• Izabella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Olyan helyes arca van,hogy muszály volt felhívnom kétszer is. Mindkét esetben elsőre felvette. Kedves közvetlen búgó hang tájékoztatott a lehetőségekről,a második hívásnál már konkrétan egyeztettük a helyszínt és az időpontot.Ezután estem be Hozzá a mai napon.
  • Megközelítés:

    Izát megközelíteni nem nagy kunszt, bár az ingyenes parkolás csak elméleti lehetőség a környéken,mert parkolni szinte lehetetlen.Vagy senki nem dolgozik a környéken vagy home ofisban dolgozik vagy mindenki olyan idegen a környéken mint én is. Persze 1 percre van a Lurdy-ház,ahol mindig van hely és az első 3 óra free.
  • Helyszín:

    A közelmúltban épült lakópark vendége voltam,jó kilátással a környékre. A lakás rendben volt, fürdő tiszta,sok tusfürdő és tiszta törülköző. A baszobába Iza egy akkora ágyat telepített,hogy az ajtón alig fértem be.És Ő is.
  • Lány külseje:

    Iza valóban egy ++39 fiatal Nő, a valóságban kicsit husibb mint a képeken. Van mit markolni rajta de ez így rendben van. Finom bőr "érzékeny" cicik és punci, csókos ajkak.
  • Action:

    Ahogy befutottam ebben az itélet időben azonnal megkínált vizzel kávával,kicsit dumcsiztunk a konyhában, váltottunk néhány bemelegítő csókot az ismerkedés jegyében. Jól csókol az egyszer biztos.A szobában elárasztottam testét a csókjaimmal, majd elhúztam tusolni. Amikor visszaértem Hozzá kicsomagoltam a szexi necc rucijából és egymás karjaiban találtuk magunkat. Bemelegítésként kaptam egy agyelszívásos NF-t, ami igen jól esett.Ezután gondoltam,hogy én is bedobom kicsit magamat,ahogy a combjai közé huppantam. Kicsit furcsa testhelyzetet vett fel az orális kényeztetésem fogadására,de az idő múlásával kezdett hozzám idomulni és erős hanghatások és rángások jelezték,hogy jó irányban haladok a megkezdett úton. Remélem a kéró hangszigetelt volt. Iza arra gondolt ,hogy revansot vesz a bűneim miatt,de erős voltam és kértem Tőle egy alapos masszázst, amit igen jól abszolvált a hátamon és a popóm közelében is. Azaz rendesen felizgatott. Ezután jött egy második NF elég alaposan, ahol már kaptam egy prosztata izgatást is,így aztán minden ellenkezésemre a kezei között lett végem. Nagyon fincsi volt az eset. Ezek után még dumcsiztunk és jókat nevettünk,majd megfürdetett,megmosott mindenhol,hogy tisztán tudjak távozni.Így is lett. Itt az igaz mese vége.
  • Elszámolás:

    Utólag számoltunk el ami a helyi átlag körül volt.Extrát nem kértem és nem is kaptam
  • Összkép:

    Izabvella összeségében egy helyes aranyos Nő, aki tudja mi kell a partnerének és ezt precizen teljesíti. Közvetlen, hamar képes volt rám hangolódni mivel mindketten kutyabarátok vagyunk így minden símán ment.Jól éreztem magamat Vele.
Happy Massage