• Bianka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltem le a randi időpontját és a lehetőségeket is előző nap délután. Könnyen fel lett véve a telefon és sikerült is mindent gördülékenyen megbeszélni.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem azzal egyszerű, parkolás fizetős és nem sok hely van, érdemes hamarabb menni kicsit. Mindenféle tömegközlekedés jár a környéken úgyhogy azzal is egyszerű.
  • Helyszín:

    Újabb építésű lakás egyik első emeleti lakása a tetthely. Rend és tisztaság fogad mindenhol. Az érdemi dolgok egy kis szobában történnek ahol hangulatos fények, egy hatalmas francia ágy, tükrös szekrény és szobainas található.
  • Lány külseje:

    Bianka az a tipikusan szomszéd lány tipus. Nem kapod fel a fejed utána az utcán de úgy ahogy van nagyon kivánatos tud lenni. A stilusa egyenesen lehengerlő és összhangban áll az egész lánnyal. Középmagas, nagyobb, kőkemény fenék, viszonylag nagy természetes cickók, fehér selymes bőr. Nagyon aranyos, kicsit sejpítős hang. Ez Bianka.
  • Action:

    Jövetelem fő célja -mily meglepő- mélytorok és kényszerfrancia. Előre bocsátom, szökőévben szoktam olyan lányhoz menni aki nem itt hirdet tartva a kudarctól, de szerencsére most nem lőttem mellé. A szobában közöltem jövetelem célját amire a következő választ kaptam: " Nagyon szeretem a szexet, szinte mindenre nyitott vagyok de legjobban szopni szeretek, az a mindenem. Nagyon le foglak szopni." Szóval ez volt a belépő nekem pedig fülig ért a szám amikor elszaladtam letusolni. Igazság szerint éjszakás után voltam nulla pihenővel, úgyhogy nem voltam tulságosan attraktív hangulatban. Mikor vissza mentem Bianka egy egybe részes kék ruhában az ágy mellett állt, váltottunk pár csókot -óvatos de jó- levettem róla a ruhatát, kicsit megmarkolásztam beton kemény fenekét és méretes cickóit, majd hanyat vágtam magam és kértem, bontakozzon ki. Ő behelyezkedett a lábam közé és elkezdődött a francia óra. Konkrétan azt csinált amit mondta neki. Ha a golyókat kértem akkor azt nyalogatta, ha megfogtam a fejét és durván dugni kezdtem a torkát akkor ebben volt partner, nem lehetett olyat kérni, amit ne teljesített volna. Kb 20 perc intenzív szopás után úgy döntöttem, hogy ideje lenne elmenni duplán is. Először is Bianka szájába aztán pedig a dolgomra. Az ágy mellé álltam, Bianka mint egy jó kislány egy kispárbát dobott elém, letérdelt és úgy szpott tovább. Elkezdtem verni a varkamat, fejét a golyóimhoz nyomtam aki vadul nyalta azokat. Amikor éreztem, hogy közel a vég felszólitottam, hogy nyissa ki száját és az egész adagot a szájába engedtem. Hogy mennyi volt azt nem láttam mert az egészet mind egy szemig lenyelte. De hát el is felejtettem mondani, az elején mondta is: : "Lenyelem mert tele van vitaminnal" Akkor ezek szerint ezért nem vagyok sose beteg, mert én is tele vagyok vitaminnal. Ezután ruha fel és tipli méghozzá nagyon elégedetten. Biztos hogy vissza megyek de akkor kipihenten és nagyon perverz kedvemben. Úgy látttam vevő lesz rá.
  • Elszámolás:

    Itt egy nagyon ritka dolog történt velem. Előre akartam fizetni de ő közölte, hogy a boltban is utólag szoktak fizetni ezért csak a végén kéri. Hát ilyet se mondtak nekem mostanában sehol. Az ár érték arány kiválló, régi Budapesti átlag az egy óra és szinte minden benne van. En csak fél órát voltam az még kedvezőbb.
  • Összkép:

    Gondolom aki elolvasta az irományomat látja, hogy nagyon jóléreztem magam és hogy vissza is fogok menni. Jó kis csaj, szuper szopási teljesítmény, mérsékelt árak. Mi kell ennél több? Ráadásul olyan jó fej a csaj, hogy tényleg nagyon ritka.
Happy Massage