• Ciklon

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam a délelőtti órákban, ki volt írva az oldalon, hogy elérhető. Felvette rögtön, bár abban nem vagyok biztos, hogy vele beszélek. De ez talán nem is fontos, a vonal túlsó oldalán lévő hölgy kedvesen elmondta a lehetőségeket és a feltételeket, időpontot egyeztettünk könnyen aznap délre. A cím után megkérdezte, hogy ismerem-e, szerintem adott volna bővebb útbaigazítást. De erre nem volt szükség, eléggé ismert hely...
  • Megközelítés:

    Fehérvári-Kondorosi út sarka, sokak által jól ismert lakópark. Villamos, busz van, Móricz Zsigmond körtér felől könnyen megközelíthető. A parkolás nehézségeit sokan leírják, tipp: a házakkal szemben van egy sor panel, azok mögött, a panelek és az uszoda között van egy parkoló (a Kondorosi útról nyílik), ott mindig van hely, ingyenesen. Ezen információ birtokában számomra a parkolás könnyű.
  • Helyszín:

    A ház relatíve új építésű, a relatíve alatt azt értem, hogy ez az évezred, de még a válság előtt. Jól ismert lakópark, nagy épületekkel, sok lakóval, senkit nem érdekel, hogy ki hova megy... A kapukódot, emeletet, ajtószámot SMS-ben kapom meg, a megadott időben csöngetek, és bejutok. A lépcsőház tiszta, diszkrét, lift van. Maga a lakás átlagos. Mivel nem túl régi, nincs lelakva, de azért már lehet látni, hogy pár éve használják. A berendezés egyszerű, de a célnak megfelel, ugyanez igaz a fürdőre is. Van zuhanykabin, normálisan nyitható-zárható ajtóval, sok tusfürdő, tiszta törülköző. Tisztaság volt mindenhol, ez fontos. Vagyis a helyszín tökéletesen alkalmas egy ilyen randira.
  • Lány külseje:

    Nos, itt kissé gondban vagyok. Ő van a képeken, ebben biztos vagyok, de azért a retus csalóka... A retusált képek alapján egy tökéletes alakú, finom bőrű, klasszis hölgy vár, a valóságban egy 30 feletti jó csaj. A kiírt kornál mindenképpen magasabbra tippelném, 35 körülire, amit a későbbi beszélgetés is alátámaszt (elmondott pár olyan dolgot, ami valahogy nem cseng össze az 1988-as születéssel...). Alakja rendben van, de azért nem olyan feszes, mint a képeken, vannak tetkók is. Szóval a retus pont annyit csal, hogy még ne legyen kétség, de azért már mást kapj, mint amit vársz (kábé mint a McDonald's hambi a képen és a valóságban...). Arca helyes, nem bombázó, de helyes. Összességében nem fordulnék utána az utcán, de ha ilyen hölgy lakna a szomszédomban, bármikor szívesen átugranék egy hancúrra.

    Sajnos nem emlékszem pontosan, hogy miben fogadott, emlékeim szerint egy rövid egyberuha féleség volt rajta, ami pont annyit takart, hogy látszódjon is minden. Tehát ez is illik az alkalomhoz.

    Ami lényeges, hogy Ciklon nyitott, jó fej, beszédes lány.
  • Action:

    A kiírt időpont előtt bő fél órával küldött SMS-t, hogy toljuk 20 perccel. Ez korrekt volt, a halálom, amikor parkoláskor ír a lány, hogy bocs, még fél óra - mit csináljak, amikor már ott vagyok? Időben érkeztem, a megadott időpont előtt SMS-ben megkaptam a bejutási információkat.

    A lakásban egyedül volt, amint írtam tiszta lakásban, tisztán, szexi öltözékben fogadott. Beszélgettünk kicsit, itt már látható volt, hogy kedves, vagány, nyitott csaj. Kaptam törülközőt, elmentem zuhanyozni. Zuhany után a szobában vár, bújás, ölelkezés. A csókot nem erőlteti, fordítja el a fejét, de ha megcsókolom, visszacsókol aktívan, nyelvesen, de nem túl hosszan. Szóval van csók, de nem ez a kedvence. Az ágyra heveredve én kényeztettem, először csak nyelvvel, majd kellő nedvesedés után, finoman az ujjaimmal is. Nem tartott sokáig, utána volt egy orgazmusa, amiről nem tudom megmondani, hogy valós volt-e, vagy sem. Ha nagyon tippelnem kellene, azt mondanám, hogy nem volt az, de nem volt zavaró színészkedés. Utána némi csók, kis évődés, majd ő indult el dél felé.

    A franciája remek, de tényleg. Nem siet, nem akar kivégezni, gyorsan ráérez, hogy neked mi tetszik, odafigyelősen, érzékien csinálja. Foglalkozott a környékkel is. Amikor elkezdtem simogatni, úgy helyezkedett, hogy hozzáférjek, tehát reagált rám, ami jó. Amikor már elég kemény voltam, megkérdezte, hogy húzzunk-e gumit, de én kértem a folytatást, ő pedig rögtön folytatta is. A tanári francia végén nagyot élveztem a szájába. Pihegtem picit, közben ő mosolygott. Nem tudom, hova lett az anyag, ki nem köpte emlékeim szerint, de ez engem igazából nem érdekel... Elnézést kért, és kiment öblíteni.

    Visszajött, de ekkor már nagyon vége a randinak feeling volt. Nem feküdt vissza, az ágy mellett állt, beszéltünk pár szót, majd megkérdezte, hogy tusolok-e. Én tusoltam, utána felöltöztem, egy percig sem volt kétségem, hogy vége a randinak. Végig jó fej volt, nagy dumás. Köszönés, távozás - összesen 40 perc telt el a ház kapuján való belépés és kilépés között, miközben a randi elvileg órás volt... Szóval TP van.
  • Elszámolás:

    Korrekt, ahogy mondani szokták, budapesti átlag alatt. Előre elmondta, de ott van a bővebb infóban is. Nem kérte előre, utólag, kérés nélkül tettem le a kisasztalra.
  • Összkép:

    Az összkép vegyes. Jó csaj, jó helyen, jó szolgáltatással, de a képek azért kicsit mást sugallnak, az élmény maga nem kiugró, de korrekt, ellenben ott a TP a végén. Én már öreg, fáradt, stresszes, hisztis vagyok, vágyom a szeretgetésre, a látszatszenvedélyre. Itt ezt nem kaptam meg. Nincs kétségem afelől, hogy Ciklonnal lehetne nagyon nagyot kefélni, akinek egy ilyen randi alkalmával könnyen jön az erekció, és bírja is, nosza, menjen, szerintem nagy szexre lehet esély. Nekem ez most nem jött be, nem vagyunk egymás partnerei. De összességében korrekt volt, jó volt, visszamenni nem fogok.
Happy Massage