• Szonja

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két nappal a találka előtt, többszöri próbálkozás után, akkor viszont gyors és kedves informálást kaptam.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, parkolás a közvetlenül a házra merőleges utcákban egyszerű, zöld övezetes parkoló órával (amit kicsit sokáig kerestem, mert a legközelebbi üzemen kívül volt). Odatalálás nagyon egyszerű.
  • Helyszín:

    Lakás régimódi, kicsit puritán, de a célnak megfelel. Fürdő nagy, kényelmes, felújított. Minden adott a szükséges higiénia eléréséhez. Kismillió tusfürdő, szájvíz, még antibakteriális kézmosógél is. A szoba hatalmas, szinte üres. Egy nagyméretű szivacs a közepén, egyik oldalán tükörrel. Kényelem adott.
  • Lány külseje:

    Aranyos, szomszédlány típus. Smink és szemüveg nélkül, felkötött hajjal kissé más mint a képeken. Egy falatnyi ruhában fogadott, ami alig takart valamit. Nagyon jó alakja van, igazi nőiesformák. Izmos, de gömbölyödik mindenhol. Cicik sem túl picik, pedig a képek alapján azt hinni, nagyon kis szépek, a bimbó kifejezetten tetszett.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára mentem. A találkozó 2/3-ada masszázzsal és beszélgetéssel telt. Igazából inkább az erotikus rész miatt mentem, de mivel először voltam nála nem akartam nagyon pofátlan lenni. Illetve a másik dolog ami miatt jó volt ez így, hogy nagyon komoly szinten tud masszírozni, bármelyik pár hónapos képzést megjárt, magát profi masszőrnek hirdető szolgáltatóval felveszi a versenyt. Szóval kaptam egy tetőtől-talpig masszázst, amit lentről felfele hajtott végre, nagyon aprólékosan.

    A erotika teljess mentessége volt jelen a masszázs alatt, annyit leszámítva hogy nem volt rajt más csak egy tanga bugyi. Itt azért volt hiányérzetem.

    A körülbelül 1 órás masszázs vége fele levette a bugyiját, beolajozta a felsőtestét, és kaptam egy nagyon finom cicis csúszkát, kb fenéktől nyakig. Itt már átváltott erotikusra a találka, teljes testével csúszkált rajtam, közben a fülembe sóhalytozott. Ezzel csak annyi volt a problémám hogy kb 3 percig tartott. Itt jön elő amit az elején írtam, hogy ebből többet is el tudtam képzelni, a masszázs rovására. De ő inkább masszőr masszőrnek vallja magát, mintsem erotikus szolgáltatónak, ez 100%-ban lejött a beszélgetésünk alapján.

    Illetve itt még egy negatívumot meg kell sajnos jegyeznem. Hosszú, bökősre hagyott intim területe zavaró volt a csúszka alatt, és itt már sejtettem hogy a kölcsönösség is tabu lesz.

    Az összeségében nagyon erotikusra sikerült csúszka végén aranyosan a fülembe súgta hogy megfordulhatok.

    (fontos: nem szereti ha masszírozzák, mert 0/24 izomláza van, és szerinte nem is tudunk masszírozni :D)
  • Levezetés:

    Miután megfordultam, kaptam egy nagyon finom cicimasszázst a hímtagomra. Ezt nagyon finoman csinálta, mivel eléggé ki voltam úgymond éhezve, gyorsan izgalmi állapotba is jöttem. Ezután mindenféle további előjáték nélkül kétkézre vett és belecsapott egy orbitálisan finom, lassú, de erőteljes szopásba. Elég mélyen bevette és kézzel is rásegített, 1-2 perc alatt elértem a lövésközeli állapotot, így jeleztem neki hogy egy kicsit óvatosabban. Ezután feltérdelt és várt. Itt volt egy jópár másodperc amikor nem történt semmit, nem igazán tudtam hova tenni a dolgot. Szóval a leányzó nem egy kezdeményező típus. Így hát felültem hozzá, simogattam mindenhol, csókoltam a nyakát, ciciket. Itt egy pár szót váltottunk, közölte hogy kölcsönösség nincs, csók van ha szeretném. Így hát kipróbáltuk, ami nagyon finom és szenvedélyes lett volna ha nem rontja el a tömény bagószag és íz. Így inkább ezt is mellőztem. Mivel mellbimbó érzékeny vagyok erősen, megkértem hogy vegyen ilyen téren is kezelésbe, így is tett, ez is nagyon finom és erotikusra sikerült, elég jól ráérzett a dologra, a vége fele még jól meg is harapdált :D Ezután visszatért a hímtaghoz, újra két kéz + száj, és jó hosszú úton járatva, nekiállt végső kényeztetésemnek. A franciája kifogástalan, nagyon finoman lassan, és mellette nagyon erőteljesen tudja csinálni, brutál jó volt. Mikor éreztem hogy közeleg a vég, kértem az extraként igénybevehető végén szájba opciót, amit nem bántam meg, teletöltöttem a kis száját, amit végig kitartott és még utána is, míg le nem nyugodtam. Majd felült, mosolygott, még simogatott kicsit, majd felállt kiköpni a fölösleget. Egy percet relaxáltam még, kaptam egy friss törcsit és mentem tisztálkodni.
  • Elszámolás:

    Átlagos ár, az extrákat vállalja, felszámoja, de abszolút nem sokért, és nagyon megéri. Egy szóval korrekt.
  • Összkép:

    Összességében jól éreztem magam. Kaptam egy nagyon komoly masszázst. Az erotikus rész miatt egy kicsit vegyes érzelemmel távoztam, de összeségében az is nagyon finom volt, csak nekem aznap egy kicsit kevés. És egy hanygyányit azért benne volt a levegőben a futószallag effektus.
Happy Massage