• Kim

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Eredetileg egy másik lányt hívtam, a megbeszélt időre a ház elé érve a telefont azonban más hölgy vette fel. XXX sajnos elment, de ha már itt vagy, gyere fel, Kim éppen ráér, és kárpótlásul kapsz egy négykezes masszázst. Először hezitáltam, de aztán felmentem, és nem bántam meg.
  • Megközelítés:

    A cím könnyen elérhető, villamosmegállótól 30 másodpercre, parkolni is lehet elvileg, de napközben fizetős, este meg nincs hely.
  • Helyszín:

    A lépcsőházból belépve egy hosszúkás előszobából nyílt a "kezelő" meg a fürdő is, a lakás mélyebb részeibe nem jutottam, pedig lehet több szoba is, mert sok több lány dolgozik itt. A szobában masszáspad, két fotel, kisasztal, egy tükör, ennyi a célszerű felszerelés. A fürdőszoba nem rég lehetett felújítva, kád, mosdó, semmi extra, de szép mai divatnak megfelelő. Néhány tusfürdő, szájvíz, stb. A tisztaság rendben lévő.
  • Lány külseje:

    Kim feszes testű, telt alkat. Van szép tetkója, ami engem nem hoz lázba, így ezért is nem ő szerepelt a terveimben, de végül is nem bántam meg, hogy kipróbáltam Kimet, mert a valóságban szebb mint a képeken. Egy kis egyberuha volt rajta, nem tudom hogy mondják az ilyet, mint az egyrészes fürdőruha, csak átlátszó anyagból és nagyon kivágva, alig valamit takarva.
  • Erotikus masszázs:

    Négy kezes masszázst kaptam. A két lány rossz zsaru - jó zsaru megosztásban dolgozott. Igaz én kértem, hogy dolgozzák meg a hátamat rendesen, ha már masszázson vagyok. A barátnő vette kezelésbe a hátamat, míg Kim deréktől lefelé dolgozott. Kellemesen járt a keze a combom körül, a lábam közé is be-be szalad a keze. Viszont erre alig tudtam koncentrálni, mert a hátamon olyan nyomást éreztem közben, hogy csillagokat láttam. Lehet, hogy a négy kezest nem erre találták ki, csak kifejezetten a cirógatásra :-) Amikor az "egészségügyi" rész megvolt, mindketten áttértek a simogatósabb masszázsra, fenék és ágyék környékére fókuszálva, majd jött a fordulás.
  • Levezetés:

    Fordulás után míg Kim kezei tették a dolgukat, az én kezeim is megindultak. Ezt Kim kifejezetten értékelte, még rá is igazított a kezemre, hogy nyugodtan markolásszam a popsiját, majd később a cicijeit is. A ruha felső részeit félretolva gyönyörködhettem a nem nagy, de nagyon szép cickókban, és persze fogdoshattam is kedvemre. Puszikat is kaptam Kimtől mindenhova, sőt egy-két igazi nyelves csók is elcsattant. Egyszer kértem, hogy lassítsunk egy kicsit, hogy tovább élvezhessem e helyzetet, de aztán a következő csóknál hagytam hogy jöjjön aminek jönnie kell. Én szeretem ezt a csók közben kézimunkára elélvezni megoldást, mint tinédzser korunkban.
  • Elszámolás:

    Ezen a helyen azt gondolom minden lány azonos ajándékot vár a vendégeiktől, legalábbis amit az eredeti masszőrhölggyel megbeszéltem, azt kérték Kimék is, a négykezes kiegészítést pedig kárpótlásul kaptam. Azt a megbeszélt ajándékot tettem az asztalra, amit eredetileg megbeszéltem, ami nagyon kedvezőnek tűnik az ismereteim szerint más helyekhez képest.
  • Összkép:

    Kim nagyon fiatal, de nagyon profi, érzi hogy mit kell tennie, hogy a férfit felizgassa. Eredetileg másra készültem, így egy picit át kellet magam programozni, főleg a tetkók miatt. Nagyon kedves volt tőlük, hogy felajánlották a négykezes kiegészítést. De ezt az extrát leszámítva is nagyon rendben volt a dolog, azt történt, amiért az ilyen helyekre megy az ember.
Happy Massage