• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Szia Sehnsucht :)
    Köszi szépen a kellemes kis beszámolót a hozzá párosult még kellemesebb együtt eltöltött órácskával és a csoki.... a csoki az valami isteni (volt) :D
    Új képekkel majd már csak a műtét utàn fogok tudni szolgálni , de az “ütős” lesz ígérem :)
    Addig is a mihamarabbi “viszontnyalifalásra” :D
    Csók

  • Egyeztetés:

    Telefonon érdeklődtem, a múlt héten, aztán tegnap, amikor már láttam, hogy alkul a napom, hívtam, de nem sikerült elérnem egyből, úgyhogy írtam sms-t és arra hamar válasz is jött. A mai nap több lehetősége is még nyitott volt, én a 14 óra mellett döntöttem. Sms-ben kommunikáltunk, abban maradva, hogy ma reggel még megerősítem, hogy megyek. Ma megerősítettem, sms-ben, amire válaszban címet is kaptam, majd pontosan érkezve felhívtam. Egy órányi eseményről esett szó, azzal kalkuláva mentem.
  • Megközelítés:

    Messzebb parkoltam, pusztán a zártabb garázs kedvéért, onnan gyalogoltam pár percet. A cím abszolút világosan volt leírva, semmi problémát nem jelentett odatalálni. Gps-t én nem használtam, de szerintem egy sima telefonos térkép is teljesen pontosan odanavigálna, ha kellene.
  • Helyszín:

    Feldobná az ingatlanrovatot, az biztos, mivel nagyon ízlésesen (modern, de mégis klasszikus hangulatot árasztó módon) van berendezve. A színek kellemesek, az illat tökéletes, rend van és kellemes hangulat. A fürdőben kád van (de lehet zuhanyozni is!), többféle tusfürdő, higiénia teljesen rendben van, szájvíz, stb. Egyszóval a lakás tökéletes.
  • Lány külseje:

    Nos Zaya-ról nekem a párductestű kifejezés ugrott be most hirtelen, vékony, de mégis izmos, külalakja teljesen rendben van, látszik, hogy rendszeresen mozog, edz. A képek régiek lehetnek (itt-ott mintha már más lenne, egy friss képsorozat jól jönne az adatlapra, szerintem pozitívan hatna), de hozzá kell tenni, hogy retusált képekről van szó, ráadásul "javítottakról" is, mivel Zaya több helyen is tetovált, sok kicsi és egy-két nagyobb tetoválás is van, apró ékszerek is díszítik a testét, de mind ízléses, kifogástalan. Elég barna bőre van, szoláriomozott, de jól és csinosan áll neki. Az öltözködésről nem tudnék sokat írni, mert fehérneműben fogadott és utoljára is csak egy köntöst láttam rajta (ez persze egyáltalán nem negatívum). Az arckitakarástól senki ne féljen, a hölgy szerintem helyes, a mosolya pedig csábító. A külseje összességében, abszolút szubjektív véleményem alapján, vadító.
  • Action:

    Hát ezt nehéz lesz megírni, de lássunk csak neki, mert megérdemli!
    Megérkeztem, eljutottam az ajtóig és belépve a nyíló ajtón kellemes illat és lágy zene fogadott. Majd jobbra az ajtó mögé pillantva megláttam őt, fehérneműben. Ennyi elég volt a véráram laza beindulásához. Kedvesen beinvitált, szájrapuszival és öleléssel köszöntünk (kintről jöttem ugye, úgyhogy szegényke meglepődött milyen hideg a kezem, de hamar felmelegítette a testével...), majd beljebb lépve kezdtem nekivetkőzni a dolognak. Kínált innivalóval, de akkor nem kértem. Egy külön helységbe, hálóba kerülve megmutatta hova tehetem le a ruháimat, közben kellemesen csevegtünk. Levetkőzés után a fürdőt is megmutatta, ahol örömmel zuhanyoztam le, (ez is kicsit felfrissített, fárasztó nap volt előtte) rendbe szedtem magam. A megtörülközés után már az ágyon várt, ahova én is csatlakoztam. Kis bevezető beszélgetés jött, közben csodáltam a testét és simogattam. Pár perc után már a fehérneműtől szabadítottam meg. Amint előkerültek a bimbók, már nehéz volt ellenállni nekik. Mellei köszöntése után lejjebb csúsztam, mert hát ugye ott is illik beköszönni... Nos ízre édes, megérte lent elidőzni kicsit. NFSZ jött, de gyorsan 69-be fordultunk (én kértem), amiről mit is mondjak... hát egyszerre volt élvezet adni és kapni. Ujjazást lehetőségét kérdeztem, de nem preferálta, elfogadtam, hogy azt kevésbé szereti. Hosszabb 69 után lovagló póz jött, enyhe gugolássál. Hát itt megmutatkozott, hogy sportos, mert bizony remekül csinálta. Nehéz volt tartani magam, de valameddig sikerült, a fináléhoz kutyusba fordultunk, ahol hamar végem lett (nagyon pozitív végem :) ) Ezután masszázs jött (erős keze van és ügyesen masszíroz), ami alatt beszélgettünk. Kellemes beszélgetőpartner. A masszázsnál rápillantva az órára láttam, hogy bizony hamar eltelt az idő, így a második futam helyett én kértem még egy kis együtt fekvést, beszélgetést, hosszan nézve próbáltam emlékezetbe vésni az alakját. Végül elköszöntem a kedvenc részektől (Zaya érti), majd öltöztem, közben kedvesen megkínált innivalóval, csokit is kaptam. Még egy pár percet még beszélgettünk, majd csókkal köszöntünk el. 100%-ig barátnő érzés volt. Még órákig ő járt a fejemben, lesz visszatérés, amint újra lehet (ezt is Zaya érti :) ).
  • Elszámolás:

    Ahogy előre megbeszéltük, amennyire tudom a pesti átlag. Én rögtön az elején odaadtam egy kis meglepetéssel együtt, egyébként szóba sem került.
  • Összkép:

    Az tuti, hogy mosolyogva távoztam, így nagyon nagy esélyét látom a visszatérésre hozzá. Zaya tudja, hogy most nem vagyok épp toppon (a beszélgetés őszinte és baráti hangulatú volt végig), de kihívásnak veszem, hogy majd legjobb formámat is hozzam egy közös alkalomkor! Ezt a fogadalmat, remélem el is olvassa majd! ;) Legközelebb több mindenre sort kerítünk. (Remélem egy icipicit velem is elégedett volt, mert az a típus vagyok, aki adni is nagyon szeret, én vele teljes mértékben az voltam!) Azt kell mondanom, hogy egyetlen problémám volt csak: az idő, ami hamar elszállt, mert annyira jó volt az élmény, hogy azt bizony pillanatoknak érzi az ember. Az biztos, hogy minden perce megérte!

    Ps.: Uraim! A hölgy vízöntő, így aki még a napokban eljut hozzá, vagy beszél vele, annak üzenem: tessék felköszönteni! :)
Happy Massage