• Nikol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta a kedvenceim közt van Nikol. Gyakran nézegettem képeit és olvastam a róla írt beszámolókat. Mindig készültem hozzá, csak hát a köztünk levő távolság miatt ez eddig elmaradt. Most azonban azon a környéken volt dolgom és két nappal előtte bejelentkeztem hozzá. Szerencsére volt számomra megfelelő időpontja.
  • Megközelítés:

    A szalon Halásztelek családi házas lakónegyedében van. Ha az M0 borzalmait túléli az ember akkor már nem nehéz oda találni. A GPS pontosan vezetett.
  • Helyszín:

    Egyszerűen berendezett szoba félhomályra sötétítve, kellemes hőmérséklettel. Halk zene szólt és egy illatos gyertya égett. Középen volt a masszázs pad és mellette a földön egy tatami. A zuhanyzó kényelmes, tiszta és mindenféle tusfürdővel ellátva.
  • Lány külseje:

    Nikol egy negyvenes, csinos, szép arcú hölgy és élőben is úgy nézett ki, mint a fotókon. Amikor ajtót nyitott egy teljesen szokásos masszőrökre jellemző fehér ruhában volt. Ezen keresztül is látszott, hogy egy rendkívül csinos, sportos jó alakú nővel van dolgom.
  • Erotikus masszázs:

    Itallal kínált és beszélgettünk egy kicsit. Gyorsan meg lett a szükséges összhang.
    Nikol eredetileg gyógymasszőr, de emellett vállal erotikus jellegű masszázst is. Jeleztem neki, hogy én az utóbbi miatt jöttem és a gyógy részét szívesen kihagynám. Ezen jót mosolygott.
    Tiszta, puha törölközőt nyomott a kezembe és fürdeni mentem.
    Mikor visszaértem már teljesen meztelenül várt. Hozzám simult és átölelt. Én is átkaroltam és ekkor döbbentem rá, hogy milyen eszméletlenül jó nővel van dolgom. Rendszeresen sportol és ez meg is látszott az alakján. Feszes comb és fenék, gyönyörű kerek mellek, szépek arányosak, de ami a lényeg, hogy semmi szilikon, minden eredeti.
    Egy darabig így álltunk és simogattuk egymást, amitől felizgultam. Hasra fektetett a tatamin és mint mondta először kapok egy bemelegítést. Forró olajat csurgatott rám és a lábamnál kezdve felfelé haladva masszírozott. Rögtön éreztem, hogy tanult, gyakorlott kezek közé kerültem. Kezei néha elkalandoztak és a dolog kezdett egyre izgalmasabb lenni.
    Később rám feküdve olajos testével kezdett masszírozni. Miden testrészét használta és mindenhol simogatott. Aztán hanyatt fordított és úgy feküdt rám. Ő irányított és legkülönbözőbb pozíciókat vette fel. Olyanokat, mint ha szeretkeznénk. Meglovagolt és a puncijával masszírozta a farkam. Olyan érzésem volt, mint ha benne lenne, de nem volt. Mikor azt érezte, hogy közel kerültem a véghez nem hagyott elmenni, hanem formát bontott és hanyatt feküdt rám. Combjai közé szorította szerszámom és úgy mozgott rajta. Ez is olyan volt, mintha benne lettem volna, de mégse. Én is érinthettem bárhol. Fantasztikus érzés volt és nekem izgatóbb, mint egy valódi szeretkezés. Ezt persze nem titkoltam, mert nagyokat nyögtem és ettől még motiváltabb lett. Láttam rajta, hogy élvezi, amit csinál, szeret örömet szerezni.
    Aztán felült a combomra és kezdetét vette a lingam masszázs. Szépen, lassan, türelmesen csinálta. Nem hagyta ki a heréket és a gátat sem. Csukott szemmel élveztem a kényeztetést, ilyen gyönyörben már rég volt részem.
    Néha felpillantottam, hogy néztem hogyan csinálja. Csukott szemmel teljesen átszellemülten végezte. Az izgalmi szintet lassan, fokozatosan emelte és amikor azt érezte, hogy közeleg a vég fogást váltott és visszavezetett alacsonyabb szinte. Ezt eljátszotta egy párszor. Ezt imádom az erotikus masszázsban. Az út a fontos nem a cél.
    Aztán szép lassan lejjebb húzódott, miközben hosszasan a szemembe nézett. Nyelvével megnyalta ajkait, hogy nedvessé váljanak.
    Vesszőmet egész közel vette a szájához, úgy hogy éreztem a leheletét, de még nem kapta be.
    Kinyújtotta nyelvét és alulról felfelé lassan végignyalta. Nyálat csorgatott a makkomra és a nyelvével szétterített rajta, másik kezével pedig a golyóimat simogatta. Ujjai a popónyílás felé is elkalandoztak, ami még inkább emelte az izgalmi szintemet. Aztán a nyelve hegyével a makkom peremét és a kantárt vette kezelésbe. Már alig bírtam magammal, de ő nagyon élvezte, hogy kínozhat.
    Még egy párszor végignyalta a rudamat, majd egy hirtelen mozdulattal rábukott és szinte tövig bekapta. Így tartotta egy darabig és éreztem, hogy a torkában vagyok.
    Aztán szépen lassan elkezdte kiengedni, úgy hogy a nyál csorgott a szája szélén miközben hosszan és mélyen a szemembe nézett. Az érzés mellett a látvány is fantasztikus volt.
    Nem húzta ki teljesen, hanem a makk pereménél megállt, apró ki-be mozdulatokkal izgatott és a nyelvével is simogatta. Érezte, hogy ismét a csúcs közelébe jutottam ezért aztán megint csúszkára váltottunk, majd ismét kézi kényeztetés következett. Így múlattuk az időt, ami gyorsan repült.
  • Levezetés:

    Újra szájjal történő gyógymasszázsra váltott. Ujját a popómba dugta és prosztatámat simogatva ütemesen szopni kezdett. Nem sokáig bírtam és a hosszú út után célba értem, vagy inkább élveztem. Nekem ez az egyik legkritikusabb pillanatom. Ilyenkor azt szeretem, ha erősen megszorítják és kihúzgálják belőle a maradék ondót. Ő pont úgy csinálta
    Nagyon magas szintű volt az orgazmusom köszönhetően Nikolnak, aki ügyesen és hosszan játszott velem és ügyelt rá, hogy csak az utolsó pillanatban menjek el. Simogatva hagyott lenyugodni, míg én kipihegtem magam
  • Elszámolás:

    Semmi gond nem volt, előre megbeszéltük utólag is annyi volt. Utána még jót beszélgettünk Ez részéről nem udvariassági gesztus volt, hanem éreztem rajta, hogy szívesen teszi, mert több közös témát is találtunk.
  • Összkép:

    Nikolban egy felejthetetlen erotikus masszőzt ismertem meg és nagyon örülök, hogy végre eljutottam hozzá. Persze egy ilyen élményhez az is kell, hogy meglegyen a kölcsönös szimpátia és működjön a kémia. Ha úgy adódik biztosan megyek még hozzá és ha a közelembe lakna gyakori látogatója lennék. A találkozás élménye napokig elkísért és ezt a beszámolót jólesett megírni pláne azután, hogy az utóbbi időben párszor melléfogtam. De hát sokat kell kaparni ahhoz, hogy a kövek közt megtaláljuk az aranyat.
Happy Massage