• Viki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délután, kora estétől volt elérhető Viki így nem sokkal azután, hogy kezdett aznap hívtam és volt azonnali időpontja , így indultam is hozzá.
    Egy óra múlva nála voltam. Egyszerűnek tűnik, de kicsit eredetileg összetettebb volt.
    Már a múlt héten hívtam először.
    Az első telefon hívásnál megfogott a kedves tájékoztatója és abban is a búcsúzása, hiszen úgy búcsúzott el, mintha egy társkereső oldalán lévő hölggyel levelezés és pár telefon beszélgetés hatására az első személyes találkozót beszéltük volna meg.
    Nagyon megnyerő volt.
    Aznap késő este hívtam, hogy ha jó neki mennék. Megfelelt neki így utolsó vendégként még meg is látogattam.
    De egy kis malőr jött közbe saját bugyuta hibámból és bár már fel is értem hozzá, de technikai okok miatt el kellett halasztanunk a találkozót így megbeszéltük , hogy hétfőn keresem. Nagyon jól kezelte a helyzetet, nagyon szimpatikus volt a viselkedés, így tudtam, hogy bármi történik a megbeszélt hétfői találkozót mindenképpen meg kell ejteni mert az adott szó kötelez.
    Ezek után a megbeszélteknek megfelelően jött létre első immáron beteljesedett találkozónk.
  • Megközelítés:

    Mind BKK-val mind gépjárművel könnyen megközelíthető hely . A Récsei center közvetlen közelében lévő új építésű háztömb. A parkolás relatíve könnyen megoldható, mert a szomszédos bevásárló központ két parkolóval is rendelkezik amelyben mindig van hely elsődlegesen az épület túl oldalán. Az épület előtti utcákban is van parkolási lehetőség, de az ottani helyek egyre telítettebbek így ma már kell szabad helyhez némi szerencse. Mint mindenhol ma már itt is fizetős a parkolás, de az esti órák díjmentesek. Valószínű, hogy a közel jövőben nehézkessé válik a parkolás , mert építkezés miatt bezárják az üzlet központot. Jó lesz a jövőben erre felkészülni.
  • Helyszín:

    A Récsei center közvetlen közelében lévő új építésű háztömb. A lakás ismerős, mert régebben már jártam itt.
    Maga a lakás ennek ellenére nem lett lelakott, tartja a jó színvonalát.
    Külön kiemelendő, hogy a fürdő és a tisztálkodási felszerelések választéka és minősége továbbra is példás és nagyszámú.
    Tusfürdők kínálata több mint elegendő. Ami nekem külön is nagyon tetszik, hogy a szájhigiéniához szükséges eszközök nem egy fajta szájvízből állnak, hanem több típusból és van fogkrém és hozzá kirakva pár új originált csomagolású fogkefe a vendég számára is. (Ugye itt évek óta szinte minden lánynál alap opció a csók)
    Jó és hasznos, hogy a fürdő felszerelt férfi dezodorokkal is. Valamiért ez utóbbi szokás nagyon kevés helyen található meg.
    A fürdő mindig tiszta és száraz. Igaz itt a vendég tisztálkodása után egy kis rendrakással ügyelnek erre a hölgyek.
    A szobák praktikusak, és mindig tiszta vasalt ágyneművel leterített ágyon vagy matracon esetleg masszázs ágyon várják a vendégeket.
    Ezen a helyen én külön szeretem, hogy nagyméretű és nagyon jó minőségű törülközőt adnak a vendégnek, ami mindig jó illatú és új hatású.
  • Lány külseje:

    Viki egy nagyon szép fiatal lány. A képek véleményem szerint nem adják vissza szépségét. Általában a képek valahogy mindig "javítanak" a hölgy kinézetén. Jelen esetben fordítva van.
    Vikinek szép kedves és tényleg a feltüntetett kornak megfelelő arca van.
    Magas hölgy, gyönyörű formás lábakkal. Igazi hosszú combú. Nőies, de mégis sportos alkatú, elsődlegesen formai világát tekintve.
    Mellei a képeken gravitáltnak tűnnek. Életben valójában alkatához mérten optimálisan dúsak és pont annyira ereszkedettek ami a méretének és kornak megfelelő. Szépen szabottak és selymesek. A mellbimbói kifejezetten tetszettek.
  • Action:

