• Viki

  • Beküldte:
  • Viki reagálása

    Szia :)
    Köszönöm szépen a beszámolódat. Igazán örülök , hogy jól ézezted magad itt velem.
    Várlak szeretettel, puszi addig is :*

  • Egyeztetés:

    Sziasztok régóta szemezgettem Vikivel, És végülis megadtam magam megkerestem először üzenetben majd hívtam gyorsan találtunk is időpontot, hangja nagyon tetszett :-)
  • Megközelítés:

    Mint kiderült én már voltam ebbe a szalonba,nagyon rég! És kocsival mentem úgyhogy beálltam egy őrzött parkolóban ami pánt a ház mellett van!350ft/h!Bkv 4-6 villamossal egyszerű! Tehát szerintem minden téren tökéletesen megközelíthető!
  • Helyszín:

    A lakás a pince felé vezet nagyon diszkrét ez nagyon tetszett, szerintem senki nincs rajtuk kívül!Zuhanyzós helyiség olyan olaszos fíling kicsi de paktikus, több fajta tusfürdő, Szájvíz, Illatosító szerek!Szobába masszázspad van kényelmes Hála istennek nem az a keményebb típus!
  • Lány külseje:

    Szerintem igazi MILF kategória szép arccal csinos alakkal,cicik nem jöttek be de! De az összkép szerintem jó!Popsi szép kerek!!Egy fekete egyberészés fehérneműben nyitott ajtót!
  • Erotikus masszázs:

    Szóval 1h programra érkeztem nagyon gyorsan hamar bejutottam hozzá nem kellett várni szerintem látott a kamerán hogy megérkeztem, csengetett be engedtem le fele kellett lépcsőzni! Egyetlen fehér ajtó van és bár be is engedett! Bekísért nagyon tetszett a kialakítása a lakásnak! Adott nekem egy törölközőt és elmentem tusolni! Visszatérve hasonfekve a masszáspadra keztük a programot! És nagyon nagy meglepetés ért hihetetlen profi masszázs kaptam, mostanában olyan helyekre jutok el ahol fogalmuk nincsen a masszázsról és nagyon örültem hogy végre valaki erősen jól meg tud maszírozni, ezért csillagos ötös jár, Könyökkel kézzel szinte mindennel masszírozott :-)) tökéletesen megtalálta minden bajomat nem is kellett szólnom szinte érezte,vagy kitapintotta, vége fele mentünk át már az erotika felé, jöttek amit nagyon nagyon hiányoltam máshol a comb belső masszázsa finomman a golyókhoz is ért majd benyul aaaa iszonyat jó érzés
  • Levezetés:

    És aztán jött a varázsszó meg fordulhatsz, kértem hogy menjünk le az árválkodó szék vagy kanapé féleségre, nem volt ellenére én leültem Ő meg elém térdelt,nagyon finom franciázás vette kezdetét barátnőfilinges, igazából nem is kellett semmit mondanom mindent tudott erről a szakmáról hátra dönthettem a fejem és élveztem!Nem mélytorkos pornos viszont nagyon kellemes!
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok szerintem nincsen, minden a megbeszéltek alapján működött! Korrekt nagyon kellemes nőt ismertem meg!
  • Összkép:

    Jó érzésekkel távoztam igazából gyorsan kellett döntenem és jó döntést hoztam hogy egy ismeretlent választottam,Szerintem biztos vissza térő vendég leszek!
Happy Massage