• Blanche

  • Beküldte:
  • Blanche reagálása

    Drága Zaga!

    Nagyon köszönöm ezt a finoman ,diszkréten ,elegánsan megfogalmazott írást !
    Azt már természetesen megfigyeltem,hogy mindig azok a regisztrált tagok húzzák le a rólam született írásokat akik nem is ismernek,de ez csupán egy kis megjegyzés volt az "állandósult-csipkelődőknek" ,negatív felfogású Uraknak . Igen ,néha kardos menyecske vagyok,ha azokat piszkálják,akik nem érdemlik !
    Örültem,hogy ismét tiszteleted tetted szerény kis kuckómba .
    Talán én ez utóbbi randinkat tartottam a legjobbnak ...
    Hogy miért? Ezt szerintem te is tudod ;-)
    Igyekszem mindenkivel megtalálni a közös hangot mindenféle színjátszás nélkül. Veled úgy gondolom-a kezdeti nehézségek (kapcsolatfelvétel) ellenére hamar ment. Az nem képezi titok tárgyát ,hogy a pornó nem az én világom és ,mint ahogy nálam kiderült,neked sem az a lételemed -legnagyobb örömömre-örömünkre :)
    Tudom,hogy nem szereted részletezni az aktus menetét,de ez az írás szerintem pontosan attól lett jó,hogy olyan "Blanche-os" : nincs benne semmi pornós elem és mégis egy intelligens Urat egy lágy ,kellemes szeretkezésre invitál! Szóval ,aki az én stílusomat keresi,annak tökéletes ajánlás ,nekem pedig arcpirosító gyanánt szolgál a rengetek dícséret ;-)

    Csókollak,Ölellek Blanche !

  • Egyeztetés:

    Blanche-sal való ismeretségünk már jó néhány hónapra nyúlik vissza. Első találkozásunk igencsak nehézkesen jött létre, hiszen előbb egy május végi, talán június eleji, majd később egy augusztus közepi randink maradt el technikai okok miatt, a későbbiek során pedig szórványos telefoni megkereséseim sem voltak sikeresek. A balszerencsés fejlemények - bár nem vagyok fatalista - már-már azt a képzetet keltették bennem, hogy valamiféle metafizikus hatalmak próbálják meggátolni, hogy kapcsolatba kerülhessek e szépséges, nagyon vonzó hölggyel. Szerencsére – mivel a hölgy mind külsejével, mind pedig néhány megnyilvánulásával rendkívül megragadott, így – nem hagytam fel a kísérletezéssel, s egy későbbiekben megejtett kósza telefonhívásom – ha nem is közvetlenül, de Blanche visszajelzése révén – célt ért, innentől kezdve pedig már semmi nem állhatott azóta már többszöri találkozásunk útjába. Attól fogva kapcsolatfelvételünk mindig sikeres, gyors és gördülékeny volt. Nagyon remélem, hogy a megindult sorozat folytatódik, s még számos alkalommal tehetem tiszteletemet e minden szempontból kivételes hölgynél.
  • Megközelítés:

    A környék igen kellemes, és – érdekes módon – a közelben lévő igen forgalmas Budaörsi út ellenére meglehetősen csöndes. A parkolás könnyű és ingyenes. Jómagam valamennyi alkalommal gépjárművel érkeztem, a lakhely megközelítése GPS nélkül sem nehéz, annak segítségével pedig végtelenül egyszerű. Ugyanakkor megítélésem szerint a lakás – ha nincs is közvetlenül a főváros szívében – tömegközlekedéssel is viszonylag jól, belátható időn belül megközelíthető.
  • Helyszín:

    Blanche egy XI. kerületi új építésű lakópark egyik épületének egy kedves kis, helyesen berendezett, világos, a fehér szín által dominált, rendkívül aranyos lakásában, egyedül fogadott. Ami azonnal szembetűnő, az az ízlés és a tisztaság. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen az említett két tulajdonság Blanche főbb jellemzői közé tartozik. A fürdőszoba mind méretében, mind pedig felszereltségében minden igényt kielégítő. A tett helyszíne is kiválóan megfelel a célnak, rendkívül diszkrét és kifejezetten kellemes érzéseket kelt a vendégben. A nagy méretű, kényelmes ágy, a végtelenül hangulatos – nem is olyan – kis szoba a látogatók legkényesebb igényeit is kielégítheti.
  • Lány külseje:

    Blanche egy rendkívüli hölgy, mind külsejében, mind pedig megnyilvánulásai, belső tulajdonságai alapján egészen kivételes jelenség. Noha benne élnek bizonyos kétségek elsősorban saját külseje iránt, de ő ragyogó, egyedi nem mindennapos szépséggel rendelkezik, melyet tovább emel belső kisugárzása is. Fényképei már hónapokkal korábban lenyűgöztek. Kétségtelenül jó lehet a fotósa, de a képekről egyértelműen sugárzik sajátos, megejtő egyénisége. Mindegy, hogy haja rövid, esetleg hosszabb, öltözéke hiányosabb, avagy teljes, mosolyog, netán komolyabb – az eredmény szinte minden esetben rabul ejtő. Az első alkalommal mindezek alapján abban a hitben indultam hozzá, hogy személyes találkozásunk során különösebb meglepetés nem érhet. Várakozásom nem bizonyult megalapozottnak, ugyanis amikor kibújt a ruhájából, s megláthattam a maga természetes valójában, ha már történetesen nem feküdtem volna az ágyon, könnyen lehet, hogy hanyatt estem volna. Ez a szituáció azóta tett valamennyi látogatásom során mindig megismétlődik. A fényképeiről ugyan lerí, hogy minden testrésze szép, de így közvetlenül, szemtől szemben Blanche egész alakja, teste ritkán látható egységet, ámulatomat kiváltó arányosságot sugároz. Itt nemcsak arra gondolok, hogy a hölgy valamennyi testrésze, idoma gyönyörű, hanem arra is, hogy azok olyan tökéletes arányban állnak egymással, hogy az szinte elképzelhetetlen. Ebből következően kedvenc testrészről – szerintem – lehetetlenség beszélni. Az elmondottakat összegezve ki merem jelenteni, hogy ezen és más hasonló honlapon szinte számolatlanul találhatók valóban szépséges lányok, hölgyek, nők, de Blanche különleges megjelenésével, kisugárzásával – vállalva akár az elfogultság vádját is – nem versenyezhetnek.
  • Action:

    Blanche-sal kapcsolatban az is kiemelendő, hogy nemcsak kiválóan sikerült fénykép sorozatával sikerült már előzetesen megfognia, hanem rövid bemutatkozásaival is, melyekben elejtett néhány finom, szellemes, netán kissé karcos megjegyzése, mondata világossá tette, hogy fejben is egy igencsak rendben lévő hölgyről ejthetek néhány szót. Első személyes találkozásunk viszont némileg nehezen indult, mivel az első percekben mindketten kissé zavarban voltunk. Ez a feszélyezettség viszont alkalomról-alkalomra oszlani kezdett, s együttléteink fokozatosan oldódó hangulatban zajlanak, melyet a beszélgetéseink során több mindenben megnyilvánult hasonló meglátásunk feltehetően nagyban elősegített. Egyébként eddig minden esetben 2 óra hosszára találkoztunk.
    Korábbi csekély számú értékelésemben mindannyiszor jeleztem, hogy nem vagyok hajlandó mélyebb részletekbe bocsátkozni, hogy együttlétünk során partnerem és közöttem mi történt. Lett légyen egy ilyen kapcsolat bármilyen, a társadalom által nem elfogadott, sokat bírált jellegű, akkor sem tartozik senki másra, hogy egy hölgy és egy férfiú között pontosan mi történik. Ugyanakkor Blanche profilján meglehetősen világosan szerepel, hogy mit vállal, így nem kell különösebb szellemi bravúr annak elképzeléséhez, hogy körülbelül mi történhet egy-egy alkalommal a résztvevők között. Legyen elég annyi, hogy partneremmel már telefonbeszélgetésünk és első találkozásunk elején tisztáztuk, hogy mindketten a gyöngéd együttlétet preferáljuk, mégpedig lehetőség szerint kölcsönös jelleggel. A kielégíthetetlen kíváncsisággal rendelkezők számára azért annyit elárulok, hogy Blanche egy csodálatos érzékeny és erotikus teremtés az intim együttlét terén is. Már az, ahogy ruháitól megszabadul, olyan utánozhatatlan érzékiséget tükröz, hogy az ember fia akkor is beleremeg az élménybe, ha utólag gondol vissza az eseményre. Gyengédsége, velem való finom törődése felülmúlhatatlan az intim együttlét általa vállalt bármely formáját illetően. Egyszerűen leírhatatlan élmény vele akár csak összebújni is, nem beszélve érzéki, mennyekbe repítő csókjairól, nem különben intim együttlétünk egyéb állomásairól – legyen szó akár egymás orális avagy behatolásos kényeztetéséről. Ennek tükrében elmondhatom, hogy minden egyes alkalommal csodálatos élményben volt részem, de – annak ellenére, hogy már nem vagyok egy szeleburdi tinédzser, s így már nem rendelkezem felülmúlhatatlan szexuális potenciállal – bízom benne, hogy az együtt eltöltött idő Blanche számára sem természeti csapással ért fel, sőt, remélem – és bizonyos, nem is egyszeri jeleit érzékeltem is, hogy talán – sikerült számára is bizonyos mértékben élvezetessé tennem találkozóinkat.
  • Elszámolás:

    Blanche – mint bemutatkozásában írja – a gyöngéd intim együttlétet kedveli, vállalásai ennek megfelelőek, s azokat hiánytalanul, egészen rendkívüli módon és érzékiséggel teljesíti is. Ebből következően korrektsége kiemelkedő. Ezzel kapcsolatosan kiemelem, hogy kettőnk között mintegy három évtizednyi korkülönbség mutatkozik a javamra, de ebből fakadóan semminemű hátrányos megkülönböztetés jelét immáron többszöri együttlétünk alkalmával sem tapasztaltam. Sőt... Az elszámolást és az ajándékok átadását – kérésétől függetlenül – minden alkalommal érkezésemet követően megejtem, a magam részéről így tartom korrektnek.
    Az elszámolással kapcsolatosan megemlítem, hogy Blanche a 120 perces vendéglátásért az általam ismert budapesti átlagnál kevesebbet kér, holott szépsége, személyisége és az általa nyújtottak nemcsak az átlagos, hanem annál magasabbat indokolnának. Mindjárt hozzá is teszem, hogy ez csupán az én véleményem, a döntés – természetesen – az ő szíve joga.
  • Összkép:

    Mint ahogy az az eddigiekből igencsak világosan kitűnhetett, Blanche mind külsejével, mind pedig személyes megnyilvánulásaival levett a lábamról, s akkor még nem beszéltem számomra élményszerű együttléteinkről. Időközben – legalábbis én úgy érzem, s remélem, ez így is van – kiépült közöttünk egyfajta – talán-talán erősebb – szimpátia is. Éppen ezért legszívesebben megtartanám Őt kizárólag a magam számára, s mindenkit elriasztanék Tőle. Mivel azonban én csak a legjobbat akarom Neki, ő pedig ebből él, így a finom, gyengéd, érzéki együttléteket kedvelők, s csakis az ilyen tulajdonsággal rendelkezők figyelmébe ajánlom személyét. Azok viszont, akik a fentiekkel ellentétes tulajdonságokkal, vágyakkal bírnak, erősen ajánlom, hogy messzire kerüljék el Őt. Végezetül, én pedig ezúton is sok sikert, boldogságot kívánok Neki a továbbiakban, ráadásul abban a reményben, hogy a későbbiekben is el tudunk majd együtt tölteni néhány kellemes, sőt, számomra mindenképpen csodálatos órát.
  • Webi megjegyzése:

    Kérlek, legközelebb a konkrét randiról írj!
Happy Massage