• Szandi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap megnéztem az elérhetőség időpontját, pontosan hívtam, de nem vette fel, majd küldtem sms-t. Perceken belül szolidan visszacsörgetett. Megbeszéltük a randi időpontját, fél óra múlva már az ajtóban álltam. :)
  • Megközelítés:

    Szandi pontos útba igazítást adott, így könnyű volt megtalálni. A környéken könnyen lehet parkolni, bár fizetős. Elvileg BKV-val is könnyen oda lehet jutni.
  • Helyszín:

    A lakás egy új építésű társasházban van, mely szépen meg van csinálva. A lakás rendben van, bár kicsit hűvös volt, de klímával gyorsan be lett fűtve. Fürdőszoba is szép, tiszta, kád van, tusfürdőből is válogatni lehet. A tetthely franciaágy.
  • Lány külseje:

    Szandi egy csinos, 30-as lány, de szerintem letagadhat egy-két évet a korából. A képeke egyértelműen Ő van, nincs semmi retus. Szolizott bőre van, cicik szépek és formásak, de a fényképeken nem tűntek ekkoráknak, élőben nagyobbak :). Nem karcsú, de nincs elhízva sem, jól bele lehet kapaszkodni típusú, nekem tetszett.
  • Action:

    Szandi étlapja nagyon szimpatikus volt, reméltem végig tudok menni rajta. Érkezésemkor csinos fekete bugyi+melltartó+combfix kombó volt rajta, két puszival üdvözölt. Beszéltünk néhány gondolatot, közben üdítővel, kávéval kínált. Majd pár perc múlva irány a fürdő, majd a szobába. Levette a fehérneműket, lefeküdt az ágyra és kérte, hogy krémmel kicsit masszírozzam meg. Nem kellett 2x mondani, elkezdtem a hátát masszírozni, majd egyre lejjebb kerültem. A végén már a popsiját és a punciját simogattam, majd izgattam, amit nagyon jól fogadott. Pár pillanat múlva oldalt fordult és a szerszámot tövig eltüntette. Majd a csípőjével is megfordult, így már szemből izgattam tovább, aminek következtében legalább 2x is spriccelve élvezett el. Azután fordultunk, hátra feküdtem, majd a szájával gumit húzott fel rám. Az arcomat a gyönyörű cicijei közé temettem, úgy dugtunk. Közben popsiját ujjammal izgattam, mire megkérdezte, szeretném megkapni? Hát lehet erre nemet mondani? Kutyusba fordultunk, majd popsiba folytattuk. Szűk popsija a tempót nagyon bírta, még szét is húzta, hogy jobban menjen. Csúcsszuper volt, nem is bírtam sokáig, a gumiba élveztem. Pihenés képen kaptam egy masszírozást, majd egy kicsit én is megmasszíroztam. Szólt, hogy maradta még kevés időnk, én kértem egy mélytorkos nfvsz-t. Hibátlan volt!! Majd fürdés, megmosta a hátam is, öltözés, elköszönés....
  • Elszámolás:

    Szandi bővebb beszámolójában minden le van írva, amiket vállal azt javarészt alapból teszi, ami szerintem nagyon kedvező és korrekt. Előre odaadtam.
  • Összkép:

    Szandi kiváló szolgáltató, bátran merem ajánlani. Én nagyon jól éreztem magam, reményeim szerint vissza megyek még hozzá. Köszönöm Szandi!
Happy Massage