• RádayNiki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rég a kedvenceim között van Niki, csodás fényképei és beszámolói miatt, valamint megfogott valami a leírásában is.
    Telefonon kértem tőle másnap reggelre időpontot, szerencsére szabad volt. Nagyon kellemes hangja van, már ezzel elvarázsolt. Címet meg is adta.
  • Megközelítés:

    Ráday utca inkább gyalog érdemes menni, de a közelben az Üllői úton van egy elkerített fizetős parkoló is, onnan is egy perc gyalog a tetthely. Kétszeri zsilipelés van, hamar feljutottam a sokadik emeletre a lifttel.
  • Helyszín:

    Egyszobás, kicsit retró lakás, de nagyon otthonos, tantrikus szentélyt idéző berendezéssel. Sejtelmes fények, tatami és masszázs ágy is van. Fürdőben fürdőkád, gázlángos bojler, de könnyen használható.
  • Lány külseje:

    Tündér. Kicsit zavarba is jöttem amikor megláttam, még annál is aranyosabb, mint a képeken. Ő is megdicsért, sztem rosszabbra számított :), de zavaromban nem viszonoztam a bókot. Magas, vékony, sejtelmes szexuális kisugárzásó vidám, érett Nő. Tudtam hogy jó helyre jöttem.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés előtt beszélgettünk, majd részletesen elmondta a programot. Nagyon tetszett, hogy láttam rajta és hallottam a hangja remegéséből is, hogy ő is nagyon várja már, hogy megérinthessen.
    Vannak szabályok is: mindent a szemnek, semmit a kéznek, ezt elfogadtam és igyekeztem betartani (nehéz volt néha).
    Tantrikus üdvözlés után ő is levette a textilt, és a tatamin helyezkedtem el.
    Finom érintések szimfóniája kezdődött el, mint egy hangszeren játszott rajtam. Nagyon nehéz részletes leírást adni, mert ilyenkor - ha jól csinálják - szinte transzbq kerül az ember fia és csak sodródik az eseményekkel. Most is ez történt. Az olajos ujjbegyek finoman siklottak testem minden zugán, néha egy - egy puszit is kaptam és az intim részek is egyre több figyelmet kaptak.
    Ami újdonság volt, hogy selymes bundás punciját is bevetette néha a masszázsba: ez különösen izgató új élmény volt, eszméletlen szexi, itt már lihegtem emlékeim szerint. Karok és váll masszírozásánál a felfelé tartott ujjaimon is végigsiklott csodás jónijával, ez földön túli érzés volt, és itt vált a legnehezebbé az önmegtartóztatás. Nedves punci az ujjaim között és nem érhetek hozzá? Végül sikerült megállni..
    Következzék a fordulás!
  • Levezetés:

    Lehet az élvezeteket fokozni ennél is jobban? Igen.
    Próbáltam követni az eseményeket a tükörben, de nem mindig tudtam. Az feltűnt, hogy iszonyat formás feneke van Nikinek, festők, szobrászok szoktak ilyet megörökíteni. Megkezdődött a lingam masszázs, folyamatos építkezéssel, olyan fogásokkal, amiket máshol nem tapasztaltam. Két kézzel mintegy burkot képzett farkamon és ráhajolt, és teljesen _olyan_ érzés volt, mintha, de szinte biztos, hogy nem érintett meg szájjal. Mondom, nem tudtam nyitva tartani a szemem az idő nagy részében. Az élvezet olyan fokára léptem, hogy néha - tudom, hogy hülyén hangzik - , de mintha nem lett volna a testem része a farkam, oda kellett néznem, hogy megvan-e még, áll-e még (szerencsére két igen volt a válasz).
    Másfél óra "szenvedés" után végül elengedett, lingam tekergetés-csavargatás közben néhány csókot helyzet el a Vénusz-dombra, és ezzel kivégzett. Huhh, tartalmas szeansz volt.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszélt év elejit fejeltem meg némi borravalóval, mert átlagon felüli élmény volt. Köszönöm!
  • Összkép:

    Kedves, intelligens, jó kedélyű, és érzéki tantra istennőt ismertem meg Nikiben. Ha nem megyek vissza, akkor az csak azért van, mert félig szerelmes lettem, és ez nem jó helyzet :) De komolyan, akinek érzéki utazásra van szüksége, annak meleg szívvel ajánlom Nikit!
Happy Massage