• Edina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam elsőre felvette, 45 perc múlva találkoztunk.
  • Megközelítés:

    Pláza környéke, a plázában raktam le a verdát. A GPS-be a plázát írtam be, onnan már könnyű.
  • Helyszín:

    Célnak megfelelő többszobás lakás többen rendelnek, több tusfürdő, szájvíz. Jó állapotú de nem luxus kivitel. Ágy kissé nyikorog. Torlódás nem volt. A végén kérésemre bemutatta a másik jelenlévő lányt, és meleg szívvel ajánlotta kolléganőit.
  • Lány külseje:

    Vékonyabb mint a képen, kifejezetten vékony, de mellei nagyobbak, kissé lógnak. Arca kifejezetten szép. Puncija az én ízlésem, ez volt az egyik oka hogy felhívtam. Bőre nem annyira fehér, mint a képeken. A képeken az apró hibák, hegek nem látszanak. Mellei plasztikázottak, de implant nélkül.
  • Action:

    1 órára mentem, az elején csak lassan oldódtam, kissé meglepődtem a találkozón, mert másnak képzeltem el. (Első randi és úgy emlékeztem magasabb...) Nagyon kedves volt, nem tolakodó, így gyorsan összehangolódtunk, a gesztusai egy huncut és szerelmes barátnőre emlékeztettek megsokszorozva, aki odafigyel rád és kényeztet. Zuhi után meztelenül vártam az ágyon, majd ő is megszabadult a szexirucitól. Állva kezdtük az ismerkedést simogatással és csókokkal. A csókjai tényleg nagyon jók, jobbal ezen a téren még nem találkoztam, azon kívül is csak eggyel. Kissé átgyúrtam a testét, miközben alaposan szemügyre vettem. Volt KF, a csiklóra jól reagál, tényleg élvezi, de a felvezetéssel (Csókok) sok idő elment, így nem végeztem ki, mert bár nagyon határon volt, úgy éreztem ez hosszabb időt venne igénybe. Mivel nem emlékeztem az adatokra rákérdeztem az újjazásra, azt mondta mehet, így felderítettem a belső részeket. Szűkebb mint egy szűzlány! Kértem üljön bele, arra azt mondta később, mert túl vastag vagyok neki így elé térdeltem úgy melegítettem be (síkosítót használt bőven), majd kutyában fejeztük be. A puncija tényleg ráfeszült a farkamra, a kisajkak bőre teljesen körbe ölelt, és a dákóval együtt járt ki-be. Fantasztikus volt, ilyen szűk lánnyal még nem voltam, hasonlóval is csak egyszer találkoztam. A két forduló közt vizet hoz, majd hozzám bújik, beszélgetünk csókolódzunk, misszi, közben a csókcsata folyik, hol a mellét hol a fenekét markolászom, végül oldalra fordítom a felső lábát felhúzom, úgy fejezzük bemásodjára, de utána rögtön rákérdez bekaphatja-e, amire nem tudok nemet mondani így lazít el, majd újra csókok. Az aktusok közben sokszor lehetet látni az arcán, hogy túl nagy vagyok neki, de a végén az mondta, nyugodtan menjek máskor is. Végül öltözés és ismerkedés a kollega növel, aki úgy leköti a figyelmem, hogy a búcsúcsókról el is felejtkezem.
  • Elszámolás:

    Átlagos, érdekes, hogy az utolsó telefonnál , mikor az ember már a kapuban van, kéri hogy szál virágokkal is készüljek. Utólag adom oda, nem aprózva, bár volt szálas virágom bőven, felkerekítve, mert gavallér vagyok és ilyen barátnős kényeztetést még sosem kaptam.
  • Összkép:

    Csókkirálynő olyan szűk puncival, amijennel még nem találkoztam, maximális barátnő feelinggel. Barátnőbb a barátnőnél. Még órákkal később is merevedek, ha rá gondolok, és folyamatosan rágondolok.
Happy Massage