• ADRI

  • Beküldte:
  • ADRI reagálása

    Örülök,hogy végre sikerült összehoznunk a találkozót,és örülök,hogy a "biztos pontod" lettem. :)
    Remélem a következő találkozónkig nem kell majd annyit várni,mint a mostanira.
    Addig is millió virtuális puszi

  • Egyeztetés:

    Első alkalommal használtam a VTR-lehetőséget. Mivel már jól ismerjük egymást, valamint Adrit sem mindig könnyű elérni, ezért kézenfekvő volt. Később, a telefont már csak a közvetlen bejelentkezéshez használtam.
  • Megközelítés:

    A BKV teljesen megfelel, mivel Újbudán található a ház; rengeteg járat, így busz, villamos és a legújabb metró is jár arra. Magam is villamossal mentem oda.
  • Helyszín:

    Meglehetősen régen, még tavaly nyáron találkoztunk legutóbb. Ebből következett számomra némi meglepetés is-már kezdtem azt hinni, hogy szenilis vagyok. Ugyanis az utca ugyanaz volt, mint akkor; azonban a találkozópont egy kicsit arrébb költözött. Felhívtam, majd a megadott címen beütöttem a kódot és elkezdtem lépcsőzni. Valahogy furcsa volt nekem-mintha nem ugyanoda érkeztem volna és ahogy felfelé caplattam, az is soknak tűnt. Végül, megérkezésem után tisztáztuk, hogy valóban új helyen vagyok. :)
    Az új lakás is hasonlóan szép, mint a korábbi. Patyolattiszta fürdőszoba, rengeteg tusfürdő, szájvíz és izzadásgátlók is vannak bent. Zuhanykabinban tudunk megtisztulni. A magam részéről a zsilipkaput és a hőfokmérőt hiányoltam, de ez csak az én hóbortom. Odabent egy tágas szoba egy kényelmes ággyal várt, no meg az ágyon Adri személyesen.
  • Lány külseje:

    Történetem hősnője ugyanolyan szép és csinos, mint legutóbb volt. Egy könnyed nyári ruhát viselt Sharon Stone-stílusban, vagyis fehérnemű nélkül. Szép szőke haj, kedves arc huncut szemekkel és persze ugyanaz a nyílt, barátságos stílus, mint mindig. A megjelenésével megelőlegezte a tavaszt, virágos jókedvem lett tőle. Olyan megnyugtató a kisugárzása, amit nagyon szeretek. Sokkal jobban szeretem ezt a stílust, mint a különféle "végzet asszonyát", akik mellett inkább feszült, mint izgatott lennék.
  • Action:

    A mostani alkalommal Adri újdonságát szerettem volna kipróbálni. Ez egy remek ötlet volt a kisasszonytól, mivel itt ő is részesül a franciás örömökben; másrészt magam is megtapasztaltam már korábban, hogy a megfelelő módon kényeztetve őt könnyen és látványosan felvihető a csúcsra. Számomra pedig semmi nem olyan izgató, mint egy olyan nő, ki maga is izgatott állapotban van!
    Adri kérdésére, hogy 69 legyen-e vagy külön, az utóbbit választottam, koncentráljon csak mindenki a maga örömére! Ő is ugyanígy gondolta.
    A zuhanyból visszaérkezvén már Éva-kosztümben fogadott az ágyon. Melléfeküdtem és végigsimítottam. Bársonyos és finoman barnított a bőre, igen kellemes végigsimítani. Föl és le, majd lassan fordítom és adom a felszólítást "-Add meg magad!" Neki sem kell kétszer mondani, hanyatt fekszik és átadja a terepet. Ajakkal simítom tovább a combjait. ekkor még félig takarja "nőiességét", de nem sokáig, mert másik combját is kihajtva feltárul előttem. Lassan közelítem meg, előbb csak rálehelek, majd pillanatra érintem. Csak lassan-lassan, mert ezen a hangszeren finoman kell kezdeni a játékot! Ahogy haladok a "hangolással", kedvenc "hangszeremből" is erősödő, jellegzetes dallamokat csalok elő, miközben alhasán egyre fokozódó hullámok kezdenek fodrozódni.Ekkor már rá lehet kapcsolni, miközben cicijét, majd hasát és fenekét simítom végig. Nem kell már sok neki és célhoz érek! A kisasszony most határozottan jól érzi magát!
    Helycsere után Adri veszi át az irányítást és megkaparintja a férfiasságomat. Most ismét átélhetem Mademoiselle Audrey francia nyelvleckéjét, amit egyedien finom stílusban ad át. Most ő az, aki fokozatosan építi fel az én örömömet, kérésemre kicsit az érzékenyebb pontokra is kitérve. Fantasztikus, ahogyan elmélyed benne, majd a kellő keménység elérése után begyorsít. Behunynám szememet, de sokkal jobb látni, amit művel.Ekkor már olyan lelkesen bólogat, hogy ha gonosz lennék, most kérném meg a kezét, mert a lendülettől még arra is rábólintana! :)
    A végén kérésemre kézre teszi át a főszerepet, miközben ajkaival csak a végét izgatja. A beteljesülés is ebben a formában ér, csodálatos érzés, mint minden vele.Lassan enged el, majd a papírtörlőt veszi kézbe. Nagyon jól érzem magamat, amihez a pontot az I-re az Ice Tea teszi fel, amivel megkínál. Nagyon kellemes íze van, a "sógorok" ajándéka.
    Zuhanyozni megyek, majd öltözés közben még beszélgetünk kicsit, Adri beavat az eszkimó puszi rejtelmeibe is. Öleléssel és két puszival köszönök el tőle és továbbindulok utamra.
  • Elszámolás:

    A végén adom oda, mivel már többedik találkozásunk volt. Teljesen korrekt módon van beállítva.
  • Összkép:

    Ugyan mit is írhatnék Adriról, akit már többedjére látogatok meg? Nem csupán külsőleg szép, hanem emberileg is nagyon szimpatikus, igazi nő. Remekül érzem vele magamat és ebből következik az is, amit még elmondanék róla. Számomra ő "a megbízható lány", akivel mindig jól érzem magamat; legyenek bármilyenek a külső körülmények!Volt már olyan, hogy csalódtam lányban, akitől többet vártam-nos, benne nem csalódom soha. Mindig egy élmény találkozni vele!
Happy Massage