• MayácskaBlack

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • MayácskaBlack reagálása

    Az biztos hogy ezt az alkalmat soha nem felejtem el

  • Egyeztetés:

    Ezt a gyönyörű lányt már akkor kiszúrtam magamnak, amikor először felbukkant az oldalon. Azok a távolba révedő igézően kék szemei rabul ejtettek és azóta is fogva tartanak. Akkor addig vacakoltam, mígnem eltűnt az oldalról. Napokig sirattam az elszalasztott lehetőséget....mígnem néhány napja ismét megláttam azt a szempárt - igaz most más kerületben. Most nem gatyáztam, hanem azonnal telefont ragadtam, és teljesen lenyűgözve hallgattam ahogy csacsogva tájékoztatott. Gyorsan le is fixáltuk a mai időpontot - minden mást a bővebb infóban megtaláltam
  • Megközelítés:

    Keleti pályaudvar szomszédságában van a ház. Aki ismeri ezt a környéket, az talán tudja hogy a parkolás bizony nem egyszerű. Most este sem lett volna az, de szerencsémre BKV-val mentem. A metrótól kb 5 perc séta lehet, de én most futva tettem meg a távot mert kis késésben voltam.
  • Helyszín:

    A sötétben és siettemben nem nagyon figyeltem meg az épületet, és bár Maya a telefonban útba igazított, mégis majdnem egy másik lakásba kopogtattam be :) De aztán egy másik udvari lakás ajtaja résnyire kinyílt és így arra vettem az irányt. A lakás egyetlen helyiségből lett kialakítva, a nagy belmagasságnak köszönhetően galériásan. A földszinten így egy tágas nappali fogadott szépen berendezve, felette a galérián hívogató franciaágy. A zuhanyzó a földszinten van, így a rucijaimat a nappaliban hagyva követtem Mayát. A fürdőről csak villanásaim vannak (fogalmam sincs mennyi tusfürdő volt, milyen volt a törcsi....mivel vendéglátóm elkísért és fürdés közben sem tudtam levenni szemem pompás testéről, szép szeméről. Egy meredek lépcsők követtem őt fel a galériára, ahol már várt a széles franciaágy. Valahonnan halk zene szólt, hangulatfények, Maya...
  • Lány külseje:

    Eddig csak a szép szeméért voltam oda, mert azért elég visszafogott képekkel hirdet - de amikor ajtót nyitott egy fekete szettben és fekete fátyolban - na onnantól kezdve a testéért is teljesen oda vagyok. A képek igazából csak ízelítőt adnak abból a csodából ami rád vár: mikor szép lassan kibontottam a fekete szerkóból percekig csak szájtátva bámultam. Nem emlékszem, mikor láttam ennyire tökéletes nőt - és pláne, hogy mikor ölelhettem. Szép arca smink nélkül volt gyönyörű - mindössze egy halvány kis szemkontúr emelte ki igézően kék, ábrándos de mégis huncutul csillogó tekintetét. Egyenletes halványra szolizott bőre mindenhol feszes és hibátlan, selymes tapintású. A cicikre sem egyszerű olyan jelzőt találni amivel kifejezhető szépségük, ugyanakkor nem annyira szerények hogy bántóak legyenek. Csodálatosak voltak a szépen felizguló bimbócskák is, lelkesen, de kellően finom áhítattal dajkálgattam őket. Pocija izmos és feszes, helyes kis köldökpiercingjei szépen csillogva vonzották nyelvemet. A popsija valami egészen pazar - jellemző, hogy amikor előttem ment fel a meredek falépcsőn a galériára, én inkább "szégyenszemre" négykézlábra ereszkedve másztam utána, mert attól féltem hogy a mesés látványtól lebucskázom a lépcsőkről - másrészt ebben a helyzetben egyetlen pillanatra sem kellett szem elől tévesztenem a fekete fátyol alatt izgő-mozgó gyönyörű popsiját. Puncija feslő rózsára hajazó, illatos és üde volt - amikor végre "rászabadultam", hosszasan kényeztettem. Külön élvezetes volt, amikor finoman ujjaztam és közben mint egy gyűrűbe zárva rá-rászorított ujjamra. Abban a szerencsében és megtiszteltetésben volt részem, hogy Maya engedélyezte számomra néhány privát fotó elkészítését - így most e sorok írása közben sem kell nélkülöznöm gyönyörűséges testének látványát :)
  • Action:

    Sajnos egy kicsit elkalkuláltam magam a hozzá vezető út időtartamát illetőleg, így egy kicsit késtem. Erről persze sms-ben tájékoztattam menet közben. Belépésem után mindketten szabadkozással kezdtünk: én a késésem okán, Ő pedig azért hogy nem a hirdetésben szereplő lakásban fogad :) és azért mert éppen az érkezésem előtt törte ki a fürdőszoba ablakát..... Zavarunkat leplezve és feloldva hamar megtaláltuk egymás száját és nagyon érzéki, barátnős csókolózásba kezdtünk. Hűűű, micsoda fogadtatás!
    A kis fátyolköntös alatt felsejlett combfixbe bujtatott szép hosszú lába, a fekete bugyi alig takart valamit formás popsijából, a ciciket ekkor még eltakarta előlem, viszont gyönyörködhettem feszes hasában. Elkísért fürdeni, majd előttem riszálva felvonult az "életveszélyes" lépcsőn a tetthelyre - nagyon kellett koncentrálnom, hogy popsija egyetlen rezdülését se tévesszem szem elől úgy, hogy közben nem zuhanok le a korlát nélküli lépcsőről.

