• Alexa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többszöri próbálkozás után először telefonon sikerült elérni. Ekkor nem tudtunk időpontot fixálni, de abban maradtunk VTRben egyeztetünk. Meg is tettük következő napi randiban maradtunk.
  • Megközelítés:

    XI kerület belvárosi része. A parkolás fizetős, de nem egyszerű. A tömegközlekedés kiváló 4es metró a közelben. A bejutás könnyen ment, megfelelő irányítással a lakás is meglett.
  • Helyszín:

    Körfolyosós régi bérház. Én is a lakás első részéig jutottam és nem találtam kivetnivalót. Nekem nem tűnt fel, hogy más is rendelhet ott, de meglehet. A szoba a már említett fürdőszobás helyiség. Szép újszerű fürdőszoba, ajtó nélkül a szobához, fürdés közben össze lehet kacsintani Alexával :). A fürdőben megtaláltam a kedvenc tusfürdőmet is, ez plusszpont. A törülköző jó minőségű, tiszta. A szobában jól működő franciaágy.
  • Lány külseje:

    A képeit látva nagy várakozással érkeztem. Bájosan mosolyogva nyitott ajtót. Annyira kedves és közvetlen volt, hogy nem is emlékszem milyen ruhában fogadott, de azt rögtön láttam, hogy Alexa maximálisan megfelel a képei által keltett elvárásnak. Nem tudom megmondani hogy retusáltak-e a képei de nekem élőben még jobban bejött. Nagyon tetszett nekem arcra is (minimális sminkkel), de a didkói úgy megbabonáztak, hogy még a fülét is megdicsértem. :) Az aktus után dumcsizva kiderült, hogy szerinte a popsija nem tökéletes, de ebben nem értettem vele egyet. Szóval összességében nézve nálam Alexa a listavezető.
    Sajnos nem volt nála magassarkú, ajjaj ha még az is lett volna... :))
  • Action:

    A zuhi után az ágyon várt meztelenül. Mellé heveredve azonnal rácuppantam a cicikre. Nem nagyon találok szavakat mennyire jó cickói vannak Alexának. Nagyok, finomak, puhán rugalmasak én pedig csókoltam, simogattam, gyűrtem. Annyira el voltam foglalva, hogy pontosan nem emlékszem hogyan, de egyszer csak a szájában voltam. Eszméletlen puhán, mélyen franciázik. Bőnyálasan, időnként szembenézve ápolta a dákóm. Sajnos a csini fejét nem hagyta nagyon rátolni a szerszámra, de didkókkal nem bírtam betelni. Úgyhogy toltam a cicik közé is. Ezután feltérdeltem, ő pedig oldalt fekve vette be a farkam. Így tudtam a ciciket és puncit is simogatni. Finom, jól nedvesedő a puncija is. Egyre mélyebben franciázott, az agyamból meg elment vér, teljesen az ővé lett az irányítás. Így hát mikor szólt, hogy jöhet a gumi nem volt ellenvetésem. Amíg a gumiért nyúlt, kihasználtam az alkalmat egy kis puncinyalira ami nem volt ellenére. A gumit szájjal tette fel, és megkért hogy igazítsam meg nehogy a körmeivel kárt tegyen benne. Missziben kezdtük. A cicik vadítóan hullámoztak, ringtak alattam. Alexa ezt még fokozta azzal hogy a lábát, a seggem alatt a combomra kulcsolva szinte sarkantyúzott. Próbáltam egy két poziváltással elnyújtani eme a gyönyörű lány kefélésének élvezetét. Végül kiskifli, nagykifli poziban a didkóit és a fenekét markolászva durrantottam tele a gumit.
    A maradék időre Alexa felajánlott egy masszázst, de inkább én simogattam, markolásztam őt. Közben dumcsizva kiderült, hogy iróniát sem nélkülöző humorérzéke is van a szépségnek.
    A végén csókkal búcsúztunk, csak ekkor tűnt fel mennyire finom szája van, mivel a didkói annyira lefoglaltak.
  • Elszámolás:

    Először voltam nála az elszámolást előtte rendeztük. A honlapon a kényszerfrancia alap, de szóban a mélytorkos az alap, és azt jól is csinálja. A kényszer lenne extra azt nem erőltettük. Az átlagnál magasabb kategória, de megéri.
  • Összkép:

    Csinos, bájos, szexi és ilyen idomokkal dögös csaj egyszerre. Friss, fiatalos inkább 22 mint 27 éves benyomást kelt. A szex mellett üdítő társaság, de az is biztos, hogy telefotoztam nála a "recskaalbumomat". Legközelebb hosszabb időre próbálkozom nála, mert 1 óra nem volt elég.
  • Webi megjegyzése:

    Az adatlapot egyeztettük.
Happy Massage