• Lizzie

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Ej-ejj, az a fránya halogatás mindig! :D Hiába, nem hallgattok rám... :)) Mindegy, a várakozás megédesíti a pillanatot, szokták volt mondani.. :)

    Köszönöm szépen az írásod (újra meg újra)! :))

  • Egyeztetés:

    Liz már jó ideje rajta van a kedvenceim listáján, elsősorban róla érkező remek beszámolók és az igazán egyedi, aranyszínű szeme kapcsán. Irigykedve olvastam a szerencsés harcostársak róla szóló beszámolóit, majd Huff kolléga legutóbbi szédületes beszije után nem haboztam tovább és felhívtam. Elsőre nem vette fel, de pár perc múlva visszacsörgetett, és korrekten tájékoztatott a részletekről. Meg is beszéltük a mai talit azzal, hogy délelőtt még hívjam és akkor megkapom a címet. Így is történt.
  • Megközelítés:

    Angyalföld folyamatosan rehabilitálódó részén, két forgalmas főút találkozásától pár utcányira. A megközelítés mindig relatív: ha Te is abban a kerületben laksz akkor könnyű, de ha például Csepelen, akkor már kicsit macerásabb. Én a város másik végéből indultam hozzá, így aztán kocsival mentem. Ma, szombaton, mint kés a vajban úgy hasítottam a Hungárián - de ez azért hétköznap bizonyára nincs így. Ma a parkolás sem volt gond - számtalan üres helyet találtam, még akár a ház előtt is megállhattam volna. Azért a BKV tűnik inkább problémamentesnek, lévén hogy 2 villamosvonal is a közelben van - a megállók kb. 5 perc sétára vannak.
  • Helyszín:

    Az egyre jobban szépülő negyed egyik kis utcájában, közel a Béke térhez, egy újépítésű házban volt a találka színhelye. A lakás tágas, a mi szobánkat szinte betöltötte egy kényelmes franciaágy, - de azért elfért még egy szék, egy kis komód, szobainas a cuccoknak. Nagyon kellemes, erotikus töltetű lágy zene szólt. A fürdő szép rendezett, márkás tusfürdők (L'Oreal, Palmolive, stb) garmadája, puha törcsi.
  • Lány külseje:

    Liz művészien visszafogott portfólióval hirdet - és bár azt írja, hogy a képek retusáltak - szerintem ez csak a tetoválások kihagyását jelenti. Pontosan úgy néz ki élőben is, ahogy a képeken látod - kiegészülve az élő és lélegző gyönyörű női test érzésével. Nyilván nem vagyok egyedül, akik "rágerjedtek" egyedi színű szemére (is) - én az eddig leélt közel 53 évem alatt még nem találkoztam aranyszínű szemű emberrel - és pláne nem egy aranyszemű gyönyörű nővel. Hófehér bőre hibátlan, selymes tapintású - néhány szép tetkó díszíti csak. Nekem úgy tűnt, hogy ma nem volt sminkre szüksége ahhoz, hogy elvarázsoljon. A cicik kellemesen lágyan omlottak tenyerembe - külön élvezetes volt ahogy alájuk nyaltam. Van egy pici poci, de pont akkora, amennyitől iszonyúan szexi lesz szex közben: nagyon kellemes érzés volt a puha kis párnácskát tapogatni-marisgatni, és csodaszépen rezgett lovacskázás közben. Sokat gyönyörködtem homokóra alakjában, kerek popsijában. Nyelvemmel közelebbi ismeretséget kötöttem a kis leszállópálya fazonú puha szőrzet végén megbújó kellemes kis puncusával is. Kerek popsijának remegése teljesen magával ragadott kutyus pózban: szép izmos hátát megfeszítve tolta rám popsiját, melyen igézően terjedtek tova majd fordultak vissza a lökéshullámok.
  • Action:

    A belépést követő gyors bemutatkozás után elkísért a fürdőbe. Egy fekete kombidresszben fogadott, mely remekül megmutatta szép homokóra alakját és kiemelte hófehér bőrét. Mikor visszatértem, egymáshoz simulva olyan ismerkedős módon csókolózni kezdtük - itt még egy kis tartózkodást érzékeltem. Aztán lehajtotta vállpántjait, szabaddá váltak s helyes kis cicusok. Végigcsókoltam csikis fülcimpájától a bimbókig, majd cicijét tenyerembe fogva és finoman megemelve alulról is csókolgattam őket. Ekkor már jöttek is a pozitív visszajelzések Liztől, amik aztán tovább erősödtek amikor háttal magamnak fordítva, melleit tenyerembe fogva csókoltam tovább nyakát-vállát. Egyszer csak hátranyúlt és a már igencsak ágaskodó kisorit derekának irányította, mintha pisztolyként tartottam volna oda. Lüktettem is rendesen :) Aztán lehámoztam róla teljesen a bodyt és eléje térdelve végigcsókoltam reszkető pociját majd nyelvemmel végigszántottam a leszállópálya bársonyát.

