• Szonja

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, ismét a kellemes hangú hölgy vette fel, akiről most már tudom, hogy Szonja volt. Hamar sikerült egy jó időpontot találni. 2 órát voltam.
  • Megközelítés:

    BKV járat: villamossal a Boráros térig, onnan 5 perc gyalogosan. Autóval is megközelíthető, de parkolni a szomszédos utcákban lehet (fizetősek).
  • Helyszín:

    A bérházban már voltam, az emeleti lakás egyszerűen, de ízlésesen berendezett, a célnak max. megfelelő. Ma a tatamis szobába kerültünk, hasonlóan mint a másik szoba nagyon kellemes hangulatú, vörös ledes fények, halk zene teszi barátságossá. A diszkréció maximális. Fürdő is minden igényt kielégítően felszerelt, tiszta száraz törülközőt kaptam. A lakásban kellemes meleg volt.
  • Lány külseje:

    Szonja Gyönyörű. Tökéletes alakja van, igézően szép szemei és az arca ami egyszerűen a legszebb, amit eddigi pályafutásom során láttam. Valóban Ő egy földreszált angyal! Kis egyrészes ruhácskában fogadott, nagyon csinosan állt rajta, sminkelve és mosollyal, finom puszikkal. Teljesen elgyengültem Tőle. Nehéz leírni a hatást, amit akkor éreztem, de még nehezebb a folytatásban.
  • Erotikus masszázs:

    Olajozás után relax masszázst kértem, kicsit gyengébbre kérve mint egy erősebb simogatást. Elhatároztam, hogy behunyt szemmel fogom élvezni a finom érintéseit, ez ment is egy darabig, de a tükörből jól lehetett látni mindent: a komoly koncentráló kis arcocskát (néha rámpillantott, akkor a bájosan mosolygott), a gyönyörű testét, kecses kezecskéit és a két szép cicit, amelyek annyira tetszenek. Beszélgettünk is közben hiszen sok mindenről lehet vele, van véleménye és érdekes gondolatai vannak. Amikor végzett, kedvesen fordulásra szólított, de helycserét javasoltam. Ekkor Ő feküdt hasra (persze már bugyi nélkül), és én olajoztam be kívánatosan gyönyörű testét, majd a masszázst már az Ő főszereplésével folytattam. Nem is tudom eldönteni, melyik a jobb érzés? Ha Ő nekem vagy én Neki? Aztán én is fordulásra szólítottam, majd elölről is masszírozgattam mindenhol... Végigpusziltam a testét, de az már a következő rész tartalma...
  • Levezetés:

    A folytatás csókolózással kezdődött, hosszú megszakítatlanul, majd ismét megcsókoltam mindenhol, a fülecskéitől kezdve a nyakán, hasikáján és cicikéin keresztül még lejjebb, egészen a babapunciig. Itt sokkal tovább kényeztettem, egészen addig, amíg heves rángások között a combjai közé nem szorította a fejem, háta ívben megfeszült, és eltolta az arcom.... Ekkor már csak a combjait puszilgattam lassan, óvatosan, nem érve a puncihoz, megvártam amíg Királynőm megmozdul és megszólal. Láttam a köszönetet a szemeiben és újra heves csókolózás következett. Lassan a hátamra fordított, hogy egy isteni, fantasztikus franciában részesítsen. A vágy, az érzés és a tükörkép hatására néhány perc múlva meglett az eredmény, megköszöntem neki két puszival. Tisztálkodás után ő még elment fogat mosni, én pihiztem kicsit és próbáltam a szívritmusomat rendezni. Még mindig volt kis időnk, ezért mellém bújt, simogattuk cirógattuk egymást, csókolóztunk. Aztán hozott egy újabb száraz törülközőt és elmentem fürdeni.
  • Elszámolás:

    Nagyon meg voltam elégedve mindennel, csak egy extrát szoktam kérni. A virágszálak száma korrekt.
  • Összkép:

    Még soha, senkivel sem éreztem ilyen jól magam, mint Szonja. 1000% barátnős, bájos, kedves ráadásul Észbontóan Szép! Nagyon szexi, és a masszázsa is profi fiatal kora ellenére. Azon van, hogy nekem jó legyen és maximálisan jól érezzem magam. Nem tudok elképzelni rajta kívül mást, akihez eljárhatnék a jövőben. Ő a tökéletes választás, és örülök, hogy rátaláltam!
Happy Massage