• Odett

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en foglaltam hétvégén egy hétfő délutáni időpontot. Hétfőn délelőtt látva, hogy még nem volt online, telefonon felhívtam, egyből felvette. Picit még masszíroztuk a kezdést, hogy mindenkinek jó legyen :)
  • Megközelítés:

    Mivel már voltam ebben a lakásban a barátnőjénél (innen is puszi :-*), tudtam, hogy hova kell menni, és hogy a parkolásra +10 perc kell, mert elég nehéz az utcában találni szabad helyet. Lehet hogy érdemesebb megcélozni a közeli bevásárlóközpontot. A tömegközlekedés szerintem jó, villamosok, 4-es metró, stb a közelben.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van, most megnéztem a másik szobát is, amiből nyílik a fürdő (zuhanyzóval). Fürdőben minden megvan, ami kell, sok tusfürdő, szájvíz, dezodor. A szoba alapterülete elég pici, az egy óra alatt jól el is fogyasztottuk a zoxigént :) Az ágy masszív, nem nyikorog, kényelmes.
  • Lány külseje:

    Mint mindig, az arckitakarásos hirdetőknél van egy kis izgalom az érkezéskor, hogy milyen lehet? Ez tart addig, amíg ajtót nem nyitnak. Nekem bejött az arca, csinosnak mondanám, szemüveget hord, ami végig fent is marad, de ez nem akadályozott minket semmiben, sőőőt ... sexy :) A teste ... na itt időzzünk el egy picit ... mert érdemes. Feszes, nagyon, mindenhol. Imádtam. Vékony lányka, de nem törékeny, sportos, mint ahogy ez a fényképeken is látszik. Pont azt kapod, szerintem nincs a képeken retus (vagy csak nagyon minimális).
  • Action:

    Cipőlevétel után bekísért a szobába, ahol levettem a ruháimat, közben beszélgettünk, majd irány a fürdő kör. Amikor végeztem, ő is beugrott felfrissíteni magát, majd az ágyon egymás mellé feküdtünk, egy kis beszélgetés, majd csók, mégtöbb csók. Jól csókol, nem használta elején annyira a nyelvét, később azért ezt pótoltuk. Elindultam felderíteni lefelé, legnagyobb bánatomra a mellbimbók túl érzékenyek voltak, így nem tudtam velük foglalkozni, pedig lehetne, szépen ágaskodtak később. Elmondása szerint nem mindig ilyen érzékenyek, csak a bizonyos napok utáni időben. Sebaj, folytattam utamat lejjebb, oda, amiért elindultam. Szokásomhoz híven nem rontottam rá, kis felvezetéssel lassan birtokba vettem. Úgy tűnt kedvére való volt, szépen benedvesedett, az ujjaimat is bevetettem. Aztán javasolta, hogy folytassuk 69-be, hogy ő is kivehesse a részét. Így is lett, a franciája barátnős, kérésemre nagyon lágy volt. Majd egy kis kényeztetés után gumit kértem, amit felhelyeztem magamnak, és belevetettük magunkat a misszionárius pózba. Többféle verzióban is kipróbáltuk, majd Odett javasolta a kutyust. És igen a kutyus póz vele szenzációs, vizuálisan is élményt nyújt, nem csak odalent, és úgy láttam ő is kedveli. Hamar végem is lett ebben a pózban.
    Egymás mellé heveredés és beszélgetés vette kezdetét. Közben simogattam hasát, szeméremdombját, néha lábait. Imádtam feszes bőrét és testét. Kicsit beszélgettünk, majd beszaladtam a zuhanyzóba felfrissíteni magam.
    Visszatérésem után kis beszélgetéssel folytattuk, majd Odett a kezével lassan megvizsgálta, hogy alkalmas vagyok-e a második menetre. Az voltam. Miután "üzemkeményre" játszotta, feltettem a gumit, és kutyusban kezdtünk (illetve folytattuk, ahol az első kört abbahagytuk). Amikor kezdtem fáradni, ő kezdte jobban rátolni magát a rúdra, majd amikor végképp elfogyott a szufla, cseréltünk és meglovagolt. A végére még hagytunk egy francia leckét, majd gyors tusolás és búcsú.
    Közben persze sokat beszélgettünk, belecsaptunk kicsit személyesebb témákba is, ami nagyon jót tett a barátnő feelingnek.
  • Elszámolás:

    Kérésére az elején kitettem, végig ott is maradt, nem került többet szóba. A mértékét pontosan le lehet kérni a Bővebb infonál, ezért ezt nem írom ide külön. Extrát nem vettem igénybe, így arról nem tudok nyilatkozni.
  • Összkép:

    Odett egy kedves lány, akinek azért megvan a saját véleménye mindenről, és el is mondja. Nekem tetszett, hogy az eltöltött órában nem volt semmi megjátszás, törekedett a barátnő feelingre, ami még nem tökéletes, de ha azt nézzük, hogy friss hirdető, akkor szerintem már ez is több, mint elég. Az óra vége felé volt egy kis óranézés, de tudva, hogy utána időre kellett érkeznie valahova, én meg jól kicentiztem a második menetet, ez még pont belefért (remélem sikerült kiérni :) ). Az apró kis negatívumokat is számítva, összességében Odett-re szerintem érdemes még időt szánni, mert benne van a lehetőség egy jobb összecsiszolódásra, amivel lehet emelni az együttlétek szintjét. A tapasztalat növekedésével is el fognak ezek tűnni szerintem.
Happy Massage