• KIRA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam a délelőtti órákban. Egyből felvette, nem volt foglalt. kedves volt és minden kérdésemre választ kaptam. 1,5 órára mentem volna, de aznapra már csak 1 szabad órája volt visszamondás miatt. Felajánlotta, hogy a másfél órás programot belesűríthetjük egy órába. Éltem a lehetőséggel.
  • Megközelítés:

    A térkép pontos. A ház előtt mindig van szabad parkolóhely, mondhatni félig üres volt az utca, hála a fizetős övezetnek. Az épület egy 10-15 évvel ezelőtt épült társasház, egy lépcsőháza van, kevés lakóval, nem közös udvaron kell keresztül menni, szóval a diszkréció könnyen megoldható.
    Egy pár perccel hamarabb érkeztem, hívtam a kapucsengő miatt, a kolléganője vette fel, bemutatkozott, annyit kért várjam meg a pontos időt és csak akkor csengessek.
  • Helyszín:

    A lakásba lépve az ilyen helyen szokásos félhomály és hangulatvilágítás fogadott. 2-3 vendégváró szoba lehet, én a földön matracos szobába kerültem. A szobában ezenkívül volt még egy kényelmes bőrkanap, asztal és szobainas a holmiknak.Kellemes füstölő illat és halk zene szólt. A fürdő tiszta, zuhanykabin van. Nagy törülközőt kaptam ami nekem fontos. Többféle tusfürdő és szájvíz és műanyag pohár rendelkezésre áll.
  • Lány külseje:

    Kellemes csalódás ért! Sokkal bombább mint a képeken. Igazi gazella alkat. Ha kicsit magasabb lenne modellnek is elmenne. Lapos has, izmos fenék és kar és gyönyörű szép műcicik. Mintha két sárgadinnyét félbevágtak volna úgy állnak. Izmos, sportos testalkata van, elmondása alapján gyerekkora óta sportol ez látszik is. Szép arcú, elbűvölő szemekkel. Smink van, nem a visszafogott fajta de nem is bazári csincsillára kikent hölgy.
    Egy fekete tangában és melltartóban fogadott és egy hálóköntösben.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel másfél órás programra szerettem volna menni, de arra az idő rövidsége miatt nem volt lehetőségem, ezért egy egy órás programban állapodtunk meg, ami ugyanúgy tartalmazta a kétszeri kényeztetést. Fürdés után még vízzel és kis édességgel kínált. Figyelmes, piros pont érte. Nem olajjal masszírozz hanem krémmel. A masszást a lapockámmal kezdte, onnan haladt az egyik vállamra, kezemre majd a másikra, mindig csak az egyik oldalra koncentrálva. Kellemes de határozott mozdulatokkal operál. Menet közben lekerült mind a melltartó és mind a tanga is. A matrac melletti tükörben egy élmény volt ezt látni. A hátam közepét és derekamat is jól átmasszírozta majd végül a fenekemmel zárta a masszást és nyitotta meg a levezetést. Egy erős edzés utáni masszázsnak nem lenne elég, de azt gondolom általában az ember azt nem is ilyen helyen keresi, de nem is a simogató teljesen kezdő kategóriát kapja az ember. Szóval összességében teljesen rendben van, jól masszíroz.
  • Levezetés:

    Az első etapnál hanyatt feküdtem mellém térdelt, finom simogatással kis beszélgetéssel gondoskodott arról, hogy ellazuljak. Finoman végig csókolta a felsőtestem majd a kis tábornokhoz érve be is kapta. Közben a másik kezével simogatott néha a zacsikhoz tévedt és azokat markolászta meg. Egyenletes ritmusban dolgozott, le fel járt, közben kezével nem erősen de határozottan fogta az ezredest. Nem bírtam sokáig így a szájában végeztem. Hagyott lenyugodni, nem vette ki a szájából egyből. A második desszertre a masszást követően került sor. Itt mondhatni elismételtük az első körben leírtakat azzal a kis aprósággal, hogy úgy éreztem muszáj lesz őt kényeztetnem, hisz olyan csodás "ajándékot" kaptam tőle amit muszáj volt viszonoznom. Nem pornós a technikája hanem mintha a barátnőd csinálná neked aki már ezer éve ismer. Nagyon jól ráérzett mit és hogyan csináljon. Megbecsülendő!
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondótoknak megfelelő volt. A program elején az asztalra helyeztem, amit meg is köszönt és végig ott is maradt a program végéig.
  • Összkép:

    Tuti visszamegyek még hozzá. Egy jó ideje nem voltam szolgáltatónál így nem tudtam számomra milyen lesz az élmény, de azt kell mondjam nagyon kellemesen csalódtam. Ajánlom mindenkinek de csak akkor ha vigyáznak rá az itteni társak, értékes, különleges szépség jó lenne sokáig körünkben tudni.
Happy Massage