• Alisa

  • Beküldte:
  • Alisa reagálása

    Somám....Te drága!!!!Élvezettel olvastam minden szavadat...
    A találkozásunk nagyon feltöltött mintha már ismertük volna egymást.:)Köszönöm az élményt,a kényeztetést,nem utolsó sorban ezt a minősítést és,hogy úriember voltál minden pillanatban.:)
    Az újra találkozás reményében milliószor csókollak.:)
    ALISA :)

    U.I.: "A bepúdereztem az orrom" mondatom látom megmaradt benned :))))))...Jót nevettem,hogy vissza idézted.. :))))))

  • Egyeztetés:

    Előző nap privát üzenetben javasoltam időpontot, de a válaszát már csak a randi után olvashattam el. Szerencsére, mert akkor még korábbi vagy későbbi találkát ajánlott fel. Így azonban a tudatlanok nyugalmával hívtam. Nagyon kedves, közvetlen hangon tájékoztatott. Alap és extrák az adatlap szerint, a csók alap, de csak szimpátia esetén van. Na, már megint a szokásos őszintétlen hárítás, gondoltam magamban, de ezúton is meg kell követnem Alisát, mert elhamarkodottan ítéltem, mint az később kiderül.
    Mihelyst letettük újrahívtam, mert elfelejtettem megkérni, hogy a randiig már ne gyújtson rá. Á, ő nem dohányzik, mondta, de biztos, ami biztos.
  • Megközelítés:

    A kerület legforgalmasabb terétől pár lépésre zajlott le az úri muri, rokonok és muzsikaszó nélkül. Ha verdával jössz, legjobb, ha a fasorban hagyod.
  • Helyszín:

    A plázával összenőtt társasház. Lépcsőn gyorsabb, mint lifttel. Az ajtószámok picik, de Alisáé könnyen megtalálható.
    Nagy, tágas játszószoba. Hangulatosan félhomályos, de nem túl sötét. Franciaágy, szobainas, kanapé, miegymás. Színvonalas fürdő. Tusolás a kádban, függöny mögött, száraz kilépő, számos tusfürdő, szájvíz, minden, ami kell.
  • Lány külseje:

    Alisa arca nagyon szép, bájos, aranyos. (Azért írom, mert nem tudom, milyen rangtól láthatók a fotói.) Keblei nagyok, teltek, csupán minimálisan gravitálnak. Ruganyosak, jól kényeztethetők, és készségesen reagálnak rá. Nem modellalkat, dereka nem darázs, de nagyon nőies, izgalmas a teste, van mit fogni rajta. Stílusa és személyisége egyszerűen magával ragadó. Vidám, nyílt, közvetlen, együttműködő, kedves. Higiéniája tökéletes.
  • Action:

