• kitti11

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két nappal előtte telefonon beszéltünk. Tartottam tőle, szilveszter lévén nem fog dolgozni, de kedves, búgó hangján megnyugtatott, hogy semmi akadálya a randinak. Még aznap megerősítettem sms-ben. Telefonon bátran hívható, aranyos, rugalmas.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, cím egyértelmű. MOM-parktól illetve délitől pár perc séta, tömegközlekedés kiváló. Parkolást nem figyelem, bár szerintem nem lehet gond.
  • Helyszín:

    Egy körfolyosós régi bérház emeleti lakása. Felújított, tipp-top kis kéjlak, amit a hölgy rendben és tisztán tart. Belépve az az érzése az embernek, hogy ez a lakás nem csak a vendégek fogadásra van rendszeresítve, hanem a hölgy lakhelyéül is szolgál, bár ezt soha nem kérdeztem. Fürdő tiszta és minden megtalálható mire szüksége lehet bárkinek a felfrissüléshez. Tiszta törölközőt kértem, kaptam. Tökéletesen alkalmas kis búvóhely egy kellemes randi eltöltésére.
  • Lány külseje:

    Nem nádszál kisasszony, akinek fontos a darázsderék és a 45 kg-s testsúly vaságyastól, az nem őt keresi. Viszont aki "megelégszik" egy fantasztikus, izgalmas, ízig-vérig nővel, aki mindenben a partnere kedvét keresi, azt nem érhet csalódás. Csodás alak (amit sok mai, fiatal csajszi megirigyelhetne), helyes arc, vidám és kacér mosoly, karcsú derék, finoman gömbölyödő csípő, szép cicik és formás popó jellemzi. Megleptem egy combfix-el, amit felvéve brutálisan kiemelte gyönyörű lábát, iszonyatosan szexi volt benne.
  • Action:

    Megérkezésem után megbeszéltünk mindent. Kérdésemre, hogy velem tart-e egy fürdőzésre, most legnagyobb sajnálatomra nemmel felelt. Az ok megismerése után természetesen nem erőltettem tovább és elvonultam felfrissíteni magam. Bár ez nem bizonyult könnyű feladatnak, mert Kitty olyan barátnősre vette a figurát, hogy azt hittem, soha nem jutok el a fürdőszobáig. Állandóan ott sertepertélt körülöttem, s én nem tudtam ellenállni bájainak. Folyamatosan éreztem a késztetést, hogy átöleljem, csókoljam, kezeim mindig a testét simogatták, markolni való popsiját keresték (meg is találták). Oly szenvedéllyel esett nekem ez a tüzes vadmacska, hogy csak pislogtam. De végül, csak eljutottam a kádig és gyors tusi után már az ágyon várt a bestia. Fejest ugrottam karjaiba. Csókok csattantak és ott folytattuk a tipi-tapi játékot ahol abbahagytuk. Ő sem tétlenkedett és próbálta magához ragadni a kezdeményezést, de engem sem abból a fából faragtak, hogy ezt hagyjam. Így ellentmondást nem tűrően én kezdtem a kényeztetését.
    Szemben egymással térdepeltünk az ágyon és esetlenül próbáltam megszabadítani cipellőjétől. Ezt észlelve segítségemre sietett. Hátára perdítve lágyan, de határozottan lefogtam játékos kezeit és nyakát majd melleit izgatva pattanásig fokoztam vágyát. Körbe-körbe járattam nyelvemet megmerevedett bimbóin és drága vendéglátóm halkan, majd hangosabban nyilvánította ki tetszését. Ezután lejjebb csusszanva megérkeztem már csillogó kelyhéhez, s nyelvem vad táncba kezdett. Most nem finomkodtam, úgy fúrtam combjai közé fejemet, hogy nem volt kétséges szándékom. Tolta magát arcomra, popsijába kapaszkodva tudtam csak közelében maradni. Hevesen faltam, izgattam csiklóját, az ujjaimat is bevetettem. Mélyen benyúltam édes ajkai közé és finoman mozgattam benne. Mindezt addig folytattam míg Kitty meg nem feszült és kis remegéssel át nem adta magát az érzésnek. Majd ő is aktivizálta magát és már 69-ben folytattuk. Fölém kerekedve járatta édes punciját a számon le és fel. Alig tudtam betelni a látvánnyal és érzéssel. Közben heves franciába kezdett. Forró szájacskája néha csak a végét kényeztette, néha teljesen eltűntem ajkai között. Bár finoman a környéket is alaposan bejárta, én sem maradtam adósa, miközben nyálamtól tocsogó puncijával nyelvem játszadozott, két kezemmel szorosan markoltam és húztam magamra csodás popsiját. Néha finoman megpaskoltam és ez (úgy vettem észre) nagyon tetszett neki. Majd ujjaimmal elvándoroltam a hátsó bejárathoz és annak is izgatásába fogtam, s ez sem maradt viszonzatlan, szorgosan játszott becsességemen mindeközben. Ezen felbátorodva ajkaimmal is elindultam felfedezni az úgynevezett wrong-hole-ját. Vadul élvezkedtünk, élveztük egymás testét és a másik tabuk nélküli nyelvjátékát. De már nem bírtam sokáig és gumiért könyörögtem. Gyorsan beöltöztetett és átfordultunk misszibe. Lábait a térde alatt átnyúlva feltoltam egészen magasra, így hatoltam be vértől duzzadt ajkai közé. Lassú mozgásba kezdtem, de nem telt el sok idő nagyobb tempóra kacsoltam. Ismét megjött partnerem hangja, orcája kipirult, s egy a fájdalomra emlékeztető érzés jelent meg arcán. Szemei fátyolossá váltak és hangos nyögdécselés közepette járt benne férfiasságom. Hogy így eljutott-e a csúcsra, ezt nem tudom (lehetséges), mert önkívületi állapotba kerültem, s nem sok idő elteltével már én nem bírtam magammal. Fehérje adagomat finom ajkai közé engedtem, bár ez nem sikerült 100%-ig kivitelezni. Ebben a pózban szinte teljességgel lehetetlennek tűnt, így jutott kebleire és a csodás testét ( már csak a derekát) még mindig díszítő body-jára is. Megtisztogattuk egymást, s egy kis beszélgetésbe torkollott a légyottunk. Később még visszatértünk az erotikus együttléthez a 69-s póz újra aktiválásával, ismét elmélyülten adtam át magam csodás ajkainak és én is szenvedélyesen kényeztettem, de a következő végkifejlet most elmaradt (mondjuk erről nem vendéglátóm tehetett). Ezután gyors tusi és fájdalmas távozás.
  • Elszámolás:

    Kivételesen (vagy már nem is olyan kivételesen) utólag tettem le ajándékomat, ami már pesti átlagnak számít. Korrekt vendéglátó, nincs meglepetés.
  • Összkép:

    Nagyon vonzó, szexi hölgy, aki erotikától fűtve várja vendégeit. Maximálisan az ők kívánságait szem előtt tartja. Soha nem okoz csalódást, mindig kedves és különleges bánásmódban részesít. Igazán kedvelem és mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm, hogy ismét ott lehettem nálad és időt szakítottál rám drága Kitty. Még visszatérek!!!! Puszi, Pisti.
Happy Massage