• Liaa25

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon igéretes képekkel hírdet, felkeltette érdeklődésemet! Felhívtam, egy kolleganő vette fel, legyeztettük programot, amiben minden extrát(69, kölcsönösség, stb.) beharangozott az alap szolgáltatásba.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, egyirányú utcákon át, parkolni nem könnyű annak ellenére, hogy fizetős! A címet könnyű megtalálni, középkorú társasház kicsit bonolult bejutással.
  • Helyszín:

    Lakás rendben, fürdő is teljesen ok! A szobában masszázs pad, s olyan sötétség, hogy látni aloig lehet, nem szeretem az ilyet, kértem, legalább az öltözés idejére kapcsoljon fel valamit. Óhajom teljesült, de csak az öltözésre!
  • Lány külseje:

    Itt ért az első kellemetlen meglepetés! Bár a magassag stimmel, a többimár kevésbé! Sokkal vékonyabb, nekem már túlságosan is, a cickók kifejezetten kicsik, az formabis kevésbé bombázóbb, mintt a képeken! Az is fejemb3voillant, talán nem is ő van a képeken!
  • Erotikus masszázs:

    A kezdeti csalódottság ellenere maradtam. Gondoltam a szolgaltatás majd kárpótol! Hasra vágtam magamat a masstázs padon, s kaptam egy nagyon közepes masszázst, nulla erotikus felvezetéssel, szerencsére hamar szólt, hogy megfordulhatok! Masszázst felejtsük el!
  • Levezetés:

    Kértem egy párnát a fejem alá s vártam a felvezetés nélküli kényeztetést” Nos ez volt az újabb csalódás! Csak úgy az asztal mellett álldogalva kezelésbe vette a velem egykorút! Semmi csúszka, semmi erotikus huncutkodás! Egyből a lényegre tért, csak kézimunkával! Kérdeztem! A textit nem dobja le? De igen! Hangzott az egykedvű válhasz! S gyorsan tovabb ügyködött! Szóltam hogy szeretnék felvenni egy kis kölcsönösséget a repertoárba! Erre határozott nála ilyen nincs volt a válasz! Érdekes, hatarozottan emlékszem, h a kolleganő beharangozta! No de hogy ne legyek teljesen csalódott a mellkasomra ülve folytatta kicsit gépiesre sikeredett kézimunkáját! Talán egy kis szájmunka is volt benne, de így látni nem láthattam érezni meg nem éreztem!! Gyorsan kivégzett! Spongyát rá.
  • Elszámolás:

    Amit a telefonba bemondott a kolleganő, azt az ajándékot meg az elején az asztalra tettem. Budai közepes átlag.
  • Összkép:

    Liaa25, amúgy kedves lány a maga módján, a képekre jóformán csak a magasságaban hasonlít! Ezen túlmenően egy kicsit gépiesen, néha már unottan, amolyan letudósan szolgáltató masszázs partner, akiből leginkább a partnerséget hiányoltam. Egy árára mentem, de már fél óra mulva a kocsimnál voltam! Erről ennyit,....
Happy Massage