• Wanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    SMS-ben kerestem, ahol egyeztettünk pár kört az időpontért, majd kérte, hogy hívjam is fel telefonon, hogy megbeszéljük a részleteket. Semmilyen kommunikációs probléma nem adódott, szinte azonnal reagált.
  • Megközelítés:

    Házat abszolút könnyű megtalálni. Tömegközlekedéssel jobban ellátott hely szerintem nem igazán létezik Budapesten, viszont a köztéri parkolással problémák adódhatnak.
  • Helyszín:

    A lakás úgy lett kialakítva, hogy a hasonló tevékenységnek megfeleljen, nem régiben lehetett megcsinálva, ez a félhomály ellenére is látszódik. A fürdőszoba is teljesen új, egy nagy sarokkáddal, hatalmas tusfürdő, szájvíz, kézkrém és egyéb választékkal. A szobában tatami, szék, vállfa és minden adott az öltözéshez és a dolgok tárolásához. A helyen többen is tevékenykednek, hiszen belépés, kilépés és fürdőszoba-látogatás előtt mindig ellenőrzi a terepet, és úgy kísér.
  • Lány külseje:

    Wanda nem árul zsákbamacskát a képeivel, úgy gondolom. Egy fekete miniben nyitott ajtót és vezettet be a szobába átöltözni. A ruhájától még a masszázs közben megszabadul, hogy fordulás után teljes legyen a látvány. Bugyi maradt, de az olyan lányoknál, akiknél csak kézi levezetés van, úgy gondolom hogy ez természetes, így nem is akartam, hogy megszabaduljon tőle, hiszen ő tudja a saját határait és nem én fogom feszegetni, illetve kellemetlen helyzetbe hozni. Nagyon bájos arca van, de ez a képeken is látszik. Viszont ami nem látszik?! Hűha Uraim. Amit egyik másik kép sejtet, az bizony nagyon olyan. Gyönyörű csepp formájú, szépen csüngő, nagy, természetes melleket láthat az ember fia. Lingam közben fel is kellett könyökölnöm, hogy szemügyre vegyem őket..
  • Erotikus masszázs:

    A masszázst inkább a barátnős kategóriába sorolnám, de attól függetlenül jól esett. Látszik, hogy tanult és tudatos, amit csinál, de aki svédmasszázsra, vagy átgyúrásra vágyik, ne hozzá menjen. Inkább simogat, kellemesen, fenékre sokat fókuszál, és azt gyúrja, néha be-besimít, hogy el ne felejtsd, hogy miért is vagy ott. Színtelen, szagtalan forró masszázsolajat használva talptól halad felfelé, hogy a végén a hátadat is átgyúrja. Saját elmondása szerint svédmasszázs és tantrikus masszázs elemeit vegyíti, de ez inkább a marketing szöveg :) Összességében szerintem megteremti a kellemes hangulatot a levezetésnek. A zene pedig nagyon jól van összerakva, mind hangulatában, mind a dalszövegre figyelve történnek a dolgok. Lehet, hogy ebben tévedek, de remélhetőleg Wanda majd megerősít.
  • Levezetés:

    A masszázs végén letörölgeti az olajat egy törülközővel és jön a varázsszó: "megfordulhatsz". Elnyúltam a tatamin, kezeimet a fejem alá tettem és élveztem ami történik velem. Wandánál nem egy olajos farokverésre kell gondolni, hanem egy szépen felépített lingam masszázsra, szinte megszólaltatja a hangszert amivel játszik. Igazából nem is tudom leírni a különböző fogásokat amiket használ, nem arra figyeltem :) Többször váltott tempót és technikát, hogy az embert csúcsra járassa. Ezt közben meg is jegyeztem neki, hogy úgy érzem itt csak és kizárólag rajta múlik, hogy nekem mikor lesz végem, amin mosolygott egy jót. A végén hagyott lenyugodni, letörölgetett és magamra hagyott a szobában, hogy kicsit pihenjek.
  • Elszámolás:

    Elfelejtettem az elején odaadni, ezért a végén tettem a kisasztalra a telefonban mondott összeget egy kicsit megtoldva.
  • Összkép:

    Az 1 órás masszázs ajtónyitástól, ajtócsukásig volt 1 óra, de ettől függetlenül teljesen elégedetten távoztam. Úgy gondolom, hogy az ár inkább a régi pesti átlagnak felel meg, de mivel nincsenek franciás huncutságok, ezért fairnek tartom. Mindenkinek ajánlom Wandát, nagyon kedves és igazán szép lány.
Happy Massage