    Hanyatt fektetve dédelgettem tovább szexi testét, oldalról végignyalva a ciciket, majd karjait felemelve belecsókoltam sima és illatos hónaljába. Aztán ismét a pocijánál időztem, mélyen belenyalva helyes kis köldökébe. A leszállópálya vonalát végignyalva elérkeztem zárt kis puncusához, picit megfújogattam, illendően köszöntöttem, majd lágy nyelvelésbe kezdtem. Ujjazás nincs, így csak a már sokat látott nyelvem tudásában és Liz érzékiségében bízhattam. Ez utóbbiról hamar meg is győződhettem, mert igen komoly visszajelzéseket kaptam. Pocija elkezdett örvényleni, egyre hangosabban sóhajtozott, én a cicijeit gyömöszölve tartottam a tempót. Liz puha fehér combjai egyre szorosabban ölelték fejemet, mígnem egyszer aztán teljesen satuba zárt, a külvilág hangjai elcsendesedtek, szemem előtt reszketett édes pocija, majd egy távoli hatalmas sóhaj hangjait véltem hallani miközben keményen megszorított combjaival. Egy nagy remegés után eltolta puncusát számtól és elégedett mosollyal simogatta fejemet. A kapott élményért hálát rebegve hozzá bújtam, majd hátamra feküdve átadtam neki a terepet.

    Lágyan franciázni kezdett, sokat kedveskedve a golyóknak is, oldalról finoman végignyalva a barátomat, majd tövig eltüntetve. Jó hosszan engedtem játszani Lizzit a kisorival, nemcsak azért mert nagyon finoman kényeztetett, hanem azért is mert közben jó sokszor felnézett rám aranyszínű szép szemével. Aztán szájával vv-t varázsolt rám, és szemből magába fogadott. Szinte azonnal nagy tempóban lovacskázni kezdett, a cicik játékosan ugrabugráltak szemeim előtt és itt jött a nagyon szexi "pocifaktor": ahogy a vágta ütemére finoman rezgett-mozgott pocija attól teljesen elaléltam. Néha tenyerembe fogva fékeztem remegését, miközben a másik kezemmel a ciciket emelgettem, néha "szabadjára engedve" gyönyörködtem pazar táncában. Aztán lovacskába fordultunk, s megcsodálhattam szív alakú csodás popsijának táncát is. A hullámok folyamatosan keletkeztek és haladtak le-s-fel a lökések ütemére. Liz fejét a párnákba fúrva emelte egyre magasabbra popsiját, izmos hátát megfeszítve állta az ostromot. Mikor már majdnem eldurrantam e csodás ingerek hatására, gondoltam egy "váratlant": mi lenne, ha arra az aranyosan remegő pocijára élveznék? A gondolatot hamar tett követte, Lizt a hátára fordítva, a vv-t lekapva, kézi vezérlésre váltottam. Liz megmarkolva "fejni" kezdte zacsimat, én pedig a pocija remegésében gyönyörködve, időnként a barátommal pociját megcsapkodva kisvártatva a hőn áhított célterületre robbantam. Begörcsölt lábbal és jólesően fáradt farizommal hanyatlottam melléje, majd még egy kicsit összebújva beszélgettünk.
    Ekkor megbizonyosodhattam arról, hogy nemcsak szexi, gyönyörű és érzéki, de nagyon jó humora is van - és nagyon édes a mosolya is. E meghitt hangulatban sajnos hamar letelt mi randinkból még hátravolt. Csók, puszi, hálás köszönet és ölelés - és szavát vettem, hogy még szeretne velem találkozni a jövőben is.
  • Elszámolás:

    A kapott tájékoztatás alapján készültem a tavalyi csokrot egy kicsivel alulmúló mérettel. A kis csokiról sem feledkeztem meg, Liz látható öröme lett a jutalmam.
  • Összkép:

    Egy kicsit bosszús voltam, mert Huff kolléga megint beelőzött: az Ő írásai után nem egyszerű megfelelő színvonalon alkotni. Most sem értem, hogy miért vártam ennyi ideig hogy megismerhessem személyesen ezt az aranyszemű érzéki nőt. Miért nem vetettem korábban magam ölelő karja (és formás combjai) közé, hogy élvezhessem gyönyörét, gyönyörködjek élvezetében, hálásan elfogadjam mit adni tud? Szerencsére ma kereszteztük egymás útját és ebből egy számomra nagyon kellemes találkozás alakult ki - bízom benne, hogy Liz is hasonlóképpen gondolja.
Happy Massage