• Szonja

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Megbeszélt időpontra mentem, ezért már csak a kapu előtt hívtam pont időben.
  • Megközelítés:

    BKV a favorit, nem lakom messze és az a kis séta nem árt. Visszafelé sem :) ... Boráros tértől 5 perc gyalog sietősen, 10 perc ráérősen. Akad bőven parkolási lehetőség is 2 közeli utcában, aki autóval menne.
  • Helyszín:

    Járok ebbe a bérházba, az egyik felső emeleten van a lakás, két szobával amelyek puritán módon, de kellemesen hangulatosan vannak berendezve. Nekem mindkét szoba nagyon tetszik, az egyikben 2 franciaágy egymásnak tolva, így nagyobb a játszási hely, a másik tatamis. Fürdő nagyon tiszta, higiénikus és minden szükségessel ellátva. Száraz törülközőt kapok érkezéskor és távozás előtt.
  • Lány külseje:

    Szonja a legszebb lányok között is a legszebb. Sokszor voltam nála, de nem tudok betellni vele, már az ajtóban azonnal elgyengülök. Szabályos, nagyon szép arca- arányos és nagyon csinos teste- kicsiny de imádnivaló rugalmas keblek, gyönyörű combok és finom kis lábikók jellemzik első látásra. Bőre bársonyosan sima, popsi valóban mint a képeken, gömbölyded és rugalmas, simogatni és megfogni is izgató. Egyrészes fekete csipkés kis áttetsző ruhácskában fogadott, amely a fürdőm után lekerült róla, csak egy kis fehér bugyika volt rajta. Ma is meglepetéssel szolgált: sminkelve, rúzsos ajkakkal fogadott, hosszú haja kieresztve, annyira szép volt, hogy nem lehet leírni. A szívem mindenesetre 2x pulzussal dolgozott tovább.
  • Erotikus masszázs:

    Megbeszéltük még fürdő előtti vetkőzés közben, hogy mi legyen a program. A korábbi randinál alkalmazott technikáját szerettem volna megismételni, amibe ő mosolyogva beleegyezett és még állva bonyolult de igen édes csókcsatába gabalyodtunk. Csak annyira abbahagyva, amíg a tatamira nem feküdtem, és élveztem a simogatását, izgató érintéseit. Finom lágy érintésű kezei vannak. A tatami melletti tükörben moziztam a látványt, fantasztikusan éreztem magam a kezei alatt. Fordultam egy idő múlva és elölről is simizett hol gyengébben, hol erősebben, végig a mellkasomtól a lábszárakig. Ő is kedveli az ilyenfajta masszázst, de az idő rövidsége miatt (csak 1,5 órát tudtam lenni) az ő kezelése a jövő alkalomra maradt... Felülve átkaroltam és hosszan csókolóztunk, majd áttértünk a kényeztetésre .
  • Levezetés:

    Csókolózás közben sikerült vízszintes helyzetbe fektetni, közben simogattam ahol értem, mindenhol. Már mosolygott, amikor lejjebb csúsztam és puszilgattam a nyakát, fülecskéit, vállait a két kézbeillő cicit, finoman csókolgatva a bimbókat. Lejjebb a hasát végig a köldökéig, ahol egy kis piercing van, de folytattam izgalmas utamat lejjebb és lejjebb, de irányt váltva a combokat puszilgattam és a lábfejét is, ami láthatólag jólesett neki. Innen visszafelé úton elértem a finom hívogató babapuncit, sok sok puszit adva Vénuszdombra, és lassú majd egyre gyorsuló nyelvészkedéssel figyelve a reakcióit, egyre erősebb, majd rándulós mozgás után, a combjait a fejemhez szorítja, és eltolja az ágyékát a nedves arcomtól. Abbahagytam, csak néztem lassan megnyugvó testét, néha kis puszikat elhelyezve a combjain. Csendes volt mindvégig, de erősen fogta a kezem. Amikor magához tért, a mosolyomra válaszul csak annyit mondott, hogy "jól feldobtad a napom!". Csókolózás, simizés után fogta a kis olajos flaskát, majd ő vett kezelésbe. Lábaim közé telepedve bekente olajjal, kis kézimunka után a forró szájában éreztem, kezdetben lassú, majd gyorsuló technikával meg is lett az eredmény. Isteni technikája van, mindig eredményes, akármilyen fáradt is vagyok.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor teszem le az asztalra vagy a szekrénykére.
  • Összkép:

    Szonja egy álomszép álomlány, minden adottsága megvan a teljes ellazuláshoz, maximálisan barátnős és szexi, izgatóan üde. Nekem minden téren "bejött", ő a Hercegnőm!
Happy Massage