• Panni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon régóta szemezek a hirdetésével, amolyan bakancslistafélén volt egy ideje. Bár elvileg egész nap szerepel nála, gyakorlatilag csak az esti órákban tudtam elérni. Amikor végre sikerült akkor viszont elmondta a lehetőségeket, a címet, és gyakorlatilag fél órán belül tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    A rendőrpalotától nem messze van a lak, így a tömegközlekedés sem rossz, de én autóval mentem. Természetesen a parkolás alapvetően fizetős, mikor én mentem a későbbi időpont miatt ezt megúsztam. Nem mindig egyszerű parkolni, de azért nem egy belváros.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű társasház,legalábbis a panelhez szokott szemeimnek mindenképpen. Felfelé és lefelé is találkoztam valakivel a liftnél, de szerencsére nem volt kényelmetlen. A lakás nem túl nagy, de a célnak megfelel. A nappaliban masszázságy mellette tükörrel, a földön valamilyen matracféle, erről nem tudok nyilatkozni, mert azt nem vettem igénybe. A zene laptopról szól, valamilyen relax muzsika. A fürdőben szájvíz és 2 féle tusfürdő,valamint szappan. Nem itt lakik, de mégsem volt szalon feelingem.
  • Lány külseje:

    Panni egy ötvenes nő, kis túlzással a haverom anyja típus. Molett testalkatú hatalmas keblekkel és alma alkattal. Megérkezéskor is már egy fekete fehérneműben fogadott, aminek a felsőrésze lekerült a masszázs végére.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezéskor kedvesen bevezet, pár percre beszédbe elegyedünk, majd rákérdez hogy szeretnék e fürdeni, igennel felelve levetkőztem és irány a tus. Kaptam egy előmelegített törölközőt, majd mikor végeztem irány a masszázspad. Frissítő masszázsban állapodtunk meg, nem akartam hogy szétszedjen. Sok illatmentes olajat használva gyúrt végig.Lábaktól indultunk, amit kellő energiával és tudással teljesített, közben be-be simítva lábam közé, csak hogy érezzem hogy merre vagyunk.Masszázsközben nem nagyon beszéltünk, hagyott relaxálni. Lábak után hát, vállizom, nyak, még az alkaromat és a tenyeremet is átmasszírozta, a fejtetőmet sem kihagyva, igazán alaposnak mondható. Hátmasszázsnál amikor az ember fejénél áll, és fölém hajolva a hátamat nyomkodja, akkor kijön hogy a nagy mell az nagy mell, gyakorlatilag belenyomta a fejem a masszázs pad nyílásába, mondom remélem ez szemből sem marad ki. Ezt követően fordulás, elölről is kaptak a lábak, a törzs a mellkas, és itt kérésre már lekerült a melltartó.
  • Levezetés:

    A repertoár nem túl bő, de ennyi most pont elég volt. Mellém állt hogy tudjam csókolni, falni, habzsolni hatalmas kebleit, miközben ő bő olajjal megöntözve dolgozott az egyszeműn. Nem volt egy kimondottan profi sokáig elhúzott őrületes lingam, inkább csak egy kellemes levezetés (nem sürget, nem akarja gyorsan letudni, de ebben a műfajban azért találkoztam már jóval jobb levezetéssel is), érezni hogy nem ez a főprofil. Közben persze mikor már kissé elfáradtam a mellek gyúrásában, akkor kissé előrehajolva kínálta kebleit szopásra, nagyon kellemes. Mikor elmentem letakarított, kaptam egy pohárvizet, irány a tus, közben újra elkezdtünk beszélgetni, puszi és balra el.
  • Elszámolás:

    Extra nincs, a levezetéses programból egyféle van, abban a kebel van benne, (de csak csókolni, kebelszex nincs) és a levezetés. A mai árak durván fele, egy István elegendő.
  • Összkép:

    Akinek inkább a masszázs a fontos és a levezetés ténylegcsak levezetésés nem fő programpont, kedveli a nagymellet és az érettebb korosztályt annak ajánlom. Aki a fiatal vékony vagy a csúszkás programokat kedveli annak értelem szerűen nem.
Happy Massage