• Lilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lilla hirdetésére néhány nappal korábban lettem figyelmes de jelen randi valamikor későbbre volt tervezve és csak azért kúszott az időben előbbre mert egy másik lánnyal VTR-rel is megerősített találkozó meghiúsulása miatt kerestem éppen elérhető hirdetőt. Az oldal egykor igen népszerű hirdetője sem a megbeszélt időpontban sem később nem volt elérhető semmilyen formában (telefon-chat-SMS---azóta pedig már törölte is a hirdetését innen) így egy órás várakozás után kezdtem más hirdető után nézni. Így egyfajta mentőövként először Szofit próbáltam elérni de mivel ő nem dolgozott, ezért kolléganője Lilla volt az aki felvette a telefont és rövid egyeztetés után fél órával későbbi időpontban állapodtunk meg vele .
    Kedves stílusban válaszolt kérdéseimre és a már korábbról ismert pontos címet is megadta.
  • Megközelítés:

    Lilla a Corvin sétány egyik ismert komplexumában rendel néhány kedves kolleginával együtt.
    Eddig csak jó élményekkel távoztam innen és reméltem,hogy ezúttal sem lesz másképp.
    A címet már navigáció nélkül is be tudom lőni és inkább a parkolás ad feladatot az autóval érkezők számára. A Corvin Pláza garázsa áldást és oltalmat nyújthat azoknak akik ezt a módot választanák a ménes parkoltatására de én most is bíztam a közeli utcákban és egy, azaz pontosan 1 üres parkolót találtam a Práter utcában anélkül, hogy újabb kört kellett volna tennem a közeli utcákban.
    Akárcsak a múlt alkalommal. Szerencse. Erre célszerű néhány plusz percet szánni ,nehogy emiatt késsünk a randiról.
  • Helyszín:

    A lakás az újabb építésű tömb magasabb szintjeinek egyikén található és lift repít a magasba ha nem kívánunk lépcsőzni. És most nem kívántam,hanem kényelmesen 2 gombnyomással a célemeleten kiszállva és Lilla itinerjét alapul véve csak 2 halk koppintással jelezni, hogy megérkeztem. A legtöbb házban ilyenkor kifinomult fülek észlelik a lift érkezését de mivel itt nem csapódik annak ajtaja és ráadásul távolabbi ficakban helyezkedik el a lakás ezért marad a visszafogott harkály-módszer.
    Az ajtó csendben feltárult mögötte aprócska vendéglátómmal.
    A lakás az épület színvonalának megfelelő karban van. A lányok rendben tartják a fürdőszobát és az akciószobákat amennyire idejük engedi. Érkezésemkor nem volt tumultus így egyből mehettem fürdeni . A fürdőszoba kádas-függönyös. A kilépő teljesen száraz volt mint a kapott friss törcsi is.
    A vendégeknek szánt tusfürdők, szájápolási kellékek( szájvíz-műanyag pohárkák-fogkefék-fogkrém) mellett a lányok személyes kozmetikumai is szép rendben a polcon és a kád közelében sorjáztak. Kifogás nem érheti az általam tapasztalt körülményeket, minden a helyén volt.
    A baszobában a franciaágy végében szemben a falon tökéletesen pozicionálták a széles és alacsony tükröt a tökéletes 3D moziélmény érdekében. Pontosan jó a magassága és megfelelő az elhelyezkedése is .
    Gondolom az azt rögzítő kivitelező anno mosolyogva konstatálta annak későbbi funkcióját.
  • Lány külseje:

    Lilla fotói a színtiszta valóságot tükrözik. Vékony testalkatú filigrán teremtés bájos tiniarccal. Fekete, hosszú haját hátul összefogva viselte. A képei hitelesen reprezentálják a jelenlegi
    megjelenését. Kicsi kerek popsija kifejezetten tetszett hiszen mi is társulhat egy ilyen aprócska és törékeny alkatú lányhoz(aki mint később kiderült ennek ellenére nem porcelánbaba! :) )
    Két fotóján is látható a kis pillangós puncija ami nálam csak dob az értékén!
    A cicik kisebb méretű kemény eredeti remekek csinos hegyes kis bimbókkal . Ez az a típus és méret amit -véleményem szerint-már nem érdemes szilikonnal elrontani mert amúgy is kitűnően harmonizál a vékony alkatával. Lilla úgy jó ahogy van és szerintem nem kíván optikai tuningot sehol sem.
  • Action:

