• Oxana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt - kicsit nehéz volt elérni de sikerült :) ott mindent letárgyaltunk és aznap délutánra kaptam is egy időpontot.
  • Megközelítés:

    13 kerület jól megközelíthető környéke akár autóval vagy bkv-val. Parkolni is egyszerű a ház előtt közvetlen (fizetős)
  • Helyszín:

    A lakás rendben van. tiszta rendezett , a fürdő elég nagy 2 embernek is , tusfürdőből is van elég tehát lehet választani :)
  • Lány külseje:

    A képek teljesen visszaadják a valóságot - Vékony gazella test ami nekem a gyengém :) Arc kitakarástól nem kell félni .
    Egy szexi fehér bugyi + melltartó + hálóing kombinációval fogadott ami nagyon jól állt neki de amikor a földre került ott még jobb volt :D
  • Action:

    Másodjára jártam nála így nagy meglepetés nem ért. Tudtam mit kapok ezért mentem vissza :)
    Ajtón belépve rögtön ismerősként köszöntött és el is kezdtünk beszélgetni sok mindenről. Le egyeztettük a a dolgokat és elmentünk egy közös tusira.
    Ott megszabadítottuk egymást a felesleges ruhadaraboktól és mentünk is a zuhi alá. Már ekkor izzott a levegő pedig még csak most kezdte el engedni a vizet :D Közbe végig csókolóztunk amit nagyon jól csinál.
    Szépen át mosdattuk egymást mindenhol majd törölközés és irány be a szobába.
    Itt pár mondat beszélgetés után elém térdelt és olyan franciát kaptam hogy alig bírtam a lábamon megállni. A tükörből közbe végig tudtam mozizni és közbe néha fel fel nézett amitől szintén megvadultam .
    Ekkor felajánlotta a 69-et amit örömmel elfogadtam. Itt se tétlenkedett hanem rögtön folytatta azt a franciát amit az előbb félbehagytunk.
    Pár perc után egyszerre gondoltunk arra hogy eljött az idő és nyúlt is a védőfelszerelésért amit mesterien fel is varázsolt rám majd említette hogy hátulról az egyik kedvence így mondtam hogy egye fene teljesítem a kérését :)
    Itt el is indult a gyors vonat mert pillanatok alatt elég heves tempót diktáltunk mind a ketten. Itt már egyikünk se fázott az tuti :)
    Ez után hasra feküdt és felfele pucsított és így folytattam a rohamtempót ami a hangjából ítélve neki is és nekem is jó volt :)
    Mikor már eléggé kezdtünk lefáradni mondtam neki hogy misszibe forduljunk át és egy utolsó rohamra nekivágtunk. Ez után nem sokkal később egy hatalmasat lőttem a gumiba de még pár percig rajta maradtam mint lenyugodtam közbe végig csókolt engem.
    Ahogy észrevettem szereti a hevesebb tempót és élvezi szóval mindenki készüljön fel erre :)
    Ez után elkezdtünk beszélgetni amibe annyira belemerültünk hogy el is telt az 1 óra :( pedig szerettem volna egy második kört is de megígérte hogy ha megyek legközelebb bepótoljuk és kicsit ráhúzhatunk majd. Ez be is fogom hajtani az tuti :)
  • Elszámolás:

    1 órára mentem - talán a pesti átlag felett van egy kicsivel de amit kaptam az átlagon felüli. Valahogy nekem a beszámolok nem engedi kategorizálni a beszámolókat de az istennő a megfelelő szó erre.
  • Összkép:

    Biztos hogy fogok még hozzá menni ha úgy adódik a helyzet és remélem egyre több minden tudunk majd együtt kipróbálni :)
Happy Massage