    Szerencsére baj nélkül tudtam követni, majd az ágyra ülve folytattuk az érzéki csókolózást. Közben kibontottam a fátyolból és a cicifixből - mindezt úgy hogy közben folyamatosan szép szemébe mélyedtem. Nagyon örültem, hogy viszonozta tekintetemet és kedvemre bámulhattam szép kékségét. Az ágyra fektetve föléje hajoltam és kedvtelve csókoltam végig nyakát, karját, belenyallintottam hónaljába (csikis!), illő tisztelettel köszöntöttem a hetyke cicusokat. Aztán a hasára fordítva folytattam csodálkozó felfedezésemet végigcsókolva hátát, majd megérkeztem a szépen domborodó popsihoz. Finoman lehúztam róla utolsó ruhadarabját - azaz nem, mert a combfixek végig rajta maradtak - és elém tárult az a fantasztikus gömbölyű popsi a meztelen valóságában. Hátulról hozzásimulva úgy mozogtam rajta "mintha", mikózben Maya félig kifordulva számra tapasztva édes ajkát tovább csókolt. Kezeink egymást kutatták, majd összefonódtak és így szerettük egymást. Ebben a helyzetben a kisori igencsak fickósba váltott, de még be sem mutatkoztam illendően puncijának, így türelemre intettem. Mayát ismét megfordítva, lábai közé telepedve beköszöntem a feslő rózsának, finoman nyalakodva s közben az ágaskodó bimbókkal koronázott ciciket gyömöszölve. Maya lecsukott szemmel és édesen sóhajtozva adta át magát az élvezeteknek, én pedig egyre felbátorodva ujjammal is cirógatni kezdtem. Ahogy szinte magába szippantott még a lélegzetem is elakadt - hát még akkor, amikor időközönként izmaival erősen megszorítva ujjamat adta jelét elégedettségének.
    Erre szokták mondani a tapasztalt kollégák, hogy ezt akár órákig is képesek lennének élvezni - s ez velem sem történt másként. De most már át kellett adnom neki a kezdeményezést, különösen azért mert felcsillantotta előttem a reményt - miszerint szex közben biztosabban el tud élvezni. Nekem pedig ez lenne a legfontosabb...a partneremet élvezni látni, élvezni gyönyörét! Így aztán hanyatt feküdtem és átadtam neki a barátomat. Gyönyörű vendéglátóm a lábam közé telepedett és lágyan franciázni kezdett, miközben én hollófekete hajzuhatagában próbáltam meglelni a huncutul bujkáló ciciket. Sikerüüüült!

    Néha kézzel is besegített, de ekkor édes ajkaival a zacsit kényeztette - s nem is kellett sok a kisorinak hogy vv után kiáltson. Teammunkában beöltöztettük és Maya szépen lassan rámereszkedve magába fogadott. Finoman ringatózott kezdetben rajtam, aztán egyre vadabb tempót kezdtünk el diktálni. Közben egyetlen pillanatra sem szakadt meg közöttünk a szemkontaktus, teljesen elmerültem gyönyörű kékségében. Közben Maya sokat mosolygott rám - biztosan élvezte hogy ennyire elvarázsolta a vén kandúrt :) A heves szeretkezésünk közben történt egy kis baleset: nagy nyekkenéssel kitört az egyébként egyhetes ágy egyik lába és ettől az ágy finoman balra dőlt - mi pedig majdnem a mélybe gurultunk :) Kis nevetés és az egyensúlyi helyzet megtalálása után tovább folytattuk az egymás szemébe mélyedős vágtánkat, majd előbb én élveztem el hörögve - aztán Maya arcán futott végig a gyönyör hulláma: édesen összeráncolva homlokát, zihálva nekem adta örömét. Még elkészültek a fotók - amikért nem tudok eléggé hálás lenni - majd Mayát követve letámolyogtam a lépcsőn. A búcsúfürdést kihagytam, de így legalább magammal vihettem egy kis emléket: Mayám gyönyörének illatát, csodás testének ízeit.
    Késésem miatt nem akarva visszaélni türelmével öltözni kezdtem - miközben megint rajtam volt a szabadkozás sora a leamortizált ágy miatt :( Kissé aggódva szemébe néztem és feltettem a kérdést, hogy jól érezte-e magát és lesz-e, lehet-e folytatás? Huncutul mosolyogva biztosított arról hogy visszavár - amit el is hittem neki, mert szép szemébe búcsúzóul belenézve láttam a pajkos csillogást.
  • Elszámolás:

    A bővebb infó alapján készültem a kerek csokorral, kiegészítve egy kis lila édességgel. A fenteik tükrében ugye nem kérdés, hogy megérte-e? Nekem már az is megérte volna, hogy egy ilyen tökéletes és gyönyörű nő társaságában lehetek - pláne, hogy még gyönyörét is élvezhettem.
  • Összkép:

    Kicsit vicces, de mindenképpen romantikus és felejthetetlen egy órát tölthettem a Tökéletes Nő társaságában, aki amellett hogy mennyire szexi és érzéki, még elviselte hülye hóbortjaimat, gyerekes rajongásomat szépsége iránt. Sajnos a mai egy óra édeskevés volt Mayával - még annyi mindent szeretnék "mondani" neki, dédelgetni-babusgatni, együtt nevetni vele. Közhelyesnek tűnhet - de vele szívesen leélném a maradék életemet - persze csak akkor, ha kellene neki egy ilyen vén kandúr :) Remélem, megbocsát nekem az ágy miatt és legközelebb is szívesen lát ölelő karjaiban, szép szemével úúúúgy nézve rám!
Happy Massage