    Csillogó szemmel, várakozásteljesen mosolyogva nyitott ajtót. Bemutatkozáshoz kezet nyújtott, de aztán rögtön össze is ölelkeztünk. Hozzám simult, hogy tudjam, jó helyen járok. Tusolás után meztelen keblekkel várt vissza. Törölközőmet elvette, hogy a megfelelő helyre helyezze, de mivel azonnal egymásba gabalyodtunk, a padló bizonyult megfelelő helynek. Megpróbáltam megcsókolni, félénken várva a reakciót, vajon szimpi vagyok-e, de úgy csókolt vissza, hogy elszégyelltem magam. Nyaltuk-faltuk egymást, közben Alisa bitang jó melleit és apró popsiját simogattam, markolásztam, majd háttal fordítottam, hogy hóna alatt átnyúlva teljesen birtokba vehessem marokba illő, sőt, tenyérbe mászó cicijeit. Válla fölött hátracsókolt, így élveztük egymást percekig.
    Az ágyra rogyva combjai közé vetettem magam, és belenyalintottam olyan mélyen, ahogy csak tudtam. Alisa eddig sem volt néma, kéjes nyögésekkel és dorombolással jelezte, hogy jól esnek neki a mozdulataim, de most kifejezetten szemérmetlenül egyértelmű hanghatásokkal adta tudtomra (talán a szomszédokéra is), hogy milyen jól érezzük egymást. Teljesen ráizgultam, védőfelszerelésért rimánkodtam, és pár jelképes franciás ajakmozdulat után magamévá tettem Alisát. Esélyem sem volt sokáig húzni, az elsőként kipróbált hagyományos testhelyzetben végem is lett. A szenvedélyesség intimitássá szelídült, és kedvesem szorító ölelésében nyugodhattam le, amíg csak jól esett.
    Rövid orrpúderezés után, ugye, Alisa, így mondják, meghitten összefonódtunk ismét. Drágám cicijeivel játszogattam, majd a forró trópusok irányába fordultam. Alisa öle nemcsak hívogatóan szépséges, érzékien nedves, de mesterien karbantartott is, nyoma sincs holmi borostának, ami megkeseríthetné a férfiember élvezetét. Valósággal iszapbirkóztam puncijával, csiklójával. Drágám eddig is számtalan jelét adta, hogy mennyire szereti a szexet, de hogy milyen könnyű őt kielégíteni, az kifejezetten meglepett. Alig jöttem bele, máris elélvezett. Kicsit kedvemet szegte, merthogy érzékennyé vált, pedig még szívesen töltöttem volna kedvem, és még meg sem próbálkoztam az ujjazással. Ám kis szünet után ismét hozzáférhetővé vált a gyönyörök völgye, és egyben sikamlóssá is, hát nem haboztam egyszerre több módon is birtokba venni. Nagy örömömre Alisa nemcsak engedte az ujjazást, de érezhetően és hallhatóan élvezte is.
    Mint ahogy én is élveztem az ő ajkainak áldásos tevékenységét fordulás után. Házias teremtés, ügyesen kézimunkázik, amelyet a függelékek felé irányítottam, hogy a nyelvleckére koncentrálhassak. Majd újabb közös hobbit próbáltunk ki, a lovaglást. Amíg én csak lustán poroszkáltam, Alisa hevesen ficánkolt a nyeregben, és hol ütemes ügetésben, hol vad vágtában hajtotta vén gebéjét a cél felé. Combjait simogatva csodáltam kebleinek dinamikáját, hagytam, hogy tüzesen vergődő popsija csattogjon fölétartott tenyeremen, majd cickóit megmarkolva, gyűrögetve gyönyörködtem kedvesem látványában, érintésében és szorításában, amíg a boldog vég el nem öntött.
    Magamhoz szorítottam – zokszó nélkül viselte a biztosan kényelmetlen testhelyzetet –, és csodás testével eggyé válva nyugodtam le.
    Az órára pillantva épp javasolni készültem, hogy inkább majd otthon fürdök, nehogy túllépjük az órát, de Alisa nem sürgetett. Ment és előkészítette nekem a fürdőt. Kaptam hozzá egy új törcsit is. Búcsúzáskor sem sürgetett, épp olyan kedvesen engedett utamra, ahogy fogadott.
  • Elszámolás:

    Hálám jeléül a csokrot elhelyeztem az egyik bútordarabon.
  • Összkép:

    Alisa egy lehengerlő szexuális kisugárzással rendelkező hölgy. Ízig-vérig nő. Tudja, mi kell a férfinak, nemcsak testileg, de lelkileg is, és nem sajnál semmit a partnerétől. Ettől még csupán remek szolgáltató lenne, de ráadásul élvezi is a játékot – legalábbis ennek tökéletes illúzióját nyújtja –, mégpedig magától értetődő természetességgel. Végül is, a világ legtermészetesebb dolga, nemde, hogy két vadidegen egyszer csak összejön egy fergetegeset szexelni, és jól érezni magukat egymással. Felemelő és felszabadító érzés. Próbáljátok csak ki!
Happy Massage