• Viktória

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy ismerősöm ajánlotta a hölgyet, mert ő már járt nála és nagyon jól érezte magát vele. Nagyon hamar felvette a telefont. Örömmel fogadta hívásomat és mindent kedvesen elmondott. Megkaptam a címet is, így hamarosan indulhattam is hozzá.
  • Megközelítés:

    Megközelítés egyszerű, de ha saját kocsival mész, készülj fel, hogy a parkolás csak a szomszédos utcákban megoldható. Villamos a ház előtt is jár, meg pár utcával arrébb is, minden irányt tekintve. Busz járat is akad a környéken. Egy régi bárház legfelső emeletén fogad(nak), de nyugi, van lift!
  • Leírás:

    Itt jött a nem várt esemény, mivel amint felértem egy, a képektől teljesen eltérő alakú, vékonyabb lány fogadott azzal, hogy Vikinek el kellett mennie, de fáradjak beljebb, ő pont szabad és ugyanazt a szervízt tudja nyújtani, amit Viki. Megköszöntem, és jeleztem, hogy nem véletlen Vikihez jelentkeztem be és nem máshoz. Megjegyeztem azt is, hogy nagyon nem szimpatikus a megoldás, hogy a telefonban nem jelzik a vendégnek, hogy az, akihez menne nincs. Megköszöntem a szíves fogadást és a feleslegesen elpocsékolt időmet, majd távoztam. Komolyan nem értem, mire jó ez? Ha van egy jó szolgáltató, miért kell az ő nevében felvenni a telefont és fogadni a vendéget? Van olyan vendég, aki ezt beveszi?
    Sajnálom a történteket már csak szegény barátom miatt is, aki nem győzött elnézést kérni, holott nem is ő tehetett a dologról.
Happy Massage