• Angelika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés viberen ment könnyedén, egyszerűen ment, folyamatos kontakt volt kettőnk között, amitől azt hittem, hogy ez sima ügy lesz. Hát később mégse volt olyan sima ügy, de erről majd később, ez bevezetésnek elég lesz. :) A másik oldalon találtam a hirdetését. A cím megadása viszont nagyon nehezen ment neki. Balfasz voltam én is az odatalálásban, de ő meg nem akarta megadni a pontos címet, pedig elég lett volna az és már oda is visz az útvonaltervező.
  • Megközelítés:

    BKV a ház elé visz, megközelítése nagyon egyszerű, ha tudjuk a címet, bár ha Békásmegyerről megy az ember, akkor idő lesz neki, mire odaér, nagyon sok idő. Villamos a legjobb eszköz az épület megközelítésére. Parkolást nem tudom, mert nem kocsival mentem, de sztem fizetős megoldás tuti megoldható az Alle felé. Folyamatos kontaktban kell lenni a hölggyel, ha oda akar jutni az ember az épülethez, mert nem adja meg a pontos címet odáig.
  • Helyszín:

    Nem sok időm volt körbenézni, mert nem sok időt tartózkodtam a tetthelyen, de pancsiztam egyet, meg kicsit bementem a szobába. Teljes mértékben megfelel az eu-s szabványnak a szoba és az épület is, de még a magyarnak is, a fürdő tökéletes pancsira, tusfürdő van, törcsi jó, az ágy jó nagy és tisztának tűnt, a ruhákat le lehet rakni kis kanapéra, a helyszín nem rossz, sőt egész jó.
  • Lány külseje:

    A képeken ő van, nem volt rosszabb a külső, mint a képeken, de kicsivel nagyobb pocak volt, mint hittem a képek alapján talán. De ő is szerintem kisebb pocakra számított, ez van. :D Ezzel semmi baj, így is jó lett volna minden.
  • Action:

    Na kis lakásba toppanék, köntösben (vagy minek nevezzem) fogadott még életemben nem látott Angelikám. Levetkőztem, elmentem tusolni, közben ő az utánam lévő vendégnek elméletileg szólt, hogy 15 perccel később jöjjön, mert nem igazán úgy sikerült az út oda, ahogy terveztem. Okés, én gyors lezuhanyoztam, ő bent pakolászott. Bemegyek, igyekszem normális lenni, nem voltam kanos sajnos egyáltalán, vagy nagyon kicsit. Gondoltam majd segít szájjal rajta, vagy kézzel vagy mankót rak al, mindegy. Vagy nem kívánt vagy barátnő feelinges vendégeket fogad csak, vagy nem tudom, de mintha csak húzni akarná az időt, én meg órában szerettem volna két löketet. Én többnyire nem beszélgetni, és nem is bnő feelingre vágyom ilyen helyen, ha jó beszélgetésre vágyom, akkor már korábban megismert csajok egyikéhez mentem volna, akivel jó volt minden téren beszélgetni is, meg szexelni is. Nem vagyok egy romantikus alkat ilyen helyeken, de ezt mondtam is viberen neki, h én pornós feelinget szeretnék, mondta, h oké, azt is tudja. Mire végre elkezdte volna addig azért sok kisebb vita volt, nem mennék bele, már korábban is agyaltam rajta, hogy el kéne menni, kérdeztem is tőle, hogy inkább elmenjek? De foglalta nekem az időpontot, nem így megy ez, hogy elmegyek stb szöveg jött. Oké, hát egy óra nem olyan sok idő, kibírom. Na, elkezdte a franciát, mondtam, h várj egy picit, hozom a telót kamerázni, amit szintén megbeszéltünk viberen. Nem így megy ez, nem veszed fel, azt beszéltük meg, hogy a franciát veszed fel - mondja ő. De most már az megy, nem? Nem értettem teljesen, h mi van, de itt totál robbantam és húztam az ágyról le és mondtam, h én akkor elmegyek. Elkezdtem öltözni. Nem tudom ezek után, hogy hol kezdődik egy francia. O-la-la-zni kellett volna, vagy pár francia szónak el kell hangozni, vagy mit kellene tennem máskor? Öltözéskor visszavettem a pénzt, de mondta, h egy széchenyi így is lesz, amiért elcsesztem az idejét. Okés, ha ettől megnyugszik a lelke, nekem a veszteség így is jóval kisebb, szóval jól járunk mindketten. Vettem a cipőmet és távoztam, ami nagyon kellemetlen volt, de kénytelen voltam. A telefont otthagytam, de legalább azt nem az ablakon baszta ki. Ennyiből korrekt, utánam szólt, és visszaadta.
    A besorolásnál nem tudom mi lett volna a jó besorolás, egyeztetési problémának minősül ez, vagy minek? Mert végül is egyeztetési probléma is volt, de nem olyan tipikus fajta, amikről szoktak írni, hogy elment a ház elé, de nem vette már a telefont fel, meg hasonlók.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás gázos szitu volt. Leraktam deákot, meg széchenyit, de mivel rájöttem, hogy ez nem lesz jó így kettőnknek, úgy érzem, hogy időben visszavettem az összeget, de mivel mondta, h így egy széchenyivel megúszom (nem így mondta, de most vegyük így) így nem álltam vele vitába.Otthagytam egy pancsira, meg egy szájrátétes gyógyítás megkezdésére az összeget, hogy legalább egyikünk ne érezze rosszul magát. Szívesebben adtam volna az árváknak, vagy vmi kutyamenhelynek, de hátha ő tovább adja vmelyiknek. :D
  • Összkép:

    Kísérletezni jó dolog, néha bejön, néha nem. Amit először érez az ember, azt kell csinálni, nem szabad tovább vinni a dolgot, ha nem érzed azt, hogy jó lesz. Én az a baj, hogy kockáztatós típus vagyok, de ezzel már megjártam párszor, de legalább írhatok beszámolót, ez a vigaszdíjam. Ahhoz képest, hogy nem így képzeltem el a dolgot nem távoztam annyira rossz érzésekkel valamiért. Járhattam volna rosszabbul is, ha elteszi egyből az egészet és vissza se ad belőle semmit.
Happy Massage