• MayácskaBlack

  • Beküldte:
  • MayácskaBlack reagálása

    Hűséges kis kakasom.. Mesés szavaid olvasva vissza pergett az idő nagy kereke s magam elé idéztem együttlétünk csodás percéit. Köszönöm az egyedivé varázsolt ajándékokat ( természetesen már elfogyasztottam )

  • Egyeztetés:

    Január 07.-én privát üzenetben értesített, újból elérhető az oldalon. Ez a gesztus rendkívül kedves volt, hiszen a csevegőjébe csak néhány perccel később írt a visszatéréséről. ( Ott még egyetlen MT sem reagált a bejegyzésére az eddig eltelt időben!- No Comment, DE a névhasználat miatt többen is... 2018- ban. )
    Azonnal reagáltam is, telefon híján írásban. Az órák, napok jöttek, mentek, melynek eredményeként megszületett a randevúnk lehetséges napja, és a pontos órája is. Kérésemre beállította a VTR- es egyeztetés lehetőségét, mellyel azonnal éltem is. Néhány perccel később már vissza is igazolta az egyeztetett időpontot, így " csak " a két éjszakai műszak befejezését kellett várnom. Tisztálkodás, borotválkozás után a télies időjárásnak megfelelően felöltözve indultam is az esztendő első, és talán írhatom is,
    " soron kívüli " randevújára.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedem. A Keleti- pályaudvartól a Bosnyák- tér irányába számtalan buszjárattal lehet az 1512- es " parasztháború " vezéréről elnevezett utcáig gurulni, de szép időjárás esetén néhány perc alatt lesétálható ez a rövid tàv. A kerületi rendőrkapitányság épületétől csupán kőhajításnyi tàvolság, és már nyílik is a hatalmas békebeli fakapu. Egy suliba igyekvő legényke engedne be udvariasan, de a néhány perccel előbbi telefonhívásomra még nem érkezett visszajelzés, így be sem megyek, csupán a kaput nem hagyom bezáródni. Megfordultam és azonnal rá is jöttem, nagyon jól tettem. Megérkezett a kedves, mindig mosolygós arcú vendéglátóm, aki azonnal belémkarolva, üdvözlő puszik kíséretében vitt magával. Ilyen formán a lehető legegyszerűbb volt a bejutàsom a pazarul felújított lakásba. A parkolás megoldható, az utca páros oldalán még nem fizetős.
  • Helyszín:

    Csak ámultam és bámultam. Valószínűleg elfogultak vagyunk egymással, de az a kedvesség, az a báj amivel a lábbelik letétele, szobapapucsok felvétele után következett minden várakozàsomat felülmúlta. Privilegizált személy ( első beszámolóját én írhattam ). Kéz a kézben végig kísért a lakásban, minden zeg- zugát megmutatva. A fa, mint beltéri építő, szépítő és funkcionális elem a kiváló izléséről is bizonyítékul szolgál. A fürdőszoba egy külön tanulmány, ( ide minden MT be kell, hogy térjen, az érkezés utáni fürdés kötelező, nem választható! ) hatalmas beépített fürdőkád, két, egymás mellett lévő zuhanyozó, két- két oldalfalba épített fix zuhanyfejjel, valamint egy- egy gégecsöves állítható rózsájú zuhanyfej. Itt is a természetes anyagok dominálnak, a fa szerkezeteken kívül a padlófűtés hatékonyságát a járófelület válogatott kavicsokból kirakott felülete biztosítja, mely talpmasszázzsal örvendezteti meg a vendéget. Ilyen egyedi fürdőszoba berendezéssel sem találkoztam még. Tusfürdő, szájvíz, műanyagpohár- természetesen minden rendelkezésre áll, használatuk szintén kötelező. A babaszoba a hatalmas franciaággyal, fogassal, székkel, polcos komóddal és asztallal várja a betérőket. Itt kapom meg a friss, illatos, szépen összetekert és óriás fürdőlepedőmet is.
  • Lány külseje:

    Az újabbnál újabb fotói hűen tükrözik rendkívül formás, arányos testalkatát, kevéske arcos képe pedig a báját. Festett, hosszú fekete haja gömbölyű popójáig ér. Folyamatosan mosolygó arca a csillogókék színű, igéző szemével, húsos ajkaival, tenyérbeillő, jól reagáló kebleivel, finom tapintású hibàtlan selymes bőrével, ízléses tetoválásaival és szép frissen borotvált puncival a legkényesebb ízlésű látogatót is leveszi a lábáról. Az összhatás és a kisugárzása tökéletes harmóniában van.
  • Action:

    Az utcáról együtt érkeztünk, így mindketten az időjárásnak megfelelően voltunk felöltözve. A lábbelik letétele és a szobapapucsok felvétele után kéz a kézben vezetett körbe a lakásban, mint kivételezett vendéget. A lakás nyugalmat áraszt a felhasznált természetes anyagoknak köszönhetően. A HÖLGY idegenvezetését követően, ( melyet a babaszobában fejeztünk be ) fel is bontottuk a kedvenc gyümölcséből készült " gyerek " pezsgőt, és koccintottunk a 2019- es esztendőre, majd elkezdett vetkőztetni, amelyet automatikusan és szinkronizáltan én is megtettem VELE. Vetkőztetés után megkaptam a szépen összetekert, óriás fürdőlepedőmet és egymást átölelte andalogtunk a fürdőszobába. A teljes lehetőséget nem hasznàltuk ki, inkább egy zuhany alatt simogattuk, ölelgettük, tusfürdőztük egymást, finom érzéki nyelves csókokkal, puszikkal halmozva el a másikat. A szeánsz végeztével alaposan megtörölgettük a szàmunkra oly kedves társat, majd a szobapapucsba a babaszobába vezetett utunk, most a változatosság kedvéért egymást csókolva, ölelkezve érkeztünk meg az előzőekben már leterített friss lepedővel ránk váró hatalmas franciaágyhoz. Fürdőlepedőinket hátrahagyva térképeztük fel hűséges társunk minden porcikáját, majd megnyugvással nyugtáztuk, minden ugyanolyan jól működik köztünk, mint az előző randevúnk alkalmával. Feltételezem, nyitott kapukat döngetek, ha azt írom le: nincs két egyforma randevú két ember között, még évek alatt sem. No ez jelen esetben is beigazolódott... Olyan finoman csókolóztunk, hogy állva maradtunk, ölelkeztünk a bennünket váró hatalmas franciaágy mellett. Lélegzetnyi szünetet kihasználva dőltünk el, de egymást nem elengedve forrtunk egymásba. Ölelő karjaiból gyengéden kibontakoztam és puha, húsos ajkaival kezdtem egyéni actiomat. Egy válódi nyelves csókcsata boldog részese lehettem. Egómnál már csupán a kiskuki nőtt időközben nagyobbra, hisz finom ujjaival a golyóimat is kényeztette, csodálatos utazás a kéjek a birodalma felé. Az érzéki csókcsata fokozta a birtoklási vágyamat, búcsút véve a húsos ajkaktól indultam tovább a formás, tenyérbeillő kemény keblein, időközben kőkemény bimbóin, a felékszerezett köldökén keresztül a már nyíladozó, csodálatosan reagàló nedves puncijához. Ismersz- ismerlek alapon kitartó nyelvjátékommal, gyengéd ujjazással segítettem az eredményes csúcsra jutáshoz, majd üdvözöltem a kéjek birodalmában.
    A rövidke pihenőt, melyben csak szemeink és testünk " beszélt ", követte a nagy kedvenc, a 69. A kölcsönösség esetünkben is az egyik legjobb, az aktuson kívül itt éljük meg az örömszerzés, a gyönyörszerzés legszebb pillanatait. Eddigi áldàsos tevékenységemet azonnal viszonozta is. Szájába vette a meredező kiskukit, kezeivel ágyékomat, heréimet símogatta, majd egy- egy rövid cserével a kiskukit símogatta, heréimet tüntette el csókos, puha ajkai között. Ahogyan ígéri, valóban elvarázsol. Elérkeztünk a randevúnk csúcsponjához, beöltöztetett és kedvenc prózában lehettünk egymáséi. Több pózban is szeretkeztünk, majd a csúcsra jutás együttes élménye adatott meg számunkra, melyben úgy szorítottuk, öleltük egymást, ahogyan csak bírtuk. Hosszan hagyott magában lenyugodni, lassacskán nem csupán a testünk és szemeink beszéltek, de nyelveink is megoldódtak. Beszélni, beszélgetni kezdtünk, apró, hálálkodó csókok és gyengéd símogatások közepette, majd elernyedésem után megszabadított a vv.- től, elkísért a fűrdőszobába. Gyors zuhanyozás, türülközés, öltözködés és az elmaradhatatlan ajándékozás következett.
  • Elszámolás:

    Utólagos elszámolás. A 2019- es esztendő a HÖLGY esetében is hozott változást, melyről a " bővebb információ " lekérésével, illetve a telefonon is lehet értesülni. A csokor mértéke a helyszínen sem változott. Korrektségéhez kétség sem férhet.
    Kedvenceivel leptem meg, minden darabot egyedivé varázsoltam, ( ahogyan Ő is elvarázsolt engem ) melyeket a csomagolás megtartásával vitt àt a babaszobából.
    Mindennek örült, hálája sem maradt el. Én is nagyon szépen KÖSZÖNÖM az újabb randevúnk minden pillanatát, váljék EGÉSZSÉGÜNKRE, a mielőbbi VISZONTLÁTÀSRA.
  • Összkép:

    " A HÖLGY egy CSODÁLATOS, rendkívüli szépséggel, óriàsi empatikus készséggel, és türelemmel megáldott szépség, őszinte örömömre szolgál, hogy randevúzhattam VELE, és lehet folytatása a mi kis légyottunknak. Jó szívvel ajánlom az adatlapja és bemutatkozó szövege elolvasása után minden kedves MT- nem, aki azonosulni tud az ott olvasottakkal. Csalódás kizárva. " - írtam az előző beszàmolóm " Összkép " részében. Ezt a tényt csak megerősíteni tudom, a végszó is csupán ez lehet: csalódás kizárva -:))))))!
Happy Massage