• Ninettke

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ninettel igen régóta szemezem a lapon, csak nem volt Pécsen dolgom, így halogatódott. Telefonon kerestem. Kedves duruzsolós hangon vette fel, így már nem csak a képek után voltam feltüzelve érte. A lényeges elemeket megbeszélve egyeztettünk a végén időpontot, ami tökéletesen sikerült Nekem is teljesítenem a téli, mások által kissé komplikált, felakadásokban tarkított odautam ellenére is.
  • Megközelítés:

    A megközelítés egyszerű, az egyirányú utcára vigyázni kell, de annak igen egyértelmű a megközelítése. Tömegközlekedés pécsett jó lehet, de a központ sincs messze, sem az állomás, buszpályaudvar, szóval teljesíthető szerintem az is, ha pár száz méter séta belefér. Parkolást Én elkapkodtam, mivel még a cím előtt az utcán kerestem parkolóhelyet, de a ház előtt egy nagy nyílt parkoló udvar található, így ez sem lehet akadály.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház. A régi leírásokban panel szerepel, amit Ninettke elhagyott és új a helyszínre költözött ezek szerint. A lakás minden tekintetben rendben volt. 2 szoba, fürdő, ami zuhanykabinos. Ninettke maximálisan figyel a tisztaságra a részletekre. Az ágy egy kicsit stabilabb is lehetne, de szerencsére nem vertük fel a teljes szomszédságot a nyikorgással. A mai modern bútorok anyagspórolásából következő problémák a gyors illesztés kilazulást eredményezik. Még egy ideig üzemképes! :-))
  • Lány külseje:

    Hmmm... A képekbe is beleszerettem nagyon, de a valóság! Uraim, minden a helyén, gyönyörű alak, gyönyörű arc, és igen csatlakozom előttem szólókhoz a szemek elbűvölök. Egyszóval nem csalódtam, a képek csak sejtették hova is érkezem. A popsi leírhatatlanul formás, napokig elsimogattam volna. A hasika, pedig nem vagyok erre kiélezve tökéletesen izmos, de mégis sejtelmesen ives, leírhatatlan fogalom a számomra. A melltartó fenn marad! Ez egy kicsit meglepett, igaz olvastam róla, de indokát nem találtam. Ninettke néhány negatív kritikára és hiúságra hivatkozott, és sajna nem voltam elég ügyes, hogy levarázsoljam róla és meggyőzem az ellenkezőjéről. Ezt egy kicsit kudarcnak éltem meg, de nem akartam erőszakos lenni.
  • Action:

    Hol is kezdjem: A kötelező előjátékok után az ágyon határozott kérdésekkel tisztáztatta, hogy masszázsal, vagy mivel kezdjünk. Ez nekem egy kicsit gépies, kötelezettség letudónak hatott, de igyekeztem nem elveszteni a varázslatot. A masszázst passzoltam, mivel annyira elbűvölt a teste, hogy nem bírtam volna hason feküdni. A teste felfedezésével, csókolgatásával kezdve előztem meg az azonnali francia játékát. A punci nyalogatáshoz eljutva megízleltem gyönyörű kelyhét, ami nagyon kívánatos. Nem nagyon izgult rá, állítása szerint Ő annyira nem szereti. Lehet, hogy nem voltam formában, így a 69 irányába terelődtünk. Franciája nagyon jó, figyelmes, érzéki. Hamar feladtam saját nyelvi hozzászólásomat és misszibe tereltük a helyzetet. Isteni test feküdt előttem, amit élmény volt birtokba venni. Pár formáció után egyszer csak nem tudom mely mozdulatára elszakadt a visszatartó erőm és megtörtént az első kiteljesedés. Szerettem volna tovább bírni, de kivégzett a kis bestia.
    Kedves, de nagyon céltudatos beszélgetés következett. Igyekezett feloldani egy kicsit.
    A második kör egy kissé nehezebben indult, de sikeresen abszolválta. Nem tudom mi volt az ok, de a kívánatossága ellenére szükséges volt a franci bevezetés. Meglovagolt, amire azért észhez tértem természetesen. Rájöttem, hogy egy kicsit nagyobb ütemszámmal igényli a dolgot. A végkifejlet a kutyus pózban ért utol. Gyönyörű popsija van, megérne még egy két menetet így visszaemlékezve.
  • Elszámolás:

    Nem teljesen tisztáztuk, hogy 1 vagy 1,5 óra. A teljesítményt Én 1 órára értékeltem, mivel egy kicsit kötelezettségtudatos volt a dolog és nem tudtunk igen ellazulni. Az időt ténylegesen túlléptem így a végén a 1,5 órás virágcsokor került rendezésre. Az 1 órás csokrot tartottam volna egyenértékűnek, de ezt korrektül kommunikálva sem távoztam negatív élménnyel.
  • Összkép:

    Nenettke egy nagyon szép, formás, aranyos , fiatal leányka. Sajnos voltak már személyiség romboló tapasztalatai makktársakkal, lásd a melltartó és egy kicsit a "gépes" hozzáállás. Lehet, hogy Én nem voltam annyira az esete, egyszóval ezt csak félve említem. Urak, mutassuk meg, hogy lehet ezt érzékien, tisztelettel is megközelíteni. A hölgy gyönyörű, így felejthetetlen az "Urak" számára!
Happy Massage