    Vendéglátóm a belépés utáni üdvözlés után a jobb egyes foglalkoztatóba invitált és miután szokásom szerint előre átadtam a hozott csokromat mehettem is tisztálkodni.
    Ő egy kétrészes fekete színű push-upos szettben fogadott ami egészen az ágyra való keveredésünkig maradt csak rajta és a kapcsokat én pattintottam ki így szabaddá téve a hetyke ciciket.
    A kezdeményezést magamhoz ragadva kértem,hogy helyezze magát kényelembe és így nyalhassam "kicsit". Ez a "kicsit" valójában 26 perc volt amit csak onnan tudok, hogy Lilla ébresztőórájára néztem az előjáték végén.
    A kezdeti ismerkedő nyalókázást hamar felváltotta egy intenzívebb nyelvtorna és Lilla fejét oldalt és hátravetve pihentetve csípőjét tekerte a kezdet során. Húsos pillangószárnyait széthajtva nyaltam a csiklóját mint Floki a friss csontot. A csípőmozgás mitsem lanyhult és ehhez igazodva mozogtam én is. Eközben mutatóujjammal a már jó nedves hüvelybemenetén köröztem aztán lassan behatoltam és finoman ujjaztam is kezdetben csak egy ujjal aztán amikor már egy merő lucsok fogadott akkor szorosan csatlakozott a középső ujjam is a mutatóhoz. Egyre gyorsabban mozgott a két ujjam a puncijában és Lilla mindeközben partra vetett hal módjára tekergőzött. Az egész jelenet olyan hosszúnak és szürreálisnak tűnt mint egyetlen hosszasan elnyújtott orgazmus melynek során Lilla mindkét szemének írisze valahol a félig zárt szemhéjai alatt elveszett és csak a szemfehérjék világítottak a félhomályban. Csípőjét egyre inkább a magasba emelve feszítette altestét és ekkor jobb kezemmel a popsiját alulról megtámasztva segítettem magasban tartani. Éreztem a tenyeremben lassan tócsává növő punciszaftot és egy pillanatra sem hagytam abba az izgatását.
    Lilla közel fél óra után kezdett felemelkedni a fekvő helyzetből és ekkor pózt váltottunk majd én helyezkedtem fekvő pozícióba. Oldalról fölém helyezkedett és valami pazar technikával kezdett franciázni. A másik szobából eközben nyögés hangjai szűrődtek át amiért Lilla elnézést kért de ez engem csak még jobban izgatott és feltüzelt.
    Ritkán tapasztaltam ennyire finom nyelvtechnikát és profizmust amit Lilla előadott. Amennyire tudott elég mélyre próbált eltüntetni az ajkai között és közben használta a kezeit is mert megkértem rá. Eközben karjait, vállait, popsiját és a combjait cirógattam majd végigsimítottam a forró lucsokban tocsogó szirmos punciján és bár még szívesen élveztem volna kicsiny partnerem törődését gumit kértem majd azt, hogy lovaglóban kezdjük az aktust.A tartós felvezető eredményeként nem is kellett síkosító gondolom ez nem is meglepetés. Az ágyon még a behatolás előtt átlósan helyezkedtem el így a tükörben jól láthattam amint a formás popsijával fel-és le csúszkál a farkamon.
    Lilla olyan szinten alkalmazkodott hozzám,hogy nem is indítványozott más pózt amíg én nem kezdeményeztem. Még egy ideig rá-rápillantottam a tükörben látható izgató pornográf jelenetre aztán misszibe fordultunk. Úgy csúsztam ismét vissza a lucskos puncijába mint kés a vajba és folytattuk amit csak néhány másodpercre hagytunk abba. A farkam továbbra is rendületlenül és feszesen örömködött kedvenc tevékenységében és ezt Lilla is kitűnően állta aztán olyan sebességgel kezdtem dugni amit már nem mindenki kedvel de neki ez sem okozott gondot. Oldalt fordultunk kiskanálba anélkül,hogy kicsúsztam volna belőle de úgy,hogy a tükörben immár mindketten követhessük aktusunk minden további mozzanatát.
    Kezemmel a jobb lábát magasba tartva dugtam tovább kis fekete partnerem. Ez a látvány sem maradt el a korábbi lovaglóstól és egy ideig még ejtőztem a hatása alatt majd kutyusba fordultunk és így kívántam légyottunk végét abszolválni. Lilla csípőjét átfogva húztam magamra de ő is keményen rám tolatott és kissé lefelé is mozgott. Egész keményen és gyorsan toltam itt is de nem volt ellenére. Jó ideig bírtam volna még élvezni továbbra is Lillát de az órára tekintettem és láttam h már csak 6 percünk maradt így még jobban gyorsítottam aztán kis koncentráció után a gumiba élveztem. Nem kezdett kapkodni és nem ugrott el azonnal előlem -bár mondtam is neki ,hogy nem lankadok hamar-és megvárta míg lecsengenek az orgazmusom hullámai és csak ekkor csúsztam ki belőle szép lassan és óvatosan. Megjegyeztem neki, hogy törékenynek tűnő alkata ellenére ritka jól bírta a tempót és az intenzitást is.
    Közben a fürdő is foglalttá vált így egy pár percig Lilla hátát masszíroztam a szobában amíg várakoztunk a szabaddá váló fürdőre aztán siettem zuhanyozni és villámgyors búcsúzkodás után elégedetten távoztam a híres műintézményből.
  • Elszámolás:

    Érkezésem után adtam át az új átlag alatti csokrot az órás program ellentételezéseként és mindezért egy kitűnő élmény részesévé tett kedves vendéglátóm.
  • Összkép:

    Lilla a kicsiny termete és a filigrán alkata ellenére is nagyon jól bírta az aktust és a franciája is kiemelkedően jó volt. Azon ritka randiim egyike volt ez ahol a pornós feeling erősebben jelen volt a légyottunk során mint a barátnős érzés! Lilla meglepett a profizmusával és az odaadásával.
    Figyelt az igényeimre és mindenben a kedvemre tett ami sajnos a korosztályát tekintve nem mindig evidens.
    Örültem,hogy őt még nem ragadta el a "felkapott lányok" hozzáállása akik fejben egy pillanatra sincsenek már jelen a randik során hanem hideg műtárgyként asszisztálnak vendégeik mellett.
    Bár az abszolút kezdők bája már jóval a háta mögött van de szerencsére nem távolodott el ettől és még mindig jó látni a fiatalos temperamentumát egy jó adag kedvességgel és odaadással körítve!
    Ajánlásom egyértelmű és feltétlen!
Happy Massage