• Blair

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hivtam, felvette.Kedves hangja rögtön elvarázsolt. Pont ráért,örültem neki. Megbeszéltük 1 óra és ott vagyok.
  • Megközelítés:

    Könnyű megtalálni, waze pont az ajtóig visz. Autóval mentem, parkoló volt szabad, ez itt nem okoz gondott.Bkv-t nem tudom sajna. Építkezés van a környéken, de nem okozott problémát, este mentem.
  • Helyszín:

    Marina part, szerintem ez sokaknak sok mindent elárúl, lakás szép tiszta rendezett. Fürdőszobával is minden rendben, volt párfajta tusfürdő, lehet válogatni. Szoba minden elvárásomnak megfelelt, van tatami, ágy is. Halk csendes zene, visszafogott fények, de pont jó, mert így is jól szemügyre vehettem Missy gyönyörű testét.
  • Lány külseje:

    Missy, csodaszép, kedves, aranyos lány. Pont a zsánerem, biztosan talizunk még. Pont olyan csodás alakja van mint a képeken, nem vagyok a szavak embere, menj és nézd meg, hagyd magad bizd rá magad, nem fogod megbánni.Feszes, vékony, finom a bőre, imádtam. Elfogadnám otthonra
  • Erotikus masszázs:

    Kellemesen megnyomkodott, ha gyúrást akartam volna elmegyek csontkovácshoz, nagyon érzékien tetőtől talpig átnyomkodott pont erre volt/van ilyenkor szükségem. Nagyon zavarban voltam, de ő kellemesen oldja a hangulatott. Masszázs közben jót beszélgettünk, értelmes, intelligens lány, bármiről lehet vele dumálni, érdeklődő, kíváncsi természet. Mosolyával a lelkemet is maszírozta. Arany kezei vannak, érintése, már este hiányzott. Csúszka masszázsa felejthetetlen, az egész lánykának van egy csodálatos kisugárzása, miközben olajos testével csuszkált elcsattantak csókok és kellemesen kardoztunk a nyelvünkel, barátnő feeling teljesen megvolt.
  • Levezetés:

    1 órára mentem, ilyenkor 1 kényeztetésre volt lehetőségem. Ez lány egy istennő, masszázzsal kezdtünk, én választottam, kb az idő felénél jártunk mikor szólt hogy forduljak meg, imádtam nézni ahogy bekenegeti magát olajjal a csúszka masszázs előtt, és hát mit is mondjak, fantasztikus volt. Itt már kezdtem igazán feloldodni, megkérdeztem simizhetem e és hat, igen még őrült is neki, volt nagyon érzéki csókolózás, ami igazán jól esett. És végül át mentünk franciába amit szavakba nem tudok foglalni.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, ki is kerekítettem, teljesen meg voltam elégedve. Nem kértem extrát. Így is fantasztikus volt.
  • Összkép:

    Szívem szerint mikor kiléptem az ajtón, rögtön vissza mentem volna. Amint lesz lehetőségem vissza is megyek hozzá. Amit nagyon várok. Teljesen elégedett ábrázattal jöttem el tőle, Többet kaptam mint amire vártam, legközelebb minimum másfél órára megyek.
Happy Massage