• Maya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Beszámolókon láttam Maya hirdetését ami felketette érdeklődésemet. Könnyű és gyors telefonos egyeztetés után 1 órán belül már a címen voltam.
  • Megközelítés:

    II. kerületben a Mechwart liget tájékán van szalon. Tájékozódás képen egy Illatszer kiskereskedelmi lánc található a közelben. Ezen a részen több szalon is található könnyű összekeverni őket, elsőre én is ezt tettem. Parkolás a közelben némi bolyongás után díjfizetés ellenében megoldható. Ha pontosan akarunk érkezni a megbeszélt találkozóra, szánjunk a menetidőre plusz 15 percet. Tömegközlekedéssel kényelmesen elérhető.
  • Helyszín:

    Helyszín egy régi típusú tégla épületben található. Kapu kód megadása után kapok bebocsájtást a körfolyosós házba, az egyik emeleten rácsos ajtót kell megtalálni vendéglátóm instrukciója alapján. Fel érve több ilyen is van, rövid ideig lefagyva álltam. Szerencsére a lépcsővel szemben résre nyílt az ajtó jelezve, hogy merre menjek. A lakás most lett felújítva 1 hete üzemel a szalon. Ez rendben is lenne néhány apróságot kivéve. Szoba tágas, masszázs paddal, kanapéval felszerelt igényes és ízlésesen berendezett. A fürdővel viszont komoly meglepetést okozott. Szépen felújított a helység, melyben egy kád, mosdó, mosó és szárítógép található. Ez ideáig standard, de belépve kb. 40 fokos hőmérséklet fogadott, mint egy infra szaunában. A gépek hulladék hője miatt kegyetlen ez a levegőtlen, forró fürdőszoba. Kádban az előző vendég törölközőjétől származó piros szöszök találhatók, melyet saját magam kitakarítok A kádban állva keskeny a hely és zuhany függöny folyton rám tapad. Miután letörlöm magam szomorúan konstatálom hogy a törölköző úgy hullajtja a szőrét mint a lombhullató fák a leveleiket egy nagyobb vihar után. Ismét piros a kád... Kifelé jövet még az előszobában össze futottam egy másik hölggyel aki egy vendégre várakozott. Diszkréció itt még nem áll a helyzet magaslatán.
  • Lány külseje:

    Maya érkezésemkor felül egy bodyban fogadott alatta melltartó viselt. Cicanadrág és egy puha zárt orrú textil papucs volt rajta ez utóbbi számomra kicsit nagypapás feeling volt. Maya ettől függetlenül csinos, szexi lány vékony törékeny alkatú, kis mellű tini.Szép arcát keretbe foglalja hosszú barna haja, zöld szeme megigézi a látogatót. Akinek bejön ez a típus a képek alapján, külső adottságai miatt nem érheti csalódás a látogatót.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után hasra feküdtem a masszázspadon. Maya cicanadrágban az említett papucsban és bodyban kezdte a masszázst. Kérdeztem, hogy nem szeretné levenni a ruháját? Mire Ő jelezte, hogy az csak az erotikus résznél kerül eltávolításra. Szomorúan konstatáltam de elfogadtam a tényeket. A masszázsa tanulta és ez érződik is a technikáján. Alkatához képest kellően erős és szakszerű mozdulatokat végzett. Lábtól indult felfelé, a derekamat hátamat is jól átgyúrta, letapadásokat is kellően kimozgatta a lapockák tájékán. A törölközőből kijövő szöszök ismét előkerültek nem csak a számból a nyelvemre tapadva, hanem az egész testemet hátamat beborították. Ez Mayát is zavarta ezért egy másik lila, kevésbé hulló szőrű textillel átdörzsölt. Így tovább tudta folytani a masszázst. A fentieket leszámítva Maya jól tud masszírozni, csak a feltételek nem voltak ideálisak a tevékenységhez. Úgy hogy aki emiatt kedvét szegi a látogatástól ne tegye mert a fentiek odafigyeléssel orvosólhatók.
  • Levezetés:

