• Iza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés telefonon történt. Visszacsengetett , a kért időpont rendbe volt.
  • Megközelítés:

    Megadott címre GPS odavisz. Parkolás fizetős, ebből adódóan van hely szinte a bejárati ajtó előtt.
  • Helyszín:

    Nagyon szép kulturált az egész lakás, bevezetett a szobába, ahol törülköző már ki volt készítve nekem.
    szobában a masszázs ágy mellett is és a matrac mellett is nagy tükör hogy kedvedre nézelődhess.
    Fürdő is tiszta, zuhanykabinnal, sokféle tusfürdővel. És szappan az érzékeny bőrű kollégának .
  • Lány külseje:

    Kicsit izgultam mi fog várni az ajtó mögött. Nem ért csalódás, belépés után kedvesen fogadott. A Hölgy a maga természetes valóságában is szemrevaló, csinos jó alakú teremtés. A megadott kor valóságos.
  • Erotikus masszázs:

    A program másfél órásként indult a fürdőszobai kitérő után a masszázspadon. Nyugtató zene mellett fehérneműben masszíroz. Talpamnál kezdte és haladt felfele ahogy meg van írva. Alaposan körbejárt, tetőtől talpig végig gyúrt. Mivel először voltam Nála nem tudtam, hogy tanult gyógymasszőr. Ezzel akkor szembesültem, mikor megállapította izmaim állapotát és alaposan megdolgozta azokat.
    Kellő erővel csinálja, nem csak simogatás. Nagyon jól esett, és külön köszönöm! Már ebben a szakaszban is jelezte enyhe, érzéki besímításokkal, nem csak ezért vagyok itt.
  • Levezetés:

    Ezt követően jelezte, hogy a program következő pontja a matrac. Először hasonfekve a csúszkamasszázsra tekintette. Alapos olajozás és krémezés után nagyon finom csúszkában volt részem, combomhoz leérve néha-néha benyúlásokkal jelezte, hogy lassan elérünk a forduláshoz. Ezt követően folytatódott a csúszkamasszázs.Siklott rajtam előre és hátra, éreztem magamon a melleit, a punciját. Aktust imitálva lovagolt rajtam tekerte magát, ezt ennél jobban nem lehet csinálni. Olyan érzésem volt, mintha benne lennék, persze ez nem így volt. Egy idő után kértem, hogy puszilhassam a punciját. Ezt csak külön kitétel mellet volt hajlandó megtenni, nevezetesen Ő is szeretné a velem egykorút kényeztetni. Mivel ennek különösebb akadálya nem volt 69-es pozícióban elkezdett foglalkozni a farkammal én nyaltam a punciját, mely nagyon finom volt. Mielőtt szájában bevégeztem volna a lövésem előtt szóltam, kikerültem a szájából, majd egy nagyon kellemes kézi levezetéssel csalogatta ki a srácaimat.Ezután Iza még percekig simogatott és segített a levezetésben, majd kedves beszélgetéssel töltöttük az időt, jelentősen túllépve az időkeretet.
  • Elszámolás:

    Átlag nem átlagos szolgáltatásért. Elején kérdeztem mikor kell az ajándékot átadni -az ottlét alatt dobozkába bármikor- volt a válasz.
  • Összkép:

    Örülök, hogy végre elértem Hozzá. Teljes mértékben regenerált, és ellazított.
Happy Massage