• Zsani

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el, elsőre felvette a telefont, kedves volt, meg is tudtunk beszélni egy időpontot, ami mindkettőnknek megfelelt. Ez talán annak is köszönhető, hogy az aktuális ajánlatok közül választottam. Fél órával a megbeszélt időpont előtt, egy megerősítő telefonhívásra volt szükség.
  • Megközelítés:

    11. kerületnek külső részén panelház, szerintem minden napszakban lehet találni bőven parkolóhelyet, ami ingyenes. GPS odavisz és BKV-val is jól megközelíthető. Pontosan érkeztem, nem kellett várni, egyből bejutottam.
  • Helyszín:

    Felújított panellakás nagy szobája, állapota átlagos. Nagyon besötétítve mert szemből belátnak, ezen kérésemre kicsit lehetett javítani. Franciaágy jónak mondható. Higiénia átlagos, törölköző jó. Többen dolgoznak a lakásban, a diszkréció nem 100%-os.
  • Lány külseje:

    Képeken szerintem ő van. Fehér köpenyben, melltartó nélkül fogadott ami csak alul volt begombolva, nagyon izgató volt. Amit a képeken nem lehet látni: arca nagyon szép, nekem bejött, cicik erősen gravitálnak. A megadott életkor nem valós plusz 5-6 év, ez az arcán nem látszik. Punci nem volt a legjobb illatú.
  • Action:

    Kedves Makktársak! Bevállaltam az úttörő szerepét, meglátogattam egy beszámoló nélküli lányt. Ezt a hibát egy darabig nem fogom újra elkövetni. Beleadtam apait-anyait, hogy jól süljön el a dolog, de nem volt elég. Indításnak vittem az adatlapján olvasott kedvenceit. Fürdés után szerettem volna simogatni, kényeztetni, de semmi nem volt jó, az órát nézegette. Stílusa vicces, szarkasztikus, gúnyolódó, ami nem lenne zavaró, ha közben az ember nem érezné magát átverve. Egyszerűbb leírni, hogy milyen lehetőségek vannak, mint azt, hogy mi nincs. Van natúr francia, testre élvezéssel, de elugrott előle. Pár másodpercre kaptam ízelítőt a mélytorkosból, külön kérésre, de a legtöbbet kézzel verte az ezredest. Egyetlen egy póz van: kutyus, és itt vége szakadt a lehetőségek tárházának. Csókolózás senkinek nincs, " csókonként 5 rózsaszál, senkinek a nyála nem érhet a puncimhoz" Az adatlapja és a valóság nagyon távol van, amikor efelől érdeklődtem a válasz: más szerkeszti az adatlapját. Ha valaki hiányolja az akció részletes leírását: fentebb leírtam, csak nem időrendi sorrendben.
  • Elszámolás:

    Annyi rózsaszálat kért a végén, amennyit telefonban megbeszéltünk, mégsem éreztem korrektnek, mert amit nyújtott, nagyon messze volt a kellemes együttléttől, és attól ami az adatlapján van.
  • Problémák:

    Jók az adottságai, a hozzáállása nagyon gáz. A végén beszélgettünk erről, próbáltam rávezetni, de nagyon elzárkózó volt "nem is érdekel az egész", ha javítana a hozzáállásán jó szolgáltató lehetne.
Happy Massage