• Jàzmiiin1

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jázmint telefonon hívtam ,amit hamar felvett. Időpont egyeztetés után 1 órán belül találkoztunk. A Rosszlányok oldalt találtam rá.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem . Parkolás fizetős, de találtam helyet. A cím pontos a Gps pontosan oda vitt, így a házat nem kellett keresni .
  • Helyszín:

    Új építésű szintes ház. A lakás állapota kitűnő szépen berendezett. A fürdő és higiénia első osztályú . illatos törülköző, szép nagy francia ágy, illatok, füstölő, kellemes háttérzene :)
  • Lány külseje:

    Jázmin egy magas lány bájos arccal és igen csinos :) Ami nagyon tetszett, gyönyörű ékszer lábai vannak !
  • Action:

    Először jártam Jázminnál, ezért csak sos programot kértem. Nagyon kedvesen fogadott, már első pillanattól fogva nem éreztem magam feszélyezve. Rendkívül intelligens és türelmes ami fontos tényező. Az elmaradhatatlan frissítő tusi után, már felkészülve várt a tett színhelyén. Anyaszült meztelenül feküdt a francia ágyon, valami leírhatatlan erotikus pózt felvéve . Egyszerűen magával ragadó volt a látvány. Igéző, egyben csalogató tekintet, hosszú selymes haja, vállára omolva félig eltakarva csodás kebleit, és mind ez megfűszerezve egy kis relax háttér zenével... Picit megremegtek a virgácsaim a látványtól. Felkelt az ágyból és hozzám és kezét felém nyújtva magához invitált , látva megilletődöttségemet . Kellemesen ölelés után, lágyan végig simogattuk egymást. Megengedte, hogy pár helyen végig csókoljam bársonyos bőrét :) Az idő már szorított, ezért megkért, vegyem fel számomra a megfelelő pózt, hogy megvillantsa páratlan Francia tudását és bevezessen az erotika mámorító világába, legalább is egy részébe :) Hanyatt dőltem és páholyból nézte az előadást, legalább is amíg fel nem akadt a szemem, mert akkor orgazmust éltem át, mint soha, pár perc kellett, hogy magamhoz térjek. Nem részletezem, hogyan csinálta, de annyit elárulok, hogy menyország volt számomra.. a többit a képzeletekre bízom . kijózanodás után, gyors tusi, öltözködés és nehéz érzékeny búcsú. A bánatomat enyhítette, hogy ott kell hagyjam Jázmin Hercegnőt, kaptam egy igazi puszit a számra :), (ami nincs benne az sos programba), de úgy látszik jól viselkedtem és a tanítónéni beírt az üzenőmbe egy piros pontot :)
  • Elszámolás:

    Nagyon intelligens, csinos és érzéki. Nem tudom milyen extrái vannak.
  • Összkép:

    Mámorító érzésekkel távoztam. Magasan felülmúlta a várakozásomat, pedig csak sos programra jelentkeztem be. Ha az sos ilyen, milyen lehet a fél vagy órás együttlét ? Szerintem, majd utána járok :)
    Köszönöm Jázmin, hogy megismerhettelek !
    Puszi. Tibi a "Futár"
Happy Massage