    A kötelező tisztálkodás után Viki egy rövid időre elment a fürdőt rendbe rakni. Kis idő múlva jött is. Közben én kényelmesen elhelyezkedtem az ágyon és úgy vártam.
    Érkezésekor még mindig rajta volt a szexi, de mégis visszafogottan elegáns szürkés kékes fehérneműje amitől hamar megszabadult.
    Érdeklődött, hogy mit szeretnék. Elmondtam óhajomat és rákérdeztem biztonság kedvéért az adat lapra.
    Érezni lehetett, hogy valóban nemrég kezdte a szolgáltatást. Mert meglepő nyíltsággal mondta el, hogy az adatlapot nem ő szerkesztette és bizony van benne olyan amit ő valójában nem kedvel, de ez nem kizáró ok, mert ő van a vendégért és a vendég akarata az elsődleges amennyiben az nem lépi túl a feltüntetett lehetőségeket.
    Nagyon tetszett ez a hozzá állás, mert nem változtatott a lehetőségeken, hanem a kiírtak szerint járt el.
    ( Számos helyen feltüntetnek lehetőségeket amit aztán a helyszínen jobb esetben csökkentett formában vállalnak (pl. csók ami sok helyen maximum egy szájra puszi) és még meg is magyarázzák, hogy miért, rosszabb esetben szó sem lehet róla.)
    Nálam alap, hogy legyen kölcsönös francia. na pont ez amit elmondása szerint nem kedvel, de természetesen ha szeretném vállal, mert rajta van az adat lapon.
    Mivel éreztem a kezdő szolgáltatók bájos bizonytalanságát pontosabban rutintalanságát amit nyílt őszinte és kedves viselkedésével tudott ellen súlyozni úgy gondoltam, hogy az irányítás feladatát teljes mértékben magamra vállalom.
    Egymás mellett fekve kezdtük meg az élvezetek mezejére lépésünket.
    Lassú lágy simogatások akkordjaival indítottunk. Majd lágy testre és szájra adott puszik után átváltottunk lágy immáron igazi nyelvek játékával tarkított csókba.
    Nagyon finom ajkai vannak és finoman csókol. Nem vadul és hevesen, hanem gyengéd szeretőként csókol. Nem falja fel az embert nyelvével, de nem is húzódik el engedi a nyelvek és ajkak Laokoón csoportjának kialakulását.
    Csók közben melleit simogattam, majd mellét kezdtem csókolni. Nekem az ilyen típusú mellbimbók a kedvenceim, mind méretükben, mind színükben és elsődlegesen selymes tapintásuk okán.
    Bár a mellein el tudtam volna időzni hosszabb ideig mégis lecsúsztam kelyhéhez, gondolván ha érezni fogom , hogy valóban ezt a tevékenységet nem kedveli akkor vissza térek a melleihez.
    Gyönyörű illatos és ápolt kehellyel rendelkezik Viki. Már a látvány is szép, de az illata az egészen mámorító. Valamilyen rejtélyes oknál fogva én a legtöbb nő kelyhének illatából is érzem a valós korosztályba tartozását a hölgyeknek. Na itt biztos voltam a fiatal korban.
    Nagyon óvatosan kezdtem neki, ügyelve arra, hogy rögtön az elején megfelelő mennyiségű nedvességet biztosítsak számmal a kelyhének, nehogy kellemetlen dörzsölő hatás érje e remekbe szabott intim női kertet.
    Kis ajkak , hüvely bemenet, csikló izgatását felváltva végezte nyelvem. Meglepő volt, hogy milyen gyorsan nedvesedett. Változtattam az intenzitáson és erősségen, amelyeket mindvégig variáltam.
