• Kinga

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vele beszéltem telefonon. Pontosan elmesélt minden lehetőséget. Kicsit a kölcsönösségbe bele bonyolódott, de azért sikerült mindent kibogozni és az általam kitalált időpontban tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Szerencsére villamossal érkeztem, mivel az utcájában a parkolás gyakorlatilag lehetetlen, így jó döntésnek bizonyúlt. A ház nagyon közel van a megállóhoz, sokat nem kellett sétálnom. Egy óra múlva a Mammutig sétáltam ami szintén nem volt messze.
  • Helyszín:

    Egy régebben épült lift nélküli bérház könnyen felismerhető második emeleti ajtó mögötti izlésesen felújított lakásában fogadott. Mind a szoba mind a fürdő tiszta és rendes. A tusfürdők választéka, a szájvíz és a törülköző a legkifinomúltabb izlésüeknek az igényét is kielégiti.
  • Lány külseje:

    A képeknek tökéletesen megfelelő lány fogadott az ajtó mögött. Egy fekete összeállításban fogadott. Az alsó mérete az ünnepnapok meglétére utalt. A keblek méretének egy kicsit nagyobbat gondoltam, de így is kellemes látványt nyújtott a program masodik felében.
  • Erotikus masszázs:

    Bevallottan nem tanulta a szakmát, hanem a kollaganőitől leste a technikát. Jó tanítvány volt. Elmesélése szerint nemsokára beiratkozik egy OKJ- s tanfolyamra. A hátamon kezdett dolgozni, majd kéz, váll és nyak következik. A nyak masszírozása közben gondol arra, hogy levegőhöz jussak. A lábak masszírozásával fejezte be a hasonfekvésben elvegezhető dolgokat. Nem volt sem túl erős sem túl simogatós sem. Olyan átlagos volt. Közben erről arról csevegtünk. Kicsit távolsagtartó ak tűnt.
  • Levezetés:

    A megfordulhatsz után maga kérte, hogy segítsek a melltartó kikapcsolásában. Felültem, hogy kicsit közelebbről ismerkedjek az ikrekkel. Némi cirógatás és kedveskedés után megpróbáltam egy puszit vagy csókot lopni, de sikertelenül. Vissza feküdtem es Ő a lábam közé telepedett és elkezde a velem egykorú simogatását. Nemi ügyeskedés után meg is lett az eredménye és akció kész állapotba került. Egy kis rávezetés után belekezdett egy kis francia órába. Ugyan csak a végével foglalkozozz és az aktív kézimunka megmaradt. Előre figyelmeztetett, hogy végig nem mehet, így a hasamon landoltak az utód jelöltek. Letörölgetett és egy kis körülnézés után irány a fürdő és tipli.
  • Elszámolás:

    Szóba sem került. Minden az előzetes tájékoztatás alapján, utólag a kisasztalra helyezve.
  • Összkép:

    Valahogy minden rendben volt meg nem is. Kicsit távolsáftartó volt. Inkább úgy fogalmaznék, hogy az igazi kémia hiányzott. Egy rossz szót sem lehet rá mondani.
Happy Massage