• Rubi Swallow

  • Beküldte:
  • Rubi Swallow reagálása

    Szia Drágám :) Először is köszönöm szépen, hogy megtiszteltél és megosztod a többi úriemberel a velem átélt élményeid ❤️❤️❤️❤️ Örülök, hogy megismertelek és én is nagyon jól éreztem magam veled :) Sajnálom, hogy személytelenek találtad az otthonom ez talán azért lehet mert van egy másik lakásom és én nem abban élek. Tudod a magán életét sose szeretem keverni az élvezetel. :) Én ezt így tartom helyesnek de mindent elkövetek, hogy ez az otthonom is minden része a ti kenyelmetekre legyen :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon nem könnyű elérni és aznapra általában már nem tud időpontot adni. Jobban jársz ha írsz SMS-t vagy viber-üzit és megvárod, amíg visszaír.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a ház előtt is meg lehet állni, az út másik oldalán is szokott lenni hely, ingyen van ezen a részen a parkolás. Pár perc séta a jól ismert tér, ahol a tömegközlekedés összes formája megtalálható. Könnyen megtalálható, sarki páremeletes bérház.
  • Helyszín:

    Házon belül sem nehéz odatalálni, a lakás nem túl nagy, de nem is kell ennél több. Rendezett, tiszta, nem túl belakott. Kissé személytelen, de úgyis a kényelmes és nagy franciaágy a lényeg :-)
  • Lány külseje:

    Arccal hirdet, tehát nagy meglepetés nem lehet. A képek abszolút reálisak minden tekintetben.
    Van mit fogni kategória :-) viszont nem lóg-lötyög, szép és feszes mindenhol, mindenét szerettem tapintani, simogatni.
  • Action:

    Szexi ruhában nyit ajtót, kezdettől fogva kedves és beszédes, ezzel is oldva az esetleges feszültséget, ha van. Gyors zuhi és már szaladtam is vissza hozzá. Kis beszélgetős-simizős ráhangolodás után, előbb a kezével, majd a szájával is haladt lefelé. Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig, mindent bír, sőt még élvező arcot és tekintetét is kapsz hozzá. Ez is megér egy külön látogatást, de az aktus sem maradjon el, így már fordítottam is. Több különböző felállást is kiprobáltunk, mindketten élveztük az összeset,
    Végül, hogy teljesen legyen a kép, kértem, hogy a popó se maradjon ki, semmi magyarázkodás, már tolta is doggyba a fenekét elém. Miközben gyönyörködtem, ahogy ezt a nagy, kerek hátsót döngetem, elért a vég, zsibbad lábakkal elfeküdtem, pihegtem még percekig.
  • Elszámolás:

    Minden extrája benne van , ha ezt veszem alapul, már így is megéri. Ha hozzáveszem, hogy az átlag alatti az elszámolás vége és átlag feletti a szolgáltatás minősége, elmondhatom látatlanul is, hogy az összes hirdető közül, itt a numero uno :-D
  • Összkép:

    Mint a fentiekből is kiderül, maximális elégedettséggel távozom tőle mindig. Minden kívánságom teljesíti és mindemellett egy jó fej, beszélgetésre és humorra is képes partner.
Happy Massage