    Az erős nedvesedés okán újaimat is bevezettem barlangjába. Feszes meleg nedves és kellemesen ruganyos csodás tájakra értem ezáltal.
    Hosszan kényeztettem. Elég hosszú ideig az intenzív nedvesedés ellenére Viki mozdultainak hiányában nem éreztem, hogy eredményt fogok elérni, de láttam az arcának mimikáján, hogy jól esik neki. Hallottam a hangjának sóhajainak változásából, hogy azok nem "kötelezően " megjátszottak, hanem valósan az élvezetek hatására hagyják el a száját. Mozdulatlansága kezdett megtörni, de ez nem azt jelentette, hogy intenzíven kezdett mozogni, hanem azt, hogy kezdte úgy helyezni kelyhét, hogy ahol neki megfelelőbb volt az érzés azokhoz a részekhez érjek hozzá többször.
    A végén egyszer csak a franciás nyelvleckémnek és ujjam szorgos ténykedésének köszönhetően Viki felért a csúcsra.
    Meg is jegyeztem , hogy ahhoz képest, hogy azt mondta, hogy nem kedveli a kölcsönös franciát milyen szép orgazmussal ajándékozott meg.
    Hagytam kicsit lenyugodni és átadtam a terepet. Viki vette kezelésbe a velem egykorút. Nagyon lágyan franciázott, majd újra egymás mellé feküdtünk szorosan . Lágy érzéki csókokat váltottunk és kézzel izgattuk egymást.
    nagyon készségesen tette azt amit kértem így úgy izgatott kézzel ahogy én szeretem. Nem kivégezni akart hanem "szolgálni" az élvezetek oltárán. Közben én újra felfedeztem hüvelyét az ujjaimmal.
    Védő felszerelést kértem. Kicsit itt elügyetlenkedtünk, mert valahogy ez a típusú gumi tényleg feszes volt és nem akar valahogy felmenni a velem egykorúra. Igaz ebben gátolta Vikit a körme is, mert félt, hogy elszakítja a védő felszerelést. A kis ügyetlenkedés hatására én feszességem alább hagyott, de csak a helyére került aminek helyére kellett igaz addigra félárbocra ereszkedtem. Ennek ellenére sikerült bejutnom feszes barlangjába.
    Misszionárius póz variációiban voltunk mindvégig együtt. Szívet melengető látvány volt látni közben , hogy egy ilyen szép teremtésben mozog az ember. Ezt a vizuális élményt fokozta, hogy az ágy melletti falon lévő tükör ami látványt megkettőzte egy másik aspektussal, látószöggel.
    Viki ölelő melegsége és a látvány kis idő múlva nálam is elhozta a kéj végpontját.
    Végezetül egy újbóli tisztálkodás és fürdés, majd szomorú szívvel, de a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Előre adtam, mint mindig. Bajba vagyok, hogy mit tekintsek átlagnak. Ugye szokta írni az ember, hogy régi és új átlag. Úgy gondolom, hogy ma már nyugodtam ezt tekinthetjük a Pesti átlagnak. Ezek alapján az átlagos Pesti virágcsokrot adtam Vikinek.
  • Összkép:

    Kedves , szép kívánatos és sallangtól mentesen nyílt teremtés Viki. Én nagyon jól éreztem magam vele. Igaz ehhez kellett az is , hogy élvezzem a nála még érezhető kezdeti nagyon jó értelembe vett kezdő szolgáltatói attitűdöket. Úgy gondolom, hogy van esélye rá, hogy rövid időn belül az egyik legjobb szolgáltatóvá nőhesse ki magát. Még érezni egy kis merevséget, hogy önmaga még nem tudja teljesen elengedni feloldani magát, de van benne alázat. Alázat annak érdekébe, hogy a vendég jól érezze magát, és ez jó nagyon jó hozzá állás.
Happy Massage