• Nadin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem volt bonyolult amikor ki volt irva hogy hivd azonnal hivtam ..ő vette fel aranyos hangja van és aznapra tudtunk is időpontot egyeztetni
  • Megközelítés:

    Ferenc körüt környéke igazából a környező utcákban lehet tallni parkolót..kb egy 10 percet szánni kell rá..
  • Helyszín:

    Mivel már voltam abban a lakásban egy párszor nem volt ismeretlen a hely..amúgy új épitésű házban egy szép rendezett fürdő és szoba tükörrel..de nem a lakásra voltam kiváncsi..
  • Lány külseje:

    Amint beléptem az ajtó mögül előbújt Nadinka egy egybe részes sexi fekete fehérneműbe..Nagyon nagy mosoly közepette..Formás kis csajszi..kis cicije van formás popsija és szép arca...és a kissugárzása is nagyon szimpatikus..szóval nagyon egybenvan a kis sexi Nadinka
  • Action:

    Miután gyorsan elmentem fürődni,addig ő a szobában előkészitette a terepet.vizet hozzot majd új lepedőt teritett az ágyra...Beléptem türcsibe addig ő az ágy mellet áll és figyelte mosolyogva mit is csinálok vele.
    Azonnal magamhoz húztam és elkezdtem kicsomagolni a kis testét a sexi ruhából..hagyta magát közben ő is simogatott mindehol.Majd egyszer csak letérdelt és már szopta is a fa...omat minden szó nélkül .
    Lágyan finoman kis kezezéssel.Annyira szép látvány egy szép fiatal lány előttem térdel és szeret..Nemsoká kértem hogy 69 folytassuk amit mosolyogva tett meg.Tényleg sokat mosolyog ,inkább mint búskomor legyen szerintem...Kis nyalakodás után,hozzáteszem nagyon finom puncija van frissen borotválva..imádtam nyalni nagyon jó illata is volt de hát milyen legyen egy fiatal igényes lánynak.
    Majd ezután jótt a sex része.Hátulról kezdtük.Hát az látni kell hogy egy formás popó közeledik hozzám.Először finoman majd később lehetett gyorsabban is dolgozni rajta..Kicsit neki is lett hangja az aktus alatt.Annyira szép látvány volt hogy ebben a pózban lett végem.Majd tisztogatás abban is segitett aztán dumcsi az élet dolgairól..Ö közben mellette feküdt pucéron és közben simogatta a karomat...tiszta romantikus volt.
    Majd kis idő múlva újabb franciával kezdődött a második felvonás...Jó volt látni a tükörből most hogy egy kis szépség mit csinál velem..Lassan finoman kényeztet és közben a szemembe néz mi is a reakcióm.
    Hát mi lett volna....Majd ezután most szemből kezdtük a sexet...Nagyon cuki volt ahogy bekészült ...Majd ismételőször lassan ert picit szűk de utánna már ő is mondja hogy lehet gyorsabban is...közben nem csukja be a szemét hanem ő is élvezi a dolgokat....Most pedig igy ért a vég..kicsit nehezen ért egy jó 15 percig csak toltam neki amit egyszó nélkül hagyott,inkább élvezte ő is..
    Mind a kétszer gumiba mentek a gyerekek...Nadin pedig most is segitett a tisztitásba..utánna még egy kis dumcsi aztán mehettem a dolgomra sajnos..
  • Elszámolás:

    Semmilyen extrát nem vettem igénybe ami az alapba benne van az nagyon is megfelelt nekem..az elején oda szoktam adni aztán utánna nincs vele baj,végig a szekrényen volt,
  • Összkép:

    Mivel szeretem a fiatal csinos lányokat és még vele nem találkozta igy kiváncsivá tett.Nagyon is meg voltam elégedve vele minden vágyamat kielégitette ...mind kinézetre mind hozzáállásra..
    Mindenkinek ilyen csajszit kivánok otthonra is.Kár hogy az életben nem futottunk össze...tényleg aranyos szép fiatal kiscsaj....
Happy Massage