• Linda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon jelezte, hogy mikor elérhető, telefont elsőre felvette. Nagyon kedves hangja van, kicsit ismerkedtünk, majd két nappal későbbre egyeztettünk időpontot.
  • Megközelítés:

    Reggel írtam egy megerősítő SMS-t, és megkaptam a címet. Nagyvárad tér környéke, a főútról nyíló kisebb egyirányú utca. Hétköznap délelőtt viszonylag egyszerű volt parkolóhelyet találni, persze fizetős.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház, kaputelefonos bejutás, rend, tisztaság és csend, úgy a liftben mint a lépcsőházban. A kuckó is hasonlóan rendben van, szerintem csak munkára használatos. Előszoba és konyha egy térben, balra egy szoba, ami előttem zárva maradt. Fürdőben tisztaság, kád zuhanyfüggönnyel, tucatnyi tusfürdő. Tetthely megfelelő, tiszta és funkcionális, de semmi extra. Félhomály, dupla heverő tiszta lepedővel, asztal és egy szék ahová a ruhákat lehet tenni.
  • Lány külseje:

    Hűha és hűha. Nézzük a jelzőket: szép, fiatal, karcsú, sportos, magas. Hosszú haj, szolibarna bőr, néhány tetoválás és ékszer. Csodálatos formájú fenék és kézbeillő, formás cicik. Hozzá szép, kislányos arc, barátságos viselkedés. Pont ezt kerestem!
  • Action:

    Fekete harisnya és bugyi, és valami fehér rövid köntös volt az ajtónyitó, és számomra a faszállító öltözék. Imádom ezt a pillanatot, amikor ajtót nyit egy lány, és te ledöbbenve konstatálod, hogy jó helyen jársz. De még mennyire. Ismerkedő beszélgetés közben én már vetkőztem is, és rohantam tisztálkodni, elvégre meztelenül lehet csak igazán ismerkedni. Mire visszatértem, Lulu az ágyon várt, a köntös már a múlté. Ismerkedő simogatások, puszi, majd az előttem pucsító fenék feledhetetlen látványa. Nyalakodni kezdtem, nedvesedés és elismerő hanghatások kisérték ténykedésemet, én meg eszemet vesztettem a látványtól. Lulu viszonozni szerette volna a kényeztetést, így hanyatt feküdtem és élveztem a francialeckét. Lágy, finom vonalat képviseli, kérésre a golyókhoz is elkalandozott. Ha közben látom hátulról, biztos hogy végem, de a tükör hiánya most megmentett, vagyis lehetővé tette a folytatást. Körmei miatt kérte, hogy én húzzam fel a gumit. Missziben kezdtünk, csodás volt, ahogy befogadott, én közben gyönyörködtem a látványban, lábait magasba emelve, hol összezárva, hol szétnyitva. Oldalra fordítottam, elképesztő volt a hosszú combok, a popsi és a mellek együttes rezgése a ritmusra, hozzá azok a finom nyögések. Jöhetett a doggy, tudtam, hogy utána már nem lesz más. Sikerült valahogy kitartanom, végül így töltöttük el a legtöbb időt. A látvány maradandó: ez a csodás test ívben előttem, fogom a csípőjét és gyönyörű kerek fenét bámulom, miközben a farkam ki-be jár a puncijában. Variáltam az ütemet, és amint megálltam, már tolta is rám magát és ficánkolt. Húúúú. Végül visszatérés a kezdetekhez: hanyatt fekszem az ágyon, gumi már sehol és Lulu finoman nyalogat, szopogat amíg bele nem robbanok a szájába. Egy kicsit még lenyugtat, majd kiszalad öblíteni. Egymás mellett fekve pihegünk, és jót beszélgetünk. Intelligens beszélgetőpartner, kellemes levezetése ez az együttlétnek. Gyors tusolás, majd búcsú puszi.
  • Elszámolás:

    Telefonon megbeszéltük, előre letettem, és még távozásomkor is ott volt az átlagosnak mondható ajándék. Megérte.
  • Összkép:

    Egy fiatal szépséget kerestem, és meg is találtam, nagyon jó döntés volt. Nyílván az évek majd hoznak rutint, fejlődik a gésa-attitűd, de én már most is nagyon jól éreztem magam vele.
Happy Massage