• Edina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, szóban történt az egyeztetés. Amikor felvette, akkor mindent megbeszéltünk és a megbeszéltek szerint jelentem meg a tetthelyen. Minden egyszerűen, flottul ment.
  • Megközelítés:

    A város egyik legfrekventáltabb helyén van Edina. Villamos, metró van a közelben. A parkolás GK-val fizetős, de hely van. A megközelítési lehetőségek kiválóak.
  • Helyszín:

    Új építésű házban egy modern, szép, jól felszerelt lakás. A berendezés minden igényt kielégít. A fürdő felszerelve minden jóval (ha viszed akkor mogyoróval is). A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    Vékony, filigrán de nagyon csinos lány Edina. Alkatához képest szép méretes ikrekkel rendelkezik, amelyeknek jó a kiállása. Formás mindenhol, azaz nagyon kívánatos. Arca helyes, bájos, szóval egyben van nagyon.
  • Action:

    Miután bevezetett a titkok kamrájába, némi verbális egyeztetés után megkaptam a törölközőmet. Lecsutakoltam magam mint Rommel a tankjait és visszabaktattam. Még elment egy kicsit, de amikor visszajött egyből hozzám bújt és kezdetét vette a barátnő feelinges petting. Simogattuk egymást ahogy kell, majd szépséges NF-t kaptam tőle, ami nagyon profi volt. Ahogy tüsténkedett én figyuztam a tükörben, Nagyon tetszett a látvány és az érzés is. Lementem délre, kicsit benedvesíteni őt, amit nagyon élvezett. Izmos nunciját élvezet volt izgatni szájjal, kézzel. Kértem a gumimat és indulás befelé kutyusban. Erőteljes és hosszú döngölés után végjátékra átadtam magam. Kézimunka, orál és már robbantam is a szájába. Nagyon élveztem, ahogyan az utolsó cseppig kiszívott mindent. Annyira jól esett, hogy minden porcikám beleremegett.

    Kimentem lecsapatni a véreres buksiját, hogy előkészítsem a terepet a következő menetre. Beszélgetés után hozzá is kezdett a kedves. Kézimunka és NF, aminek a hatására álltam megint mint a cövek. Gumi és ismét bevágtam a sompolygó lompost a baromfi udvarba, had élvezkedjen. Missziben érezte is, hogy milyen jó az izmos, nedves csunyában. Kértem, hogy üljön bele szemből és lovagoljon meg. Megtette, én pedig közben eljátszadoztam a cickókkal. A végén ismét a szájába, kezébe adtam a döntést. Szép egészségeset lőttem megint. Csudajó volt!

    Ledobtam a mocskot magamról és felöltöztem. Nehéz búcsú és indulás a vad, ordasokkal teli, hideg valóságba.
  • Elszámolás:

    A régi és új pesti átlag között valahol fél úton. Gyakorlatilag mindent tartalmaz a repertoárja ami szükséges a jó szexhez. Nagyon pallérozott a technikája, rehát ügyesen bánik a szerszámmal. Nem kérdés, hogy megéri.
  • Összkép:

    Nagyon csinos lánnyal egy-két jó szex. Odaadó és nagyon figyeli, hogy mivel tud jót cselekedni. Tudása alapos és maximálisan kielégítő!:-)
Happy Massage