• Szonja

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon megerősítettem, mivel már volt időpontom korábbról megbeszélve.
  • Megközelítés:

    Viszonylag közel van, a 4-es villamos Boráros térig, onnan 5 perc gyalog. Már többször voltam Szonjánál, bekötött szemmel is odatalálok.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, kellemes hangulatú, a berendezés a megálmodója ízlését dícséri. Fürdő is higiénikus, tiszta, tele tusfürdőkkel, szájvíz, stb. minden adott, ami kell a megtisztuláshoz.
  • Lány külseje:

    Szonja minden alkalommal szebb, sugárzóan szép, gyönyörű! Már sokszor megpróbáltam érzékeltetni a szépségét, de erre csak egy költő lenne képes! Sok szép lányt láttam már, de az Ő szépsége mindenkin túltesz. Az egész lány a kedvencem, nincs külön testrész, amit jobban kedvelnék.
  • Erotikus masszázs:

    Meg szokta kérdezni, hogy mit szeretnék, ennek megfelelően csinálja a programot. Fürdés előtt friss illatos törülközőt kaptam, kérdezte, hozhat egy kis vizet? Tisztálkodás után leheveredtem az ágyra. Kis lazító masszázs volt a bevezető, főleg a derekam fájdogál sokszor (állandóan), az irodai munka velejárója. Finoman átgyúrta a fájó izmokat, és kérésemre öklöcskéivel is jól megdolgozott, már-már megkértem volna, hogy akár taposhatna is kicsit, de féltem hogy leesik a hátamról. De az öklözés is megérte, annyira jó esett! Folytatásként masszírozta a lábaim, hátam kicsit. Közben folyamatosan beszélgettünk, kivéve, amikor már a masszázs progi vége volt és hosszú, folyamatos csókcsatába bonyolódtunk.
  • Levezetés:

    Masszázs után főleg már csak egymással foglalkoztunk, sok csókkal, simogatással és az est fénypontja az ő kényeztetése volt. Imádom Őt a csúcsra juttatni, a finom remegéseket a hasán, orgazmus közben a kezeimet szorítja és halkan nyögdécsel. Imádom a boldogságot látni az arcán! Nekem már ennyi is elég lenne, de Ő mindig kezelésbe vesz, hátamra fordít és a legfinomabb francia nyelvleckét kapom, ami létezik. Most kipróbáltunk egy másik módszert, csókolózás közben kézizett, annyira ügyesen és finoman csinálta, hogy hamarosan végem is lett. Hagyott kicsit magamhoz térni, bár ez ilyenkor nemigen sikerül, de aztán megköszöntem neki, és elhangzott a szokásos "Egészségedre!". Még beszélgettünk kicsit, aztán fürdő és öltözés. Megbeszéltük a következő alkalmat, ölelés, csókok és nagy nehezen elmentem.
  • Elszámolás:

    Én mindent szeretek, amit ad. Általában nem kérek semmit, de már jól ismer és tudja, hogy mivel tud csúcsra juttatni, akár isteni franciával, akár mással is. Mindig korrekt az elszámolás, és többet szoktam vinni.
  • Összkép:

    Mindig teljesen a hatása alatt vagyok (a kis huncut nagyon jól tudja ezt :) ) és eltart néhány napig az érzés. Alig várom a következő randit, és visszaszámolok, mint egy kisgyerek, hogy mennyit kell még aludni? Nagyon elégedett és hálás vagyok Neki. Fiatal kora ellenére Non Plus Ultra, nálam többszörös Istennő. Őt már nem lehet tovább fokozni. Mindenkinek ajánlom aki a profi massage mellett 100% barátnős együttlétet is szeretne, ahol te vagy a középpontban!
Happy Massage