéktelenek elől ,ezért Cinti már a folyosó ajtajánál várja a látogatóját.
    A lakás belül szép ,tiszta, rendezett , fürdő szépen felújított, bőséges (!) tusfürdő választékkal, tiszta,száraz kilépővel, friss, jó nedvszívó törcsivel,szájvízzel,pohárkákkal várja a megtisztulni vágyót.
    Foglalkoztató szobában asztal, székek a ruháknak, kisszekrény a kellékeknek, nagy,kényelmes franciaágy , és természetesen a ház csinos úrnője, Cintia fogadja a betérő vendéget.
  • Lány külseje:

    Mint említettem , logisztikai okokból Cinti már a folyosón várakozik, így kiéhezett szemünkkel már ott feltérképezhetjük alkalmi kedvesünk gyönyörű,formás alakját,hosszú szőke hajzuhatagát, a fekete miniruhából kíváncsian kikukucskáló formás ikreit melyek akaratlanul is vonzzák a gyarló férfiember tekintetét,és kezeit is :).
    Midőn megfordul,és előre indul a lakáshoz vezetve, szemünk gyorsan rátapad a feszes ruhában kirajzolódó formás,ringó csípőre,és popsira,legszívesebben már ott felfalva kedvesünket.
  • Action:

    Lakásba toppanván puszikkal üdvözöltük egymást, majd átnyújtottam a számára hozott kedvenc édességek és egyebek közé diszkréten elhelyezett rezsi támogatást mert személy szerint én ezt mindig szeretem előre letudni,hogy ne kelljen később ezzel elrontani a varázst.

    Ruháimat gyorsan a székre leszórva elrohantam a vizesblokkba ,hogy túl legyek a higiéniai protokollon . Tusolás,és szájvíz kúra után igyekeztem vissza kedvesemhez,hogy ne unatkozzon sokáig nélkülem.

    A leányszobába visszatérve csinos vendéglátóm még a számomra oly kedves, szexis fekete fogadó szettjében várakozott ,és szempilláit rebegtetve szűziesen elsuttogta,hogy van -e kedvem kiszabadítani Őt a ruhájából.
    Temészetesen nem , válaszoltam,de ekkor már a cippzárt ráncigáltam lefelé,mert nekem az a legnagyobb öröm,ha az ajándékomat nagam csomagolhatom ki.
    Ahogy azt kedvesemtől már megszokhattam,fehérnemű persze most sem volt rajta a ruha alatt,így mohó kezeim gyorsan elkezdték feltérképezni a drágám karcsú testét, feszes,hegyesedő bimbócskájú kebleit,majd lejjebb kalandozva frissen borotvált,már lágyan nedvesedő kelyhecskéjét. Kezeimet gyorsan ajkaimmal is követni kezdtem,lágy csókokat helyezve el kedvesem nyakán,vállán,majd lejjebb ereszkedve birtokba vettem feszes,kemény cickóit is.

    Eközben kedvesem sem tétlenkedett,mert miközben végigsimított rajtam,keze beleakadt a már türelmetlenül ficánkoló Kispajtiba,és rögtön pártfogásba is vette bűntársamat.
    Először végigsimított a rúdon,majd feltérképezte a tojástartót is,és kezeit ajkával követve szon vettem észre magam,hogy volt tasak -nincs tasak.
    Ekkor pajkosan rámnevetett,leült az ágy szélére,körbecsókolta Kispajti feje búbját, és egy váratlan (?) pillanatban hammbekapta! Csak kapkodtam a levegőért, miközben Ő művészi átéléssel játszott tettestársamon,hol csak épp lágyan a makkhoz érve hol tövig eltüntetve falánk szájacskájában,majd kiengedte szájából ls megkérdezte,hogy volna-e kedvem tartani közben a haját ?
    Hát persze, hogy nem :) Így aztán megmarkoltam dús szöszi haját, és hagytam a drágámat,hadd szórakozzon kedvére,majd miután éreztem ,hogy a srácok mozgolódnak,jeleztem a kilövést,erre még mélyebbre vett,és hagyta hogy beteljesedjen a sorsom. Hagyott bent lenyugodni,és csak ezután kérte szilvia segítségét.

    A pihenőben gyorsan felfrissítettük magunkat,majd,mivel a kölcsönösség híve vagyok,gyorsan hanyatt fordítottam kedvesemet,jelezve,hogy most én szeretnék játszadozni.

    Végigcsókoltam formás cickóit,nyelvemmel vidáman körözve hegyes bimbóin,közben simára borotvált csuprocskáját simogattam,dörzsölgettem,mely mohó nedvesedéssel reagált közeledésemre.
    Így aztán dél felé vettem az irányt,és megérkezve célomhoz a finom, illatos szirmocskák közé nyalintottam.
    Érezve a kedvező fogadtatást,nyelvemet az elevenen lüktető nyílásba süllyesztettem,szürcsöltem édes nedvét, és a hanghatásokból,az ízvilág megváltozásából sejtettem,hogy kedvesem a gyönyörök útjára került. Mondott (zihált ?) valamit,csak nem értettem,mert közben combjait a fülemre szorította. :)

    Miután visszatért,és már nem volt túl érzékeny,gyorsan beöltöztette Kispajtit,és vidáman nyeregbe pattant.
    Lelkesen pacizott rajtam,én még lelkesebben simogattam előttem táncoló csodálatos kebleit, és miközben időnként pihenésképp rámhajolt,alulról diktáltam az ütemet. Arra gondoltam közben,hogy itt és most igazán megállhatna az idő.
    De lassan csak elérkezett az igazság pillanata , és mindkettőnk megelégedésére hatalmasat lőttem a gumiba,úgy érezve,hogy a mennyországba kerültem,és egy gyönyörű,szőke Angyal mosolyog le rám .
    Szétcsatlakozás után gyengéden letisztogatott,majd barátnősen hozzámsimult,és még kicsit beszélgettünk az élet nagy dolgairól.
    Ezután zuhany,öltözés,és érzékeny búcsú,majd egy újabb csodás élménnyel gazdagabban a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Elszámolás tekintetében Cintia egyike az oldalon a legkorrektebb hirdetőknek,amit előzetesen a telefonban elmond, a helyszínen sem változik,extrák nélkül a pesti átlagos csokrocskával boldoggá tehető, és ezért átlag feletti élményben lesz részünk.
  • Összkép:

    Részemről maximálisan elégedett vagyok Cintia vendégszeretetével,mint mindig,most is teljesen ellazulva,egy kellemes időtöltés élményével gazdagabban távoztam, nem véletlenül kerestem fel Őt már sokadjára. A randijaink egyre jobbak lesznek,szinte már egymás gondolatait is ismerjük.
    Ajánlom Őt mindenkinek,aki jól szeretné magát érezni egy csodálatos,intelligens, magas szexkultúrával rendelkező Hölgy társaságában .
    Kedves Cintia!
    Hálás vagyok Neked ezért a csodálatos élményéamelyben részesítettél, nagyon jól éreztem magam a kedves társaságodban , és természetesen a további randik sem maradhatnak el ! :
    KÖSZÖNÖM !!!
Happy Massage