• MiniSzindy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam amikor megjelent hogy hívható, másodikra felvette egyeztettünk is mára egy későbbi időpontot. Tájékoztatott a lehetőségekről. Figyelmes volt mert felhívott hogyha hamarabb érek oda, nyugodtan hívjam ő már a helynél van.
  • Megközelítés:

    Parkolás kb a környéken örökölhető, ez a MOL székház környéke. BKVval jól ellátott 4es villamos közelbe 4-es metró mi kell még?
  • Helyszín:

    Szerintem az 1950es 60-as években épülhetett bérház, a lakás tágas, a fürdő rendben a szoba is nagy tágas, és a fázni se fogsz megy a fűtés rendesen. Száraz törölközőt kaptam ,rend és tisztaság van és egy kihúzható ágy van nincs masszázs pad.
  • Lány külseje:

    képeknek teljesen megfelelően néz ki, kétlem hogy csalódnál ha meglátogatod. Egy csinos fekete szettben fogadott, amit persze majd levett. A feneke tényleg formás. Gondolkodik majd egy mellnagyobbításon, véleményem szerint azzal még elképesztőbb lenne. Kedvesen terelgetett fürdő/wc helyiségekbe.
  • Erotikus masszázs:

    Nos a lábaimmal kezdte, mintha érezte volna(lehet gondolat olvasó?) hogy a talpaimat nem szeretem, azokhoz nem nyúlt. a Vádliaimat ellenben jól átmozgatta majd a combjaim is a fenekem is kapott rendesen, szóval ne ijedj meg hogy pici törékeny azért van benne erő:) Utána a felső testem következett, lehet bennem van a hiba de én a hátamat kicsit elnagyoltnak éreztem, bár a nyakam azért át lett mozgatva. Közben nagyon sok mindenről beszélgettünk, tényleg jó beszélgető partner, közvetlen kedves és figyelmes. Aztán ahogy beszélgettünk kiderült szereti a fenék és talp masszázst és én egy picit megmassziroztam azon a pontokon.
    Utána következett csúszkamasszázs ami a levezetésre tért rá...
  • Levezetés:

    Szóval rajtam fekve-csúszva ez a törékenynek tűnő leányzó beolajozott "ott is" és kezével aztán a mellévek is elkezdett izgatni, ami egyre inkább beindított. Majd megfordult és hol a kezével picit a szájával is kényeztetett. Közben már kölcsönös francia lett, hogy ő mennyire élvezte ezt, mivel én egy picit magasabb vagyok az átlagnál így kicsit ki volt csavarodva...ne haragudjatok azt a látványt/ érzést nehéz leírni is, meg valahogy nem is szeretném. Gondolom kitalálod én élveztem azokat perceket nagyon és sajnos vagy nem sajnos de hamar végem is lett. Még mindig a feneke hatása alatt vagyok :) Aztán tisztogatás és megállapítottuk most kéne még pár órát feküdni-pihenni aztán.. :) No az-az odakészített pohár csapvíz nagyon is jól esett, mire kértem volna már kaptam is, igazi gondolatolvasó.
  • Elszámolás:

    van egy kis szekrény odatettem, távozásom végén ami több mint korrekt volt. Lehet egyesek szerint az átlagnál több de szerintem az átlagnál pont annyival kapsz többet, tehát?
  • Összkép:

    Egy nagyon kedves figyelmes és szexi lányt ismertem meg. Nem mondom azt hogy nem volt nála már jobb masszázs élményem de, úgy gondolom hogy vissza kell térnem. Bátram ajánlom minden úriembernek, és nála ne az akciókat keresd, maga lány az akció :)
Happy Massage