• Tamara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Bájos, kellemes hang válaszolt hívásomra. Olyan, amilyet szívesen hallgattam volna még sokáig. Reméltem csak, hogy hamarosan élőben is hallhatom. Szerencsére ez így is történt, hisz udvarias tájékoztatása után a megbeszélt időpontban megérkeztem hozzá.
  • Megközelítés:

    BKV-val érkeztem. Nagyon jól megközelíthető helyen van, akár bekötött szemmel is oda lehet találni. Főbb közlekedési pontoktól 1 perc séta a nagykörúton. Pontos címet adott meg és nem kellett várnom a ház előtt.
  • Helyszín:

    A környékre jellemzően jó állapotban lévő, körfolyosós lakásába invitált be. Nagy belmagassága ellenére hangulatosan, otthonosan volt berendezve. Modern, világos tiszta fürdőszoba. Példátlan tisztaság.
  • Lány külseje:

    Na, hát nem csak a lakásról lehet jókat mondani! Tamara külseje lenyűgöző! Aki szereti a vékony, karcsú lányokat, (közhely, de) tőle jobbat nem találni. Elképesztően formás vékony derekáról és már ránézésre feszes, kemény popójáról alig tudtam levenni szemeimet. Bemutatkozáskor izgató fehérneműben üdvözölt és kísért a szobához. Képeihez képest jobb a valóságban! :)
  • Erotikus masszázs:

    Imádni valóan vékony keze és karjai ellenére meglepően erősen indított. Persze előtte kérdezte, hogy milyen erővel szeretném a masszírozást, de erre nem számítottam. Nagyon jól esett, ahogy átgyúrt. Bátran merem állítani, hogy tényleg képzett masszőz és nem csak a papírja van meg róla. Kértem, hogy a nyakamat jobban masszírozza meg, mert eléggé fájt. Rugalmasan, zökkenő mentesen ez is megtörtént. Kellemesen beszélgettünk is egy ideig, de aztán fokozatosan elcsendesültem és élveztem minden mozdulatát. Ahogy teltek a percek, egyre több erotikus elemet csempészett programjába és készített fel az elölről való masszírozásra.
  • Levezetés:

    Elől is kezeivel indított, de ekkor már jóval lágyabban simogatta át felső testemet. Érzéki érintéseivel egyre közelebb került férfiasságomhoz. Rövid ideig már el is időzött vele, de nem siettette a dolgokat. Éreztem valami másra készül és igazam is lett, mert saját testét kezdte olajozni. Úgy gondoltam, hogy a korábbi erősebb átgyúrás után biztosan fáradtak kezei, ezért besegítettem neki az olajozásban. Pompás, kőkemény és formás melleit egyenletesen átkentem a csúszkához. Nem volt ellenére, hogy egy kicsit elidőzzek cicije simogatásával. Kellő előkészületek után határozottan visszanyomott az ágyra, hogy most már csak magamra figyeljek és elkezdődött a csúszka. Kígyózó mozdulataival jól átsimizett felül is, de egyre kisebb köröket írva közeledett a lingam felé. Látvány szempontjából is felejthetetlen, ahogy tökéletes mellei masszíroznak ott lent. Kemény mellbimbói csak úgy karcolták és amikor két melle közé vette az még izgatóbb volt. Érezte, hogy közel járok a csúcshoz, ezért finom kézmozdulatokkal fojtatta. Örömömre, még mindig nem a gyors befejezéshez készült, hanem szakszerű lingam masszázzsal tovább fokozta az élvezeteket. Számomra új fogásokkal tarkítva még magasabbra emelte a "hangulatot", hogy a kellő pillanatban (amit nagyon megérzett mikor van) a csúcsra juttasson. Tökéletes összhang a munkájában!
  • Elszámolás:

    Új helyeken szeretem előre letenni a virágszálakat. A végén is ugyan ott volt, ahova raktam.
  • Összkép:

    Mit nem? Nem éreztem a siettetést, a kényszert, az idő múlását, mert minden szépen meg volt koreografálva.
    Mit igen? Az odafigyelést, törődést, barátnő feelinget, profizmust, odaadást. Amit megbeszéltünk azt odaadta kérés nélkül és nem pedig visszatartotta.
    Érezhetően fontos volt számára, hogy jól érezzem magam. Nem a gyors menet volt a lényeg, hanem élmény- és örömszerzés volt a célja. Kedves, közvetlen személyiségével visszavonz magához. Nem is fogok sokáig várni, hamarosan újra hívom, az biztos! :)
Happy Massage