    Maya kb. 40 percig alaposan átmasszírozott majd jelezte, hogy vége van az első felvonásnak és elmegy kezet mosni. Pár percig magamra hagyva feküdtem az ágyon és a kínos csendben vártam hogy folytatódjon a program. Végre megérkezett de még mindig ruhában volt. Majd elfordulva le vette magáról a nadrágot és bodyt, de a melltartót és a tanga bugyit magán hagyta. Meg kérdezte, hogy milyen kényeztetést szeretnék kézit vagy franciását. Én mind a kettőt szerettem volna kipróbálni. Vendéglátóm nem sokat teketóriázott és az idő is fogytán volt, 15- 20 perc lehetett hátra, felmászott a padra én hanyatt feküdtem Ő a lábaim közé térdelt kézzel finoman simogatta a belső combomat majd kézbe vette a péniszem és lassan le-föl húzogatta a bőrt rajta. Miután megkeményedett szájába vette és elkezdte lágyan ingerelni. Nem vette be mélyen csak kb. egyharmadáig. Néha fel pillantott rám, ez a szemkontaktus felettébb betüzelt. Golyókat és gátat nem érintette a kényeztetése. Kértem, hogy változtassunk pozíciót ebben maximálisan partner volt. Hátamon feküdtem felém térdelt mintha meglovagolná farkam, de természetesen nem (mert a masszázs kereteibe ez nem fér bele), péniszemet kívülről tanga bugyijához és csiklójához dörzsölte így kölcsönösen izgattuk egymást. Ez nagyon beindított magamhoz húztam Mayát, hogy megcsókoljam, de Ő egy pillanat alatt lehűtött, hogy csók nincsen... Kissé megtörve vettem tudomásul. Le vettem melltartóját és a cicijét simogattam kifejezetten pici tini lányos melle van, de nekem tetszett, izgató szexi volt. Majd ismét változtattunk, nekem háttal ült a péniszemhez, mintha meglovagolná azt lábaival combomat körbe fogta, fenekéhez nyomtam falloszom, a tanga bugyi minden mozgásnál izgatta péniszem a makk alatt, oldalról pedig a farpofáinak szorítása fokozta a kéjt. Kezeimmel hátulról megmarkoltam melleit, farkamat ütemesen mozgattam, majd egy galoppozásba kezdett, közben erotikusan nyögdécselt. Végül egy zabolátlan kanca vágtája vitt el a csúcsra , fenekével a végletekig izgatott a kiömlő spermám beterítette gömbölyű izgató izmos popóját. Letörölgetett majd gyors zuhany és szösz törölgetés következett.
  • Elszámolás:

    Elszámolás utólag történt a telefonban említettek szerint. Extrák nincsenek, de a repertoár a kiírtaknak megfelelő (kézi és franciás levezetés) . Helyi új átlagnak megfelelő mértékű a rózsaszálak mértéke.
  • Összkép:

    Nagyon vegyes érzelmekkel távoztam. Ami negatív volt: fürdőben a 40 fok hőmérséklet elviselhetetlen, a kád koszos az előző vendég törölköző maradványaitól, a törülköző hullajtja a szőrét, ( még az esti edzésnél is találatam a fehérneműben piros szálakat) a diszkrécióra nem figyelnek a vendég mozgásakor, csók, kölcsönösség nincs, a masszázs ruhában történik, a nagypapás cammogó papucs nagyon lehangoló, nem illik egy szexi fiatal lányhoz. Nem volt átmenet a masszázs és kényeztetés között. Ami pozitív volt: Maya csinos, vonzó hölgy, fiatal kora ellenére határozott céltudatos személyiséggel rendelkezik. Okos, értelmes, lehet vele beszélgetni, tanulmányokat folytat képezi magát. Nyitott volt újdonságokra együttműködött a lovaglós pozíciónál. Jól és szakszerűen tud masszírozni. Ha ugyan ezeket a határokat megtartja, mert számára ez a komfort zóna (nincs csók és kölcsönösség) de odafigyel a fent említett hiányosságokra akkor lényegesen jobb szolgáltatást tud nyújtani és hosszú távon több vendéget tud majd törzsvendégei között tudni. Remélem, hogy az őszinte és tárgyilagos, építő jellegű kritikám nem veszi el a kedvét és még jobb teljesítményre és odafigyelésre ösztönzi Őt és mentorát. Köszönöm az együttlétet!
Happy Massage