• Mimi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Barátnő vette fel és roppant rugalmasnak mutatkozott az időpont egyeztetés végett. A kiírthoz képest csak későbbre adott volna, nekem viszont a reggel lett volna jobb. Azt mondta minden megoldható. Akkor - még - örültem. Közben Mimi is szabaddás vált, így vele is beszéltem kicsit és jeleztem érkezési szándékomat hosszabb etapra, mert szeretem ha mindenre jut idő. Másnap még megerősítettem a reggeli találka idejét, mikor szóltak, hogy jó, akkor közlik Mimivel is.
  • Megközelítés:

    A kerület kisebb csomópontja, parkolás fizetős és bajos. Mert hogy alig van hely. A villamos megálló 3 perc séta. Ha lassan megyek. Szóval nem kunszt megtalálni, amúgy is 10 éve legalább itt található ez a szalon.
  • Helyszín:

    Régi bérház magas belterekkel, ami azért jó, mert télen állandóan fűteni kell, különben hideg van. Három szoba (nem négy :D), masszpaddal és kanapéval, sok-sok régi csodás emlékkel, egy - ha jól emlékszem - kb 5 éve felújított fürdővel, nagy és még éppen jó nedvszívó törülközővel, közepes (4-6 féle) tusfürdő választékkal. A lakás amúgy ok, hogy úgy mondjam, a célnak megfelel. Nem emlékszem, hogy bármikor is problémás lett volna egy reggeli randi. Eddig.
  • Lány külseje:

    A smin és a retus mindig is jelen volt e szalon életében, most kicsit túl tolták. Az új képek nagyon csábítóak, a valóság már kevésbé. Egyszerű utcai ruhában fogadott, szerintem 5 perccel előttem érhetett be. Arcra még rendben van, kedvesen mosolyog, bár nem éreztem őszintének. Fogai nem a hollywood-i precíz szabály szerint állnak. A cicik - mint később kiderült - valóban szépek, teltek és fiatalosan állnak. A popsi a brazil mintát hozza.
  • Erotikus masszázs:

    Megmutatta melyik szobában leszünk és el is küldött fürdeni. Kellett is a meleg víz, mert a lakás hideg volt. Max 20 fok lehetett, mivel éjjel nem megy a fűtés és a kisasszony előttem ért csak be pár perccel. Visszaértem után hallottam, hogy még kint molyol valamit, illetve elvégzi a dolgát. Utána bejött hozzám még mindig utcai ruhában és vetkőzni kezd. Mondtam neki, bátran menjel el tudolni, megvárom. Kérdőn néz rám, hogy ő otthon tusolt és nem piszkos. (én sem voltam az, mégis) Értem én, de mégiscsak most voltál WC-n drága, gondoltam, rendbe tennéd magad. Elment. Visszatért, hogy akkor kezdhetjük? (nem mondtam ki, csak gondoltam, hogy eddig se rám vártunk). Közben eltelt negyed óra. A szoba továbbra is hideg, bár már megszokom lassan. Én hason, ő pedig érkezik a hideg krémmel, amivel úgy hidegen meg is kínál. Jelzem is, hogy nem ez a kellemes hőmérséklet. Válaszol, hogy minden hideg a lakásban. Azt látom. Minden. Pár perc és rajtam megmelegszik lassan a keze is. Persze minden újabb kenet hidegzuhanyként ér, de már fel sem veszem, koncentrálok az érintésekre és igyekszem a pillanatokat megélni. Amikor a fenekem közelébe ér akkor már sokkal jobban érzem magam. Nem sokat beszélgetünk, az elejétől fogva éreztem a kémia hiányát, bár bíztam az átváltozásában. Volt már ilyenre is példa. Most nem lett. Halad felfelé, közbenyúlás nincs, csak véletlen, illetve célzásra oda-oda nyúl. Ez kellemes. A bugyi végig rajta maradt, simogatást engedte, visszajelzés nem volt.
  • Levezetés:

    Kicsit még kértem a far alatti rész simogatását, ne legyen hirtelen a fordulás és a második fejezet. Fordulás után újabb adag krémmel közelített, amit jeleztem, hogy kihagynék, inkább evezzünk más vizekre. Cicik tényleg finomak, jó megfogni, csókolni, bár reakció is sem volt. Lefektettem a padra és kézzel felfedező útra indultam, de hamar lehűtött, hogy a bugyi marad technikai okok miatt. Mondom szuper, de ezt két napja is mondhatta volna, akkor más a felállás. Hogy ő ezért szeret személyesen egyeztetni a vendéggel. Mondom, drága, beszéltünk. Rémlik? Hát...., bla bla bla. Na jó, akkor csere. Már akkor nem is bántam, mert a bugyi alól kikandikált a bokor, amit én kerülök. Bíztam a francia tudásában. Egész jól kezdte, de a reperoár sajnos hamar kimerült, innéttől instrukciók alapján mentünk tovább. Mély eltüntetést ne várjon senki, a viszkozitást kellő nyállal biztosítja. A zacsit csak kérésre ápolja. Kezezés minimális, szájmunka közben néha alsó fogással segít, ami jó. Szembe invitáltam, hátha onnét jobb látványt és élményt kapok. Mikor elért a vég, az első lövés után kikapta a szájából és kézzel fejezte be, a végén még maradhatott volna a keze, de elment tisztálkodni. Utána én is kaptam papírt. Annyit még előnyére, hogy felajánlotta, hogy maradjunk egy órában, amit el is fogadtam, mivel perce is stimmelt.
  • Elszámolás:

    Újabb meglepetés, az új budai rózsacsokor 1 órára 2 szállal vastagabb lett. Nem is tudtam, pedig nemrég voltam Óbudán és ott nem tapasztaltam ilyet. Elnézést kértem a tévedésért és korrigáltam.
  • Összkép:

    Handikeppel indult a találka és nem is sikerült ezen javítani. Egy közepes élmény. Lehet, hogy az én elvárásaim nagyok? Régebben mindig élmény volt ez a szalon. Kár, hogy nem érzem ezt ma már.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-02-11 11:46:56